Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
jesu li mu zviždali, kakva je reakcija tribina bila?
#Ynwa
Ovi navijaci su jos ocajni pa mu aplaudiraju pu majku vam jbmLiverpool. YNWA je napisao/la:jesu li mu zviždali, kakva je reakcija tribina bila?
Šteta za macu i zlatnu rukavicu, ali ja sam zadovoljan drugim polovremenom, možda i najbolje u zadnjih par mjeseci. Na kraju, šuplja LVG-a na mikrofon i lap of honor gdje igrači facama izgledaju kao da su pošli na mevlud, a ne da pozdrave navijače. Hajde još subota i sign off za sviju nas do nove sezoe sa abd novim šefom struke.
Ma jes brate napredak ovi igraci boormonta setaju po terenu,ekipa kojoj se 5 komada daje bez po snage kad ovako setkaju
Ma gledaj to s pozitivne strane, možda, ako bude sreće naredni vikend bude zadnja prilika da gledaš svog omiljenog trenera na našoj klupitajger je napisao/la:Ma jes brate napredak ovi igraci boormonta setaju po terenu,ekipa kojoj se 5 komada daje bez po snage kad ovako setkaju
OUT !!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Slavim taj dan kao da smo ligu osvojili,kad vidim njegovu facu na pocetku utakmice pocnem mrzit i igrace i navijace i sve mamu mu jbm pa volio bi da mi dodje u ruke vise nego ista na ovom svijetu,ono da ga pljunem i kazem hallo majmune idi se lijeci pizda ti materina sta ti pises u te rokovnike svu ti familijual... je napisao/la:Ma gledaj to s pozitivne strane, možda, ako bude sreće naredni vikend bude zadnja prilika da gledaš svog omiljenog trenera na našoj klupitajger je napisao/la:Ma jes brate napredak ovi igraci boormonta setaju po terenu,ekipa kojoj se 5 komada daje bez po snage kad ovako setkaju
tajger je napisao/la:Slavim taj dan kao da smo ligu osvojili,kad vidim njegovu facu na pocetku utakmice pocnem mrzit i igrace i navijace i sve mamu mu jbm pa volio bi da mi dodje u ruke vise nego ista na ovom svijetu,ono da ga pljunem i kazem hallo majmune idi se lijeci pizda ti materina sta ti pises u te rokovnike svu ti familijual... je napisao/la:Ma gledaj to s pozitivne strane, možda, ako bude sreće naredni vikend bude zadnja prilika da gledaš svog omiljenog trenera na našoj klupitajger je napisao/la:Ma jes brate napredak ovi igraci boormonta setaju po terenu,ekipa kojoj se 5 komada daje bez po snage kad ovako setkaju
Ma da je finale neznam cega najezio sam se wembley strasan kakav uvod idemo vragovi molim vas obradujte me...
Juuuuuuuu kako suze hoce go go mu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Joj Fergiea, kakav kralj, šah, otac, tito, ma sve 
Izgleda mlađe nego kad je otišao, godi mu penzija
Izgleda mlađe nego kad je otišao, godi mu penzija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
GGMU!
Da Mancho osvoji kup i Gaal se makne iz Carringtona.
Da Mancho osvoji kup i Gaal se makne iz Carringtona.
**** ti blokove i srecu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Iz 9 kornera ni jedne opasne situacije, ma daj.
Loše prvo poluvrijeme
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Kako jadno dan te jbo potrosis bogatstvo a sredinu ti drze felaini i kerik pu
Rojo bi ubrzo morao vani, postoji velika mogućnost za crveni karton i do 60-te minute bi trebao izaći, Darmian je najbolje rješenje je sigurno neće dopustiti da ga Zaha teroriše (nadam se da je spreman)
Kontrolisali smo igru veći dio poluvremena, ali ponovo sporo to ide, jedino kada Marcus i Martial imaju loptu onda to ide brže. Moraju se više kretati u prazan prostot jer kapiten odlično prati ta utrčavanja, nevjerovatne lopte dijeli i naš je najbolji igrač do sada
Kontrolisali smo igru veći dio poluvremena, ali ponovo sporo to ide, jedino kada Marcus i Martial imaju loptu onda to ide brže. Moraju se više kretati u prazan prostot jer kapiten odlično prati ta utrčavanja, nevjerovatne lopte dijeli i naš je najbolji igrač do sada
ovo je smijesno...roho -darmian mora ici....
rashford omladinac najbolji igrac...martial pored svega lose kombinuje na toj lijevoj strani...puno bolje bi bilo da pocne igrati sa manje dodira
fella jako los iako neophodan posto manchester ne moze parirati fizicki i u zraku....runi uzasan
rashford omladinac najbolji igrac...martial pored svega lose kombinuje na toj lijevoj strani...puno bolje bi bilo da pocne igrati sa manje dodira
fella jako los iako neophodan posto manchester ne moze parirati fizicki i u zraku....runi uzasan
Uh šteta, prečkaa Fellainija
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Daj herreru konju uvedi trkace stoko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.