Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

newborn
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la newborn » 20 maj 2016, 20:52

Fidelis je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Dobro reče faraon, bitno je kako stoje na terenu. Sreća pa je kikiriki kup, pa nek vidi svoje greške tamo ako ih bude (a biće ih), bolje nego u kvalifikacijama.
Ovakva razmisljanja nas ukopase.
Nije to kikiriki kup,reprezentacije ne igraju bezvezne utakmice,svaka je bitna.Ove utakmice ce jeftino rasprodavati tesko steceni ugled,poziciju na rang listi,narusit atmosferu....

Ni jedna od ovih utakmica nam nije trebala i ne moze nam donijeti nikakvu korist,samo nam moze donijeti stetu.Ali kao da je mafiju briga za to.
Ocekujem dodatno narusavanje atmosfere u natezanjima ko ce ici u Japan a ko nece.Takodje mislim da jos neki igraci nece uopste doci na okupljanje.Kvalifikacije cemo docekati u negativnoj atmosferi.

Ja sam davno digao ruke ali eto ne mogu da ne lanem,srce me boli jbg.
kad si digo ruke **** ba sa svojim glupostima. izofiro si se kad si lajo o sakibovoj djeci pa te momci demantovaše. šupljatoru.

Odličan spisak, osvojićemo kup, a i ako ne osvojimo bićemo u prve 4 ekipe.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 20 maj 2016, 20:58

Dobru ideju smo im dali,probavanje igraca :mrgreen:
Sta ce ih biti isprobano to nisu istine,ocekujem da do kraja kvalifikacija kroz reprezentaciju prodefiluje 150 igraca :lol:

Sve cisto,probavamo igrace.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2016, 20:59

Meša vs Safet zvani Sajonara
Prvom se puno vjeruje, drugom se puno vjerovalo.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 20 maj 2016, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 20 maj 2016, 21:36

Raonffa je napisao/la:Stevanović i Duljević svakako trebaju tu da se vrte jer mi osim Višće, Lulića i donekle Hajrovića nemamo ozbiljnog igrača na toj poziciji van naše lige.

Što se tiče Kosorića momak je pozvan da bi popunio kvotu štopera za Kirin Kup, pošto sam poprilično siguran da tamo putujemo bez Spahića, Zukanovića i vjerovatno Šunjića. Kada se njima trojici doda povrijeđeni Bičakčić i Aničić koji ima obaveze u klubu ko nam ostane? Ostane nam sam Cocalić, i molim objektivne forumske stručnjake da mi napišu koji bi to stoperi mogli biti pozvani a da nisu iz naše lige, da imaju pravo nastupa za našu reprezentaciju?
ako čemo realno drug ni ti nisi baš objektivan. Kosorić je zaslužio poziv koliko i Bekić. Mada sam ja mišljenja da niko od igrača Sarajeva i Želje nije zaslužio poziv. Zvati po dva igrača 4. i 5. ekipe lige je pomalo smiješno. Možda jedini da poziv zaslužuje Marko Mihojević, mlad je momak a svojim igrama je zaslužio poziv, iz Želje niko jer je Željo sve mlade kvalitetne igrače već prodao. Ako govorimo samo o popunjavanju brojke stopera pa Aladin Isaković iz Mladosti je izmislio defanzivu za sve stopere i Sarajeva i Želje.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 20 maj 2016, 21:37

LegendKiller je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Stevanović i Duljević svakako trebaju tu da se vrte jer mi osim Višće, Lulića i donekle Hajrovića nemamo ozbiljnog igrača na toj poziciji van naše lige.

