30.11.2018High je napisao/la:Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovorKad mu ističe?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro ga ugradiše.MortemHz je napisao/la:30.11.2018High je napisao/la:Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovorKad mu ističe?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije dzaba dino studirao 3 godine ugradjevinske kod dodika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
dobar potez s Ihtijarevicem tu smo tanki bili posljednji godina ,mislim da je Faruk posten i da ce dobro raditi svoj posao .
Sace Samir proigrati
Inspekcija naredila zatvaranje nargila barova u Sarajevu, više od 500 ljudi može ostati bez posla
http://www.klix.ba/clanak/160521039
Inspekcija naredila zatvaranje nargila barova u Sarajevu, više od 500 ljudi može ostati bez posla
http://www.klix.ba/clanak/160521039
Radovaca ce skidat s auspuha po Dobrinji ako ovo zabrane.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jedva cekam da vidim koji ce igraci dobit nogu iz kluba .... smijem se kladit da ce Hurtic ostavit i Okica i Radovca .... a sutnut nekog koga nebi trebao ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Besic je napisao/la:Radovaca ce skidat s auspuha po Dobrinji ako ovo zabrane.
- PitarBordo
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Radovaca ce skidat s auspuha po Dobrinji ako ovo zabrane.
Došao sam ovo da napišem, ali zakasnih.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Bravo!kengur je napisao/la:Ne bih da ispadne da pametujem, ali Mourinjo nije za ove lige nikom.amypitar je napisao/la: Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Ali od ovih domacih sam rekao da je logicno da njega stave,stim da podmladjujemo ekipu,a da on te momke iz akademije najbolje poznaje.
Zamisli da se vozis u avionu i da ti pilot kaze : "Uopste ne razumijem kako ovaj avion leti ikako".
Ja ne bih volio takvu osobu da mi vodi tim. Nas Duska je SIGURNO bolji od toga. Pa i Paja.
Varesanovic-Dzeno-Hurtic su meni dosta slicni.
Iduca sezona ce biti dosta teska a mi nikad gori organizaciono. Ja debila, sve im .....
Selimovic = Konakovic, grobari
Zelim da mu dragi Bog da sve sto je zasluzio. Bas sve.
Samo Saraj'vo.
koalem je napisao/la:Treba suspendovat Ahmu.
Drago mi je sto je s Bekicem produzen ugovor.Jako zahvalan igrač , koji treba u spicu da igra.Nadam se da ce produziti sa Kovacevicem , a da ce se raskinuti ugovori sa Okicem,Kramarom , Cezarom te Emersonom ali moze on na klupu tako da vidit cemo.Dovesti stopera, zamjenu na lijevom beku,centralnog veznog,prednjeg veznog , jedno kvalitetno krilo te spicem ako ode Benko (nadam se da nece ) i vratiti Hebibovica moze solidna zamjena biti sigurno
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Yebem ti google i internet kad ne mogu ni sliku ovog skauta Nebojse da nadem,a covjek strucnjak za ovu oblast
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- bordoakapitar
Sve ovo moze stati u jednu recenicu. Amaterizam sa ugradbenim opcijama... Nazalost daleko smo od ozbiljnog kluba, dalje nego prije dvije godine a ako se ovako nastavi sa "ugradnjom" do 2020. cemo biti kao Celik...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kad te gugl ne moze pronaci mora da si teska moralna i ljudska truhlovina.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovo postalo kao na temi safet sušic ,ohanite ljudi znamo mi svi sta nevalja ,mene jako boli vjerujem i druge sta nam se trenutno desava ali izgurat cemo nekako .volim uci ovdje na forum procitati i popricati o FKS al u posljednje vrijeme sve se isto pise i to uprazno s mnogo psovki . poozz

Pošto sam predvidio da ćemo sad već završenu sezonu završiti na 4. mjestu, onda ću biti toliko drzak i reći da ćemo narednu završiti na istoj poziciji. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mozda nas iznenade Evropom iduce sezoneHigh je napisao/la:Pošto sam predvidio da ćemo sad već završenu sezonu završiti na 4. mjestu, onda ću biti toliko drzak i reći da ćemo narednu završiti na istoj poziciji.
IDEMO PONOVO!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Iduće sezone ćemo izboriti kvalifikacije za ligu šampiona
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.