FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 maj 2016, 20:26

uNbx je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Da se ne lažemo bio je spomen da se treba dići spomenik ljudima iz uprave,prije 1-2 godine... Nezz da li ovdje na forumu ili negdje drugo ali bilo je..
Svi su se kleli u upravu tad...
Pa naravno jer su tad bili ljudi iz raje! Ljudi koje je raja i dovela tu! Bili su odlicni dok nisu poceli ganjat licni interes a interes kluba ostavljat po strani!
Bili su odlicni dok nisu ime kluba doveli u vezu sa kojekakvom mafijom, husaricem, bulicem,... ma daj bjezi ne da mi se milioniti put ponavljat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 maj 2016, 21:13

jeremymajstor je napisao/la:U kakvom je stanju Said?
Ne znam je li danas igrao,proslo kolo nije a prije toga 2 kola je igrao jednu 37 min jednu 17 min
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 maj 2016, 21:13

Kolega mi danas rece da je negdje procitao da ima neka opcija da se Dupovac vrati. Ja evo guglam,listam nigdje nista nisam nasao. Zna li neko nesto konkretnije???

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 21:14

jeremymajstor je napisao/la:U kakvom je stanju Said?
Produži na Opšte. :arrow:

slika
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 maj 2016, 21:17

zagorski je napisao/la:Kolega mi danas rece da je negdje procitao da ima neka opcija da se Dupovac vrati. Ja evo guglam,listam nigdje nista nisam nasao. Zna li neko nesto konkretnije???
Ma **** stavio naslov Da se bivsi kapiten vraca u Sarajevo (za Ihtijarevica sto je u skauting sluzbi), mozda nije otvarao pa to pomislio.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 maj 2016, 21:23

zlo87 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Kolega mi danas rece da je negdje procitao da ima neka opcija da se Dupovac vrati. Ja evo guglam,listam nigdje nista nisam nasao. Zna li neko nesto konkretnije???
Ma **** stavio naslov Da se bivsi kapiten vraca u Sarajevo (za Ihtijarevica sto je u skauting sluzbi), mozda nije otvarao pa to pomislio.
Moguce i to,jer da ima ista konkretno vec bi neko nesto objavio

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 maj 2016, 21:29

FrancescoTotti je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Da se ne lažemo bio je spomen da se treba dići spomenik ljudima iz uprave,prije 1-2 godine... Nezz da li ovdje na forumu ili negdje drugo ali bilo je..
Svi su se kleli u upravu tad...
Pa naravno jer su tad bili ljudi iz raje! Ljudi koje je raja i dovela tu! Bili su odlicni dok nisu poceli ganjat licni interes a interes kluba ostavljat po strani!
Bili su odlicni dok nisu ime kluba doveli u vezu sa kojekakvom mafijom, husaricem, bulicem,... ma daj bjezi ne da mi se milioniti put ponavljat
Ja nisam popušio tu foru da su pojedini ljudi iz raje. Kad sam Edisa vidio u klubu, znao sam da se SDA nije okanila FKS. Rad njihov jesam podržavao, ali da sam popušio priču o ljudima iz raje, kako vole klub isl, ni u ludilu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 21:35

uNbx je napisao/la:Ja nisam popušio tu foru da su pojedini ljudi iz raje. Kad sam Edisa vidio u klubu, znao sam da se SDA nije okanila FKS. Rad njihov jesam podržavao, ali da sam popušio priču o ljudima iz raje, kako vole klub isl, ni u ludilu.
Yep, otprilike.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 21 maj 2016, 21:37

Tan je otvorio čekmedže. Slijedi uriniranje po sirotinji i raznim kmetovima :!:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DBR1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 21 maj 2016, 21:58