Što se tiče Kosorića momak je pozvan da bi popunio kvotu štopera za Kirin Kup, pošto sam poprilično siguran da tamo putujemo bez Spahića, Zukanovića i vjerovatno Šunjića. Kada se njima trojici doda povrijeđeni Bičakčić i Aničić koji ima obaveze u klubu ko nam ostane? Ostane nam sam Cocalić, i molim objektivne forumske stručnjake da mi napišu koji bi to stoperi mogli biti pozvani a da nisu iz naše lige, da imaju pravo nastupa za našu reprezentaciju?
ako čemo realno drug ni ti nisi baš objektivan. Kosorić je zaslužio poziv koliko i Bekić. Mada sam ja mišljenja da niko od igrača Sarajeva i Želje nije zaslužio poziv. Zvati po dva igrača 4. i 5. ekipe lige je pomalo smiješno. Možda jedini da poziv zaslužuje Marko Mihojević, mlad je momak a svojim igrama je zaslužio poziv, iz Želje niko jer je Željo sve mlade kvalitetne igrače već prodao. Ako govorimo samo o popunjavanju brojke stopera pa Aladin Isaković iz Mladosti je izmislio defanzivu za sve stopere i Sarajeva i Želje.
Mihojević :rol:
Aladin :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 maj 2016, 21:45

High je napisao/la:Tačno sam znao da se Mešino lice ubilo za teoriju kriminaliteta. Odlazi, taldžijo, lihvaru i podvalo!
Pođoh da napisem "lombrosovski tip", ali onda skontam da je on vise ćuretina s onom facom. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 maj 2016, 22:30

calcio je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:E svasta, covjek ne pozva Krunica ni na Kirin kup. Otkud je navukao ovih srednjaka da bog sacuva a momak koji igra u ligi 5 nema mjesta.
Ovaj je samo mako manje otkacen od prethodnika. U stvari tko zna je li imalo. Kad je krcao ove polovnjake nekako bi mi bio logicniji poziv Milosevicu ili Hadziahmetovicu. Nikako se rijesit Hadzica i Medunjanina a ovaj iskopa jos jednog. Husidic! Svasta. Ovaj trener nas nece odvesti na veliko takmicenje.
Krunica je dva puta stavljao na spisak da bi ga po necijoj direktivi dan prije zvanicne objave krizao sa spiska.
Husidic ce biti cimer sa Anelom, na isti nacin su u reprezentaciji
Krunic dobija minute na kapaljku dok je Husidic standardan u ekipi gdje igraju Gerrard, dos Santos, de Jong, Robbie Keane... (jaci od Empolija ako to nekom nesto znaci).
Pa to su sve velika imena ali sad vec i dedice koje su otisle da se na zalasku karijere dodatno financijski obezbijede....
Pa, da li je pametnije da 30-godisnjak dobije poziv, zaigra koju minutu, ne mora ni to , nego da se druzi, upoznaje, uigrava na treninzima sa ostalim...., ili neki mladi igrac koji ima od 19 -22 koji nam nudi perspektivu, koji pokazuje talenat, ili kojem jednostavno treba odskocna daska da iz PL ide u neki Evropski klub ili da mu se pomogne da se ustali u svom timu i na taj nacin sami sebi stvaramo buducnost..???

Ne smijemo opravdavat poziv Bađa time sto konstanto pozive dobija i Hadzic. I ovaj Husidic je dobio poziv na isti nacin kao i Anel, i od ovog ockeujem poklone, a vjerujem da ih vec bilo na adresu saveza, tako je vec pridobio "simpatije" medija. Umjesto da se borimo da i ovom pokazemo izlazna vrata sad imamo vec 3-4 takva igraca koja nit su kvalitet nit su perspektiva Anel, Bekic 27, Kosoric 29
Ovi su u zenitu ili su vec u silaznoj putanji, za njih pomoci vise nema, zauzeli mjesta mladim i perspektivnijim
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2016, 23:41

emir79 je napisao/la:Kup je meni vazan koliko i utakmica sa Spanijom, i tu su se trebali pozvati najkvalitetniji igraci da se spremimo za nadolazece kvalifikacije, a ne da idemo na izlet. Ovo je neozbiljno sto je uradio. Hoces da kazes da ce racunati u kvalifikacijama na Kosorica, Stevanovica, Bekica, Duljevica? Ovo je cirkus nevidjeni sta on radi. Dok svi idu sa najjacim ekipama, mi idemo da se obrukamo.

