samirr je napisao/la:Upravo sam dobio pp od rajvosa gdje ista od mene trazi da napisem nesto lose o aerials a ova ce mi zauzvrat pokazati mnogo toga na kameri.
Znaci neces nista gledati na skypu cim sutis.
(Budi spreman)
PiromanBL je napisao/la:Dok je ilica i hostaplera koji ce vam graditi uspjeh kluba na racun istinskog velikana Banja Luke, Borca, bice i vas. Kad odu, a otici će kad tad, to znajte, ako ne prije, onda kad odu pod zemlju, a otici ce uskoro, nadam se sto pije, propadate, ponovo idete u podrucnu ligu gdje i pripadate.
Znajte - nicija nije do zore gorila, pa nece ni vasa. Zlo ce biti pobjedjeno, kraj vam dolazi, ne da Bog djavolu da vlada. Od vas nista nece ostati...
Tema FK Krupa.
Ostavi ti krupu i Borac kraju, dok ne budeš znao njima koliko i ja, nemoj da se izrugujes, nema potrebe da pokazujes svoj niski iq level
PiromanBL je napisao/la:
Ostavi tu krupu i Borac kraju, dok ne budeš znao njima koliko i ja, nemoj da se izrugujes, nema potrebe da pokazujes svoj niski iq level
Krupa se piše velikim početnim slovom, pokaži malo poštovanja prema premijerligašu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
newborn je napisao/la:Hajmo svi jednu fatihu za rahmetli Borac, a nakon toga prigodni muzički program uz pjesmu "NE MOŽE NAM NIKO NIŠTAAAAA JAČI SMO OD SUDBINE"
Moze i fatiha za lesinare ionak im je osnivac musliman.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jel tebe strah švrljati ovdje? Nemoj biti plašljiv, ostani s rajom.Pusti njih levate sto pisu protiv tebe i tvog kluba.
Dronjci imaju kompleks nize vrijednosti. Nastavi najjaci si, lipo moj se doro uz brdo penje kad ti sta napises kralju.