RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ammarc
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ammarc » 18 jun 2010, 14:26

moustapha je napisao/la:Sjecam se tog eurogola. Ni ja se ne mogu sjetiti protiv koga je bilo, ali znam da je gol bio premocan. Bio sam taman iza gola, kada je lopta odsjela u rasljama. 8-)
Protiv Slavije cini mi se,strasna golcina :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 18 jun 2010, 15:03

Ma Majke je svaku utakmicu igrao srcem za Velez,ko da je rodjen u Mostaru i ko da je Velezovo djete i jedino njega nisam smatrao igracem sa strane,hahaha.Hvala Majke za sve.
A sto se tice izbora trenera,covijek ne moze biti pametan.Majke mi,ovo je ludnica.Neki dan citam Taninu izjavu kako ce se trener birat izmedju Avde i Malkocevica a danas se spominje ime Milomira Odovica.
Imam osjecaj da ovi nasi u upravi ne znaju sta hoce.Malo je vremena ostalo i mislim da se trener mora izabrat sto prije jer sve ekipe pocinju pripreme oko 25 ili 26 ovog mjeseca a u nas se jos nista ne zna.
A za izbor predsjednika je jos komplikovanija situacija.Ali dje ce Mostar bez cigalnuka...ccc...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 18 jun 2010, 15:20

materazzi je napisao/la:danijel majkic , iz veleza potpisao za krila sovjetov , ko je taj momak ?
Opisali su ga momci iznad mog posta.Momak koji najviše obećava po meni, talenat veliki i siguran sam da će uspjeti.Momak koji ima tek 22 godine a razmišlja i ponaša se kao iskusni sportista.Želim mu svu sreću i neka dođe do najvećih u europi.Hvala ti Majke na svemu što si pružio za Velež.

http://transfermarkt.de/de/danijel-majk ... 40675.html
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 18 jun 2010, 15:22

cunami je napisao/la:I samo da se nadovezem jednim pitanjem.Kaze CARINA da je Avdo podlozan nekim manipuliranjima od strane drugih ljudi.
Samo mi reci koji trener nije bio primoran nesto uradit od strane drugih ljudi???
Isto ce ti biti,bio Avdo,Tana,Malkocevic ili neko drugi i toga moramo biti svjesni.Dzubur vazda govori smetaju mu ljudi a nikad da kaze ko su ti ljudi i ako se zna ko su ali brato,reci ime javno...
Pika, Pika, Pika, Pika
Eto javno sta se svi plase j.b. vas Pika

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 18 jun 2010, 15:46

drH je napisao/la:
cunami je napisao/la:I samo da se nadovezem jednim pitanjem.Kaze CARINA da je Avdo podlozan nekim manipuliranjima od strane drugih ljudi.
Samo mi reci koji trener nije bio primoran nesto uradit od strane drugih ljudi???
Isto ce ti biti,bio Avdo,Tana,Malkocevic ili neko drugi i toga moramo biti svjesni.Dzubur vazda govori smetaju mu ljudi a nikad da kaze ko su ti ljudi i ako se zna ko su ali brato,reci ime javno...
Pika, Pika, Pika, Pika
Eto javno sta se svi plase j.b. vas Pika
E to i jeste nas problem....Kad svi sklone ruke od Veleza, od gradskih mocnika, poduzetnika, starih igraca i raje, uvijek se jedno ime spominje za krivca....Pika...
Ima druze 6 milion nacina da se pomogne Velezu, a da taj Pika ne moze nista da krivo uradi...Ima i on gresaka, ne poricem, i to ogromnih, i za Avdu se slazem, ali majstore do kada ce nam sa tim zatvarati usta? Upita li se iko sta bi nam se moglo desiti da taj Pika ode?????
Eno gledam godinama sve red ispred Veleza, ko ce pomoci: Murat Coric, Cupina, Bajevic, Kodro, Barbarez, Halihodzic, Sosi itd.....
I na kraju Mehmed Mesa Bazdarevic nam obezbjedi djeci turnir u Francuskoj...
Ma daj druze, ne branim ga ja, ali upucujem svima drugim ostru kritiku...Ima milion nacina na koji se moze pomoci...Ako im ista Velez znaci...

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 18 jun 2010, 17:02

Spominjali smo mladjariju, pa evo jedne vijesti za one koji nisu upoznati;

Norway Cup - largest International Football Tournament for Youths

se odrzava 1-7.avgusta u Oslu i na njemu ce ucesce uzeti Velez i Lokomotiva. Nisam siguran o kojoj se djeci radi, ja mislim da su 95-96 godista. Ovo je najveci turnir na svijetu za djecu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Norway_Cup

http://www.norwaycup.no/?set_lang=en
samo mostarski, samo bahato

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 19 jun 2010, 12:49

Samo mi je krivo ko navijacu Veleza,ko Mostarcu da se nista ne dogadja u klubu i da RA sjedi i nista ne poduzima cekajuci da ce se nesto rjesit.
Mi nemam ni trenera a mislim da nemamo ni upravu jer nisu u stanju izabrat predsjednika tako da mislim da ce ova godina biti teska do bola a navijaci nista ne poduzimaju.
Volio bi kad bi se RA okupio ispred prostorija,kao jedan mirni protest i da dokazemo da nam je stalo do Veleza ali izgleda,ovi momci sto vide RA nece nista da rade,kad su na kafi,samo se nesto pametuje i bojim se za buducnost Veleza.Svi se uveliko spremaju za sezonu a mi nemamo ni trenera ni predsjendika...