Igrac koga Mesa ne zeli da pozove samo kaze da je povrijedjen. Bicakcic nije bio povrijedjen protiv Svicarske, ali mu je mjesto zauzeo vrli Graovac.
Promijeni ti priču u sekundi :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 21 maj 2016, 01:05

Mehmedu samo da cestitam sto je pozvao Bekica, Duljevica, Kosorica, Stevanovica, Memisevica, Pirica, etc.
Nadam se da ce se na slijedecem spisku naci sto vise imena iz nase lige, te da cemo vremenom ove sto vani igraju konacno i zbaciti sa spiska u potpunosti. Krepajte od muka, zivjela PLBiH.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 maj 2016, 01:10

Thetraphak1921 je napisao/la:Mehmedu samo da cestitam sto je pozvao Bekica, Duljevica, Kosorica, Stevanovica, Memisevica, Pirica, etc.
Nadam se da ce se na slijedecem spisku naci sto vise imena iz nase lige, te da cemo vremenom ove sto vani igraju konacno i zbaciti sa spiska u potpunosti. Krepajte od muka, zivjela PLBiH.
Jel to počeo napad? Niko mi nije javio :hmmmmm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 21 maj 2016, 01:50

Pucamo na minimalno četvrto mjesto! Sve ispod toga je neuspjeh :kafa:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 21 maj 2016, 02:30

Na kraju ce ovo biti curanova sudba:

slika
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 maj 2016, 02:55

Mene samo zanima kakav to lobi vise ima Hadzic,kad igrackim kvalitetom sigurno nije tu.Sto se ostalog tice nemam nista protiv ni jednog igraca neka se svi isprobaju.I ostaje nedoumica jos jedna.Otkad je Husidic poceeo igrat napadaca :lol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 maj 2016, 03:07

Effenberg je napisao/la:Na kraju ce ovo biti curanova sudba:

slika
Ovo je trebala biti njegova sudba nakon Irske, svaka minuta koju on vodi ovu reprezentaciju poslije onoga je samar svima kojima je stalo do reprezentacije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 maj 2016, 07:31

zizu1991 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Krunic je solidan AM, otprilike na razini Vrancica i trebao je biti unutra. Mozda i Hadziahmetovic kada vec zove premijerligase u reprezentaciju. Ima makar 5-6 igraca koji su tu bez veze. Safeta nisam volio ali mu se spocitavao Kvrzic a ovom ne smiju Kosoric, Husidic, Bekic ... Necu dalje. Za njih je Kvrzic etabliran igrac.
Onda se raja čudi što neće Vaha u reprezentaciju, što neće Duško. Pa nijedno kvalitetno ime neće da ima posla s krimosima.
Debitant Husidic, Medunjanin, Hadzic. Formula za dinamican vezni red. Prekaljeni profesionalci.
Selektor je totalno pukao. Umjesto da poziva igrace od kojih bi mogli imati koristi u buducnosti on zove ove od kojih samo moze napraviti parodiju od ekipe. Krunic, Milosevic, Hadziahmetovic, Letic, Hajradinovic...
To bi bilo I razumnjivo u nedostatku igraca iz prvog tima. Umjesto da testira mogucnosti mladosti u Japanu ovaj strucnjak zove igrace koji ne mogu vise nigdje igrati. I ne bi rekao da su kriminalci krivi tome.Ovo je djelo Mehmeda Bazdarevica koji se izgleda sprda sa reprezentacijom I vise nego prethodnik. Makar je takav moj dojam.
Covjek ne pokusava rijesiti problem u srednjem redu. Ali nema zime dok ima stopera za nakrcati u njega. Ovo sa Bicakcicem mi takodjer nije jasno ali o tome necu ni pisati. Eto, rekao je da je ozlijedjen.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 maj 2016, 07:39

