FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Aco da li je prezime tom krilnom napadaču naziv neke životinje? Npr. lav, tigar, ovan, zec, mačka i sl.
Nad tobom sunce najljepše sja
juniori i kadeti razmontirali Travnik
11:0 i 8:0 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kako se zna posrati u lijepu vijestwobly92 je napisao/la:Koliko je njegovih igrača kod nas?
Nad tobom sunce najljepše sja
Imamo Govedaricu i sad mozda Zeca. Ko je slijedeci? Muhamed Konjic?!
A sad adio...
-
- Kontakt:
Pojačanja iz inostranstva Tom i Džeri .
pa ima l' gdje da nema tog čovjeka 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
E ,al , znači , ne gubimo nadu
Čojk ih kupi okolo ko babaroga hebena... 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- Beduin
- Kontakt:
Koliko finala su izgubili, da znamo?kadtrebaglasan je napisao/la:E ,al , znači , ne gubimo nadu

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jes to, samo što bi bolje bilo da je Rangers osvojio pa da naletiš na njih u EL kvalifikacijama, a ne na ove, ovi su kasapi a Rangers se mogo dobit.kadtrebaglasan je napisao/la:E ,al , znači , ne gubimo nadu
@Beduin - od 14 finala su ljudi izgubili 11, i to 10 u periodu od 1902 kad su zadnji put osvojili. Tako da ima nade

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Ajd' duže od nas nisu osvojili

Vidim pišete o HUSARI,kolko pratim facebook stranice on za nas navija al ozbiljno ljudi,čito sam kako se svađa s nekim sarajlijom,nesto je bilo za Ordagica.
Al et,mislim da bi nam dobro doš'o Ibrahimović,isteko mu je ugovor sa PSG a bio dobar u premijer ligi,al bolji je AHMET od njeg,šta vi mislite ?
Al et,mislim da bi nam dobro doš'o Ibrahimović,isteko mu je ugovor sa PSG a bio dobar u premijer ligi,al bolji je AHMET od njeg,šta vi mislite ?

- Beduin
- Kontakt:
On se uvijek svadja na strani svojih igraca, a ne klubova. Puca mu taki za Slobodom, svi u Tuzli to znaju, a i sire.Edin075 je napisao/la:Vidim pišete o HUSARI,kolko pratim facebook stranice on za nas navija al ozbiljno ljudi,čito sam kako se svađa s nekim sarajlijom,nesto je bilo za Ordagica.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako do sad nisi shvatio da ga boli q za Slobodom i da hoće samo da utopi svoje antitalente (isključujem tu Škahića i Pirića jer su odlični igrači), (što je predsjednik već shvatio izgleda), onda nećeš nikad. Druga stvar, Ordagić nije njegov, srećom, al' mu se ovaj trpa maksimalno ne bi l' uzeo procenat od njegovog eventualnog transfera.Edin075 je napisao/la:Vidim pišete o HUSARI,kolko pratim facebook stranice on za nas navija al ozbiljno ljudi,čito sam kako se svađa s nekim sarajlijom,nesto je bilo za Ordagica.

Nekad se mora i našalit družeNKMramor je napisao/la:Ako do sad nisi shvatio da ga boli q za Slobodom i da hoće samo da utopi svoje antitalente (isključujem tu Škahića i Pirića jer su odlični igrači), (što je predsjednik već shvatio izgleda), onda nećeš nikad. Druga stvar, Ordagić nije njegov, srećom, al' mu se ovaj trpa maksimalno ne bi l' uzeo procenat od njegovog eventualnog transfera.Edin075 je napisao/la:Vidim pišete o HUSARI,kolko pratim facebook stranice on za nas navija al ozbiljno ljudi,čito sam kako se svađa s nekim sarajlijom,nesto je bilo za Ordagica.
Al et,mislim da bi nam dobro doš'o Ibrahimović,isteko mu je ugovor sa PSG a bio dobar u premijer ligi,al bolji je AHMET od njeg,šta vi mislite ?Po drugom dijelu tvog posta vidim da si neozbiljan, pa da ne ulazim dalje u raspravu.

-
- Kontakt:
Ne može Sloboda uticat na djecu i roditelje što se tiče menadžera i podvodača. Oni biraju ko će im vodit karijeru .Bujrum , pa dokle doguraju. Husarić je u stvari (neuspjeli ) Mamić , a ne Husić, kojem to dotični Husarić kroz razne kanale podmeće.
- Suljo20002
- Kontakt:
Krpu namah otjerat iz klubaa
Smrdo navija za Milan
Bio mi je najdrazi dok nisam sazno da navija za ovako jadan klub
Smrdo navija za Milan

Bio mi je najdrazi dok nisam sazno da navija za ovako jadan klub

-
- Kontakt:
kadtrebaglasan je napisao/la:Lijepo bi bilo vidjet brze prodorne igrače koji dok trče u napad ne gledaju sebi pred noge i u loptu , nego gledaju i raspored suigrača. To bi bila pojačanja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.