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 19 jun 2010, 13:21

cunami je napisao/la:Samo mi je krivo ko navijacu Veleza,ko Mostarcu da se nista ne dogadja u klubu i da RA sjedi i nista ne poduzima cekajuci da ce se nesto rjesit.
Mi nemam ni trenera a mislim da nemamo ni upravu jer nisu u stanju izabrat predsjednika tako da mislim da ce ova godina biti teska do bola a navijaci nista ne poduzimaju.
Volio bi kad bi se RA okupio ispred prostorija,kao jedan mirni protest i da dokazemo da nam je stalo do Veleza ali izgleda,ovi momci sto vide RA nece nista da rade,kad su na kafi,samo se nesto pametuje i bojim se za buducnost Veleza.Svi se uveliko spremaju za sezonu a mi nemamo ni trenera ni predsjendika...
Vjeruj drug niste sami ak ti je to olaksavajuca vijest .

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 19 jun 2010, 14:15

carina je napisao/la: Ima druze 6 milion nacina da se pomogne Velezu, a da taj Pika ne moze nista da krivo uradi...Ima i on gresaka, ne poricem, i to ogromnih, i za Avdu se slazem, ali majstore do kada ce nam sa tim zatvarati usta? Upita li se iko sta bi nam se moglo desiti da taj Pika ode?????
...Ima milion nacina na koji se moze pomoci...Ako im ista Velez znaci...
znas sta bi mudri konfucije na ovo tvoje izlaganje rekao?!

da bi izgradio kraljevsto za tkao nesto ti je potrebno mnogo ljudi
dok da bi srusio/unistio to isto kraljevstvo, dosta ti samo jedna osoba!!!

prije hejbet godina, mudri konfucije rece!!! :P :ugeek:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 19 jun 2010, 18:08

Ma meni je krivo jer se nista konkretno ne dogadja a i ovi ljudi ako nece da im iko pomogne sto se trenutno nalaze u klubu,nek izadju u javnost i kazu da nece niko da se ukljuci u rad Veleza pa da vidimo svi zajedno sta se moze ucinit a ne ovako,svi sute,niko nista ne zna a nista se ne dogadja u klubu.
Malo je to mozda i neozbiljno jer pripreme bi trebale pocet za koji dan a mi nemamo ni trenera ni predsjendika...
Zalosno i tuzno za jedan klub kakav je Velez a navijaci umjesto da se organizuju i oni ucine nesto na svoj nacin,imam osjecaj da se polako dizu ruke od Veleza u svim segmentima ali ja se nadam da se varam...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 19 jun 2010, 19:47

Ne mirise na dobro.Definitivno.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 19 jun 2010, 20:15

Ovako je bilo i na pocetku prosle sezone,dobro se sjecam.Na prozivku doslo 10-ak igraca i onda se napravi tim u nekoliko dana ali mene zanima sto se toliko ceka na to?
Vise me interesuje sto se ne izabere predsjednik nego trener???Sta to koci UO da izabere predsjednika?Ako je istina da se Dzubur vratio onda i neki njegovi ljudi,nije mi jasno sto se ne izabere predsjednik jer sad ima kandidata?
Definitivno se RA mora ukljucit u vezi ove situacije ili se medijski obratit da se zna i stav navijaca jer oni predstavljaju sve navijace Veleza a ne samo 15 ili 20 ljudi.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 jun 2010, 21:14

[youtube][/youtube]

Svakim danom sve je bliže 8-)
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 19 jun 2010, 21:26

Nadam se da cemo ovako nesto docekat jednog dana pa makar priblizno,bar one kvalifikacije za ligu prvaka

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 19 jun 2010, 21:39

@cunami, trenutno s(r)tanje nazalost nije kao prosle godine....
istina i prosle godine se kasno uslo sa formiranjem uprave i tima ali se tada radilo o nastavku projekta koji je zapocet na polovici predprosle sezone, tacnije odkada je ibrakovic dosao u klub i zapoceo izgradnju tima...

ovo sada stanje meni vise lici na stanje koje smo imali pred pocetak predprosle sezone kada smo u jesenjem dijelu bili ubjedljivo zadnji sa 11 poena i jedva nekako se iscupali na kraju te iste!!!

