Ko će biti prvak 2016/17
- MocMahale444
Re: Ko će biti prvak 2016/17
MortemHz svaka cast za brzinu koju imas, otvorio bi I sezam za sek, proso lavirint ko od sale.
Zeljo!
Zeljo!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Tema
@Piroman
Saraj'vo
al' ove godine ocekujem bar 5 kola prije kraja prvenstva a onda ocekujem i Dinu kao kandidata za preCjednika Vlade

@Piroman

Saraj'vo

bRAto, tvoj klub je osvojio 9 bodova sa gol razlikom -45 tokom sezone, pa si opet ovdje. Ako ja trebam u skokovima, ti trebas iz katapulta.Cocaine je napisao/la:Piroman izvini brato ali fulio si temu. Klub ti ispo a ti pises ovdje. Haj u skokovima

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Neće on niđePiromanBL je napisao/la:bRAto, tvoj klub je osvojio 9 bodova sa gol razlikom -45 tokom sezone, pa si opet ovdje. Ako ja trebam u skokovima, ti trebas iz katapulta.Cocaine je napisao/la:Piroman izvini brato ali fulio si temu. Klub ti ispo a ti pises ovdje. Haj u skokovima
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi tenk Sarajeva.MocMahale444 je napisao/la:MortemHz svaka cast za brzinu koju imas, otvorio bi I sezam za sek, proso lavirint ko od sale.
Zeljo!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko će biti prvak 2016/17
Sa trenutne tacke gledista, po meni Zeljo ( ukoliko ubodemo sa trenerom ) uzima titulu. Vakat je. Drugi kandidat je Zrinjski. Konama je Tan zavrno malo pipu, sto se vidi iz odabira trenera za narednu sezonu. Ostavili su Hurtica iako nije bas briljirao. Sloboda je po meni one-season wonder. Vec iduce sezone ce se boriti za sredinu tabele. Siroki iz sezone u sezonu sve vise tone. Ove sezone su otisli u europu samo zato sto su Zeljo i Sarajevo odigrali katastrofalno ove sezone. Mislim da ce se i dalje vrtiti u gornjem dijelu tabele, ali sto se titule tice dajem im najmanje sanse.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MocMahale444
T84MortemHz je napisao/la:Prvi tenk Sarajeva.MocMahale444 je napisao/la:MortemHz svaka cast za brzinu koju imas, otvorio bi I sezam za sek, proso lavirint ko od sale.
Zeljo!

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cocaine je napisao/la:Piroman izvini brato ali fulio si temu. Klub ti ispo a ti pises ovdje. Haj u skokovima

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Čini mi se, prema nekim današnjim informacijama do kojih sam došao, ako su istinite a mislim da jesu, da je Tan počeo odvrtati pipu...i da će ubrizgati u Sarajevo dodatnu novčanu injekciju...TMovac je napisao/la:Sa trenutne tacke gledista, po meni Zeljo ( ukoliko ubodemo sa trenerom ) uzima titulu. Vakat je. Drugi kandidat je Zrinjski. Konama je Tan zavrno malo pipu, sto se vidi iz odabira trenera za narednu sezonu. Ostavili su Hurtica iako nije bas briljirao. Sloboda je po meni one-season wonder. Vec iduce sezone ce se boriti za sredinu tabele. Siroki iz sezone u sezonu sve vise tone. Ove sezone su otisli u europu samo zato sto su Zeljo i Sarajevo odigrali katastrofalno ove sezone. Mislim da ce se i dalje vrtiti u gornjem dijelu tabele, ali sto se titule tice dajem im najmanje sanse.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nobelovac Ivo Andric je taj čaršijski mentalitet i način života davno fino objasnio. Tako da se tu nema šta posebno nadodati.PiromanBL je napisao/la:Ma kakav kompleks prema Zrinjskom, osvojili titulu pa sarajlijice sline, ali sline jednako i na Borac sto je ispao... Mozes misliti koliko ce tek da sline kad recimo osvojimo titulu pa to nema, pojesce se od kompleksa.
I sad se kladim da ce mi odgovoriti Haj, Rokoko, Tetrapak1921 ili mozda jos poneki krelac u svom stilu punom kompleksa “promasio si temu“, “veliki klub kao Borac je ispao u drugu ligu“, sta ces na ovoj temi“ i sl.
Edit: glasao sam za mladost
Daj nam sta konkretnije kaziPiazzaGrande je napisao/la:Čini mi se, prema nekim današnjim informacijama do kojih sam došao, ako su istinite a mislim da jesu, da je Tan počeo odvrtati pipu...i da će ubrizgati u Sarajevo dodatnu novčanu injekciju...TMovac je napisao/la:Sa trenutne tacke gledista, po meni Zeljo ( ukoliko ubodemo sa trenerom ) uzima titulu. Vakat je. Drugi kandidat je Zrinjski. Konama je Tan zavrno malo pipu, sto se vidi iz odabira trenera za narednu sezonu. Ostavili su Hurtica iako nije bas briljirao. Sloboda je po meni one-season wonder. Vec iduce sezone ce se boriti za sredinu tabele. Siroki iz sezone u sezonu sve vise tone. Ove sezone su otisli u europu samo zato sto su Zeljo i Sarajevo odigrali katastrofalno ove sezone. Mislim da ce se i dalje vrtiti u gornjem dijelu tabele, ali sto se titule tice dajem im najmanje sanse.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
Ma nemam šta reći, dobio danas info od jednog bordo bolesnika da će Vincent upumpati još svoje love u FKS...Obično su mu informacije točne, ne vjerujem da šupljira...nije loža nikakva...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Hvala prijateljuPiazzaGrande je napisao/la:Ma nemam šta reći, dobio danas info od jednog bordo bolesnika...Obično su mu informacije točne, ne vjerujem da šupljira...nije loža nikakva...