Majkl je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Benko na zalost nece ostati. Za par dana ce to biti i zvanicno.
Da se nadovezem na ovo ... ugl. ne tvrdim da je 100% tacno da nece ostat, al jaranu mi je rekao da najvjerovatnije ide (vec je napustio stan u kojem je boravio ) .... pio je kafu u svojoj zgradi skoro svaki dan kad je slobodan bio ... pa se tako "znaju".
Benko do kraja godine ima ugovor ,sto znaci ako ode sad nesto cemo uzeti para.Ne zna se jos da li ide ,sve su opcije otvorene.Nadajmo se najboljem :cry:
Frenki..... Sta ces uzet para...sto milja eura? Sta ti ti znaci ... Ja bi mu dao jos toliko da ostane ima on finu platu ovdje....
Trebao je ici na zimu, a navodno je ostao radi malog djeteta da je uz porodicu...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 maj 2016, 22:06

a sta ako je Leon trazio da ide, a navodno jeste trazio, sta imamo onda mi od njega jos par mjeseci, bolje ga je sad pustiti i traziti mu zamjenu
Pyro is not a crime !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 22:14

Obzirom kakve su zamjene popunile mjesta igrača kao Cimirot, Stojčev... Očekujte i Benko kad ode isto.
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 maj 2016, 22:16

PitarBordo je napisao/la:Obzirom kakve su zamjene popunile mjesta igrača kao Cimirot, Stojčev... Očekujte i Benko kad ode isto.
igraci koji znaju igrati lopte, druga stvar je to sto je jedan ludjak a drugi povrijedjen (Ikande i Alispahic) :mrgreen:...dakle trebaju naci iste igrace ali ovaj put da su normalni i zdravi :lol:
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 maj 2016, 22:21

THEC je napisao/la:a sta ako je Leon trazio da ide, a navodno jeste trazio, sta imamo onda mi od njega jos par mjeseci, bolje ga je sad pustiti i traziti mu zamjenu
Kako i nece traziti kad skontas sa kakvim veznim redom igra i ko treba da mu golove namjesta. Ne znas jesu nam krila ili vezni igraci neucinkovitiji i beskorisniji.
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 22:23

THEC je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Obzirom kakve su zamjene popunile mjesta igrača kao Cimirot, Stojčev... Očekujte i Benko kad ode isto.
igraci koji znaju igrati lopte, druga stvar je to sto je jedan ludjak a drugi povrijedjen (Ikande i Alispahic) :mrgreen:...dakle trebaju naci iste igrace ali ovaj put da su normalni i zdravi :lol:
Kad se podvuče linija, nisi doveo nikog dostojnog zamjene, a sumnjam da nas čeka drastično drugačija stiuacija, pogtovo sa "ja ne znam šta se dešava sa ekipom" strategom. Btw to što neko zna igrati lopte - nama ništa ne znači ako nije igrao dok je nosio naš dres. Znam i ja karati, ali mi Jennifer Lawrence ne da, pa ne da. :salut:
Samo Saraj'vo.

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 21 maj 2016, 23:00

Benko=Velkoski sto se tice odlaska.
Uzeli ljudi sicu za relativno vrijednog Velkoskog jer bi i za pola godine otisao dzaba. Isto ce biti i sa Benkom.
Pavlovic
Kadusic-Mihojevic-Kovacevic-Bekic
Rustem-Radovac
Okic-Emerson-Duljevic
Bekic
Ovo je ekipa za sljedecu sezonu u najboljem mogucem slucaju :)
Cisto sumnjam da ce neko pojacanje doci, eventualno igraci tipa Cezar, Alispahic.

Nadam se da nisam upravu.
' $!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 maj 2016, 23:01

A izgleda i da je škrabija konačno otvorena :!: :tokralju:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 maj 2016, 23:03

socrates je napisao/la:A izgleda i da je škrabija konačno otvorena :!: :tokralju:
Sta je ba ovo na sve strane raja prica da se amidza razmahao samo ja nista ne znam :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 21 maj 2016, 23:04

Ma ne vrijedi nista dok se ne otjera ova stoka sto blage nema a onda dok se mi skontamo uze se sve dobro iz pl

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 maj 2016, 23:11

Ništa Amidza od europe...
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, skoJaa, Venom i 60 gostiju.