imamo hrpu potencijalni likova koji se neckaju, uslovljavaju ovo ono(dzuba & co - sve bi nesto al ne(smiju)mogu) te hrpu ne potencijalni seljaka(tipa murat coric - koji je davno rekao da njemu nije cast biti clan uprave naseg kluba) koji vladaju nasim gradom(dijelom) a njima darujem povoljno spolni organ za u usta da im nabijem pi..e smrdljive....

tana je heroj u kakvoj se vatri sada nalazi, kapa mu dole ako nista za volju i trud...
samo ne znam na koga RA da udari? na potencijalne, ne potencijalne ili ove sto su vec u vatri?
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 20 jun 2010, 00:02

Tana je heroj i svaka mu cast a ja mu skidam kapu do poda.Ali i misljenja sam da bi se Tana pokupio i javno reko da nema nista od ovoga da nece niko da pomogne ali to tog jos nije doslo niti iko govori da ce to tog doc.Sa mnogo ljudi sam prico o Velezu i svi mi govore da ce bi OK ali ja ne vidim nikakvog pomaka.
Ma ko j... Murata Corica,seljacina iz BP,ne treba nam u upravi nego trebaju nam ljudi poput Dzube,Hase Pekusica i sl.
RA treba,po mom misljenju,samo da se skupi ispred kluba sa nekom parolom i da to snimi TV Mostar i nek objavi i na vjestima i na svim emisijama dnevno pa nek se zapitaju "Mostarci" sta rade od ponosa grada

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 20 jun 2010, 09:50

Trebalo bi traziti razgovor sa Tanom (fino bi bilo i kad bi Dzubur bio prisutan) i onda u "cetri oka" porazgovarat o svemu: Upravi,stadionu,treneru,pojacanjima,bojkotu...Jer pitanja se samo gomilaju,nema nikakvih odgovora,povratne informacije,raja luta u mraku,niko nista nezna...i onda se neko cudi,zasto kruze mahalske price,zasto niko nije zainteresovan,zasto bojkot utakmica.Ako ovo nije haos zivi,ja onda vise nisam pametan.Krajnje vrijeme je za ozbiljan razgovor ili mozda neko misli da u novoj sezoni mozemo bez Predsjednika, trenera,priprema,igraca,navijaca.Van pameti sve ovo.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 20 jun 2010, 10:08

Zato sam ja i napiso neki dan na forumu da se RA treba malo vise angazovat.Ispade da nikog ne interesuje sta se desava sa Velezom.Posto niko ne daje konkretne informacije,treba trazit sastanak sa Tanom i Dzuburom na stadionu i nek se raja okupi i nek se poprica o konkretnim problemima u klubu.Mislim da je to najbolje rjesenje do sad jer ovo prelazi svaku mjeru.Nema trenera,nema predsjednika,govore pojaco se upravni odbor a nista ne biraju i kad skontas,ocigledno je da negdje ima problem dok stvari stoje u mjestu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 12:41

nem73 je napisao/la:
carina je napisao/la: Ima druze 6 milion nacina da se pomogne Velezu, a da taj Pika ne moze nista da krivo uradi...Ima i on gresaka, ne poricem, i to ogromnih, i za Avdu se slazem, ali majstore do kada ce nam sa tim zatvarati usta? Upita li se iko sta bi nam se moglo desiti da taj Pika ode?????
...Ima milion nacina na koji se moze pomoci...Ako im ista Velez znaci...
znas sta bi mudri konfucije na ovo tvoje izlaganje rekao?!

da bi izgradio kraljevsto za tkao nesto ti je potrebno mnogo ljudi
dok da bi srusio/unistio to isto kraljevstvo, dosta ti samo jedna osoba!!!

prije hejbet godina, mudri konfucije rece!!! :P :ugeek:
Hheehe, ma ne branim ga druze, vjeruj mi, najiskrenije....Otisao je jednom iz kluba na godinu dana ako se sjecas...Nakon toga su nam iskljucili struju, vodu, igraci nisu feninga dobili....A nigdje ni na vidiku nije bilo tih sto govore" Da njega nije, ja bi pomogao!"....
Nema ih druze, lazu nas, a i dan danas zive na nasim ledjima...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 20 jun 2010, 13:06

sve ti ga je to jedan korak naprijed, dva nazad!!!

a povrh svega imamo brdo ovih koji zbog njega i slicni nemaju muda da upadnu u klub i urade pravi posao!!!

dzubur je bio na putu pa su ga na utakmici protiv jedinstva, slomili i uklonili...

ne pika, nego vrhovna komanda...
nalazimo se u corsokaku a muda i municije tanko...
trebamo biti realni, prodan smo grad, prodan smo klub al opet koliko toliko nedamo se!!!

samo bih volio ove iz iole zdravih sredina, posebice klubova iz glavnog grada,
da prozive par sezona u nasem stilu, u nasim **** pa da vide u kakvoj agoniji zivimo i borimo se, godinama!!!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.