emir79 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nećemo pretjerivati, ostali iz PL su zaslužili poziv i imaju mjesta na spisku u tom kupu gdje će igrati druga, treća postava. Bičakčić je valjda povrijedjen, ako nije onda veliki minus. Krunić je najmanji problem.
Kup je meni vazan koliko i utakmica sa Spanijom, i tu su se trebali pozvati najkvalitetniji igraci da se spremimo za nadolazece kvalifikacije, a ne da idemo na izlet. Ovo je neozbiljno sto je uradio. Hoces da kazes da ce racunati u kvalifikacijama na Kosorica, Stevanovica, Bekica, Duljevica? Ovo je cirkus nevidjeni sta on radi. Dok svi idu sa najjacim ekipama, mi idemo da se obrukamo.

Igrac koga Mesa ne zeli da pozove samo kaze da je povrijedjen. Bicakcic nije bio povrijedjen protiv Svicarske, ali mu je mjesto zauzeo vrli Graovac.
Potpuno si u pravu Emire. Covjek na sve moguce nacine radi sprdnju od kolektiva koji sastavlja. Imat cemo vremena za kukati a ostatak koji ga brani da ga nastavi braniti. Citat cemo opravdanja o manjku prijateljskih utakmica za testiranje igraca na odredjenim pozicijama. Kad tad cemo u kvalifikacijama platiti kipove kojih se on ne odrice a u odredjenim momentima cemo na zalost opet ovisiti o njima. Sramota.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 21 maj 2016, 12:15

Dje Cimirot Meša yebem ti fameliju?
This time next year we'll be millionaires.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 maj 2016, 12:18

LegendKiller je napisao/la:

Kosorić je imao najkonstantije nastupe tokom ove sezone, od Europe pa sve do zadnja dva, tri kola gdje je kao i čitava ekipa podbacio. Ne znam jednostavno koga je mogao pozvati umjesto Kosorića, možda Džidića iz Čelika al' sve su to nijanse i meni samo nije jasna tolika halabuka radi toliko suštinski nebitnih stvari.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 maj 2016, 12:58

dubrovnik je napisao/la:Debitant Husidic, Medunjanin, Hadzic. Formula za dinamican vezni red. Prekaljeni profesionalci.
Selektor je totalno pukao. Umjesto da poziva igrace od kojih bi mogli imati koristi u buducnosti on zove ove od kojih samo moze napraviti parodiju od ekipe. Krunic, Milosevic, Hadziahmetovic, Letic, Hajradinovic...
To bi bilo I razumnjivo u nedostatku igraca iz prvog tima. Umjesto da testira mogucnosti mladosti u Japanu ovaj strucnjak zove igrace koji ne mogu vise nigdje igrati. I ne bi rekao da su kriminalci krivi tome.Ovo je djelo Mehmeda Bazdarevica koji se izgleda sprda sa reprezentacijom I vise nego prethodnik. Makar je takav moj dojam.
Covjek ne pokusava rijesiti problem u srednjem redu. Ali nema zime dok ima stopera za nakrcati u njega. Ovo sa Bicakcicem mi takodjer nije jasno ali o tome necu ni pisati. Eto, rekao je da je ozlijedjen.
Ne mislim da je toliko mutav. Prije je mogućnost da radi po nečijim direktivama. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 21 maj 2016, 13:20

Amir Hadziahmetovic

konju od selektora, yebali te Duljevic, Hadzic, Stevanovic, Hajrovic i Husidic u š upak
Amir je poslije Pjanica nas najtalentovaniji igrac a ako bude imao srece napravit ce bar istu karijeru kao Miralem a ti umjesto da mu pomognes u tome ti zoves ove invalide, pa yebem ti sve nenormalno.
This time next year we'll be millionaires.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Fudo, guillermo, Proximic, rishovski i 41 gost.