Svi u napad jedan je Hase!!
Ma bezveze je glasati kad ne znamo roster i stručni štab svakog tima, ovako samo svako za svoje glasa. Doduše svejedno svako za svoje glasa 

Nad tobom sunce najljepše sja
Brato sarkazam. Sta se bola primaš ko junacPiromanBL je napisao/la:bRAto, tvoj klub je osvojio 9 bodova sa gol razlikom -45 tokom sezone, pa si opet ovdje. Ako ja trebam u skokovima, ti trebas iz katapulta.Cocaine je napisao/la:Piroman izvini brato ali fulio si temu. Klub ti ispo a ti pises ovdje. Haj u skokovima
Ma ne primam se, ovo je forum
I da se dohvatimo malo sporta, steta je sto su fudbalski velikani BiH, Velez i Borac ispali iz elite... I to ne svojom krivicom, drugi su ucestvovali u njihovom razaranju

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Zrinjski je vise bošnjački klub nego Sloboda.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne znamo kompa za Sarajevo kako ce biti ,Hodzic je izgleda izabrao Zrinjski prije nas takvi slucajevi mi ne daju nadu.PiazzaGrande je napisao/la:Titulu će uzeti neko od ova četiri kluba koji su je i navikli uzimati...
Zrinjski-prvi kandidat...
Sarajevo-ako je istina ovo što čujem da će Tan ubrizgati u klub dodatna sredstva mogli bi se opasno pojačati mada je atmosfera oko kluba loša...
Široki-ne znam, prije deset godina su osvojili zadnju titulu, vrijeme je da najave pohod na treću a ne samo da se zadovoljavaju izlaskom u europu...
Željo-čini mi se da im ova situacija oko stadiona oduzima puno energije, trenutno bez trenera iako imaju odličan igrački kadar...
Još bi tu spomenuo i Slobodu...postoji u glazbenoj industriji pojam " sindrom drugog albuma", ono kad se neka grupa nakon odličnog debitantskog albuma sasadi sa drugim...ne znam šta od njih očekivati sljedeće sezone...ali bez obzira, mislim da imaju svijetlu perspektivu...
To je to...ostalima mrvice...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Titulu osvaja Zrinjski, drugi ce biti Zeljo trece Sarajevo cetvrti Siroki Brig... Kup osvaja Zeljo. Ispadaju Mladost i Metallge, najvece iznenadjenje bice Krupa. Eto moje neke prognoze. 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Olako si Metalce prekrizio bajo moj, talijani neki stoje iza njih plus neka kompanija iz JajcaPrijedor je napisao/la:Titulu osvaja Zrinjski, drugi ce biti Zeljo trece Sarajevo cetvrti Siroki Brig... Kup osvaja Zeljo. Ispadaju Mladost i Metallge, najvece iznenadjenje bice Krupa. Eto moje neke prognoze.

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 27 gostiju.