ja prvi nisam zadovoljan grupom pa sutim, uostalom zasto pljujes nekoga okolo, jednostavno odes u udruzenje i kazes, ovako samo dajes povoda onima koji nisu nikada dosli na sjever da navijaju da ne dodju nikadaSaltCityAttack je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Pa je li to Indir narkoman nedodirljiv pa mu niko ne može ništa, oduzeti mu vođenje grupe? Za peticu dande će mater prodati a ne grupu.![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
On voli Slobodu, na Tušnju je uvijek kada gostuje Sarajevo ili Zeljo, Aleksandar veliki jedan je od nas..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte spominjati imena ljudima na forumu, imate za toga kafu pa na kafi pricajte..
ajde ba Damire, sta ce ti bitituzlak1987 je napisao/la:Nemojte spominjati imena ljudima na forumu, imate za toga kafu pa na kafi pricajte..
misliš za vođu? Pa svi svakako znaju i pored nas iz Tuzle, na videu su mu čak rekli ime..tuzlak1987 je napisao/la:Nemojte spominjati imena ljudima na forumu, imate za toga kafu pa na kafi pricajte..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kada Azmiru nisu mogli nauditi ni ti jaci igraci nece moci niti ovi manji. Ne treba ih niti spominjati i toliku paznju posvecivati. Kada se desava mnogo drugih pozitivnijih stvari
Ja sa Azmirom i preko zara ako treba
Povedi me Azmire

Ja sa Azmirom i preko zara ako treba
Povedi me Azmire

nije sve tako crno, ima i bijelog ako znate naći
Azmire vodi me u Ameriku 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
RuSe, jesi to ti?Chinaglia je napisao/la:ajde ba Damire, sta ce ti bitituzlak1987 je napisao/la:Nemojte spominjati imena ljudima na forumu, imate za toga kafu pa na kafi pricajte..
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Jesi mi i spustio dijasporo, auuuuu... Jesi došao kad pa pogledao utakmicu, vidio kako ovaj orangutan vodi grupu, kako se zanemaruju njegove "naredbe"? Dva puta govori neće se pozdraviti igrači, čitav sjever ga ignoriše i aplaudira. Osim toga, pokazao svoj seljakluk kad je istukao curu pred kavezom, nadandarani idiot. Nikad gore navijanje nije bilo, a nikad u boljoj poziciji za osvajanje trofeja nismo bili.SaltCityAttack je napisao/la:Serem mu se na BarcuKrojcicaHills je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Pa je li to Indir narkoman nedodirljiv pa mu niko ne može ništa, oduzeti mu vođenje grupe? Za peticu dande će mater prodati a ne grupu.
sta ti je indir kriv u svemu ovome ???? cuj oduzeti mu vodjenje grupe![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Haj sad fino otkri indentitet i reci mu to u lice
Serem ti se na barcelonu
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Postoje ipak neke stvari u tekstu koje nisi trebao pisati, nadam se da ćeš izbrisati jer ne mora svako da zna 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Gdje je panini sad? Citas li ovo brajto il si i ti odustao ? Picke jedne obicne samo znate srrati po nasim, gdje ste vi svi seratori bili kad nas je 30 pratilo Slobodu nikad jadniju? Vi cete nekom srat pogotov ti barcelona J*** te u stau.
NEMA LIGE PRVAKA PICKO
NEMA LIGE PRVAKA PICKO
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
jest lagano pisati ko anonimac davno sam ja to rekao
misevi iza tastature
dodje saban jednom u 100 godina i prica nesto za momka koji ide na utakmice od rodjenja ..... indir do sad ima utakmica sto ti i citava ti porodica za 3 zivota necete skupiti
:lol:DoeTz je napisao/la:NEMA LIGE PRVAKA PICKO
Zna covjek sta valja,nece valjda za sugaventus navijatSuljo20002 je napisao/la:Krpu namah otjerat iz klubaa
Smrdo navija za Milan![]()
![]()
Bio mi je najdrazi dok nisam sazno da navija za ovako jadan klub
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Previse se pise po forumu
stani na loptu druze
Dosta price o tribini jbt, de hajmo malo o dolascima, odlascima, ocekivanjima i tako to
Dosta price o tribini jbt, de hajmo malo o dolascima, odlascima, ocekivanjima i tako to
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
sta ti je indir kriv u svemu ovome ???? cuj oduzeti mu vodjenje grupe
[/quote]
Serem mu se na Barcu[/quote]
Jesi mi i spustio dijasporo, auuuuu... Jesi došao kad pa pogledao utakmicu, vidio kako ovaj orangutan vodi grupu, kako se zanemaruju njegove "naredbe"? Dva puta govori neće se pozdraviti igrači, čitav sjever ga ignoriše i aplaudira. Osim toga, pokazao svoj seljakluk kad je istukao curu pred kavezom, nadandarani idiot. Nikad gore navijanje nije bilo, a nikad u boljoj poziciji za osvajanje trofeja nismo bili.[/quote]
Pa dobro ne moramo ovdje puno pisati o grupi a da in...r ne vodi grupu naj bolje znamo skoro svi al momak je tu stalno uz slobodu i svaka mu cast jedino sto se meni ne svidja je sto proziva Azmira to mu je bezveze a treba malo na sastancima neke promjene napraviti da se ide naprijed evropska sloboda moraju biti i evropski navijaci bez baklji u terenu treba sad malo spustit loptu i ohladiti nadam se da ce iduce godine to se popraviti i sa fukarama jer iskreno sloboda bez fukara nije to to al trenutno je stanje da puno starih momaka koji su odlicno vodili grupu nece vise odustali su od toga jer nemaju zivaca sa nekima da se djaba svadjaju i daj nemoj vise da pricamo o grupi jer citaju ovaj forum i dusmani nemoj da se dusmani smiju ja vjerujem da ce se i grupa vremenom dovesti u red i da ce to biti sve tip top
Serem mu se na Barcu[/quote]
Jesi mi i spustio dijasporo, auuuuu... Jesi došao kad pa pogledao utakmicu, vidio kako ovaj orangutan vodi grupu, kako se zanemaruju njegove "naredbe"? Dva puta govori neće se pozdraviti igrači, čitav sjever ga ignoriše i aplaudira. Osim toga, pokazao svoj seljakluk kad je istukao curu pred kavezom, nadandarani idiot. Nikad gore navijanje nije bilo, a nikad u boljoj poziciji za osvajanje trofeja nismo bili.[/quote]
Pa dobro ne moramo ovdje puno pisati o grupi a da in...r ne vodi grupu naj bolje znamo skoro svi al momak je tu stalno uz slobodu i svaka mu cast jedino sto se meni ne svidja je sto proziva Azmira to mu je bezveze a treba malo na sastancima neke promjene napraviti da se ide naprijed evropska sloboda moraju biti i evropski navijaci bez baklji u terenu treba sad malo spustit loptu i ohladiti nadam se da ce iduce godine to se popraviti i sa fukarama jer iskreno sloboda bez fukara nije to to al trenutno je stanje da puno starih momaka koji su odlicno vodili grupu nece vise odustali su od toga jer nemaju zivaca sa nekima da se djaba svadjaju i daj nemoj vise da pricamo o grupi jer citaju ovaj forum i dusmani nemoj da se dusmani smiju ja vjerujem da ce se i grupa vremenom dovesti u red i da ce to biti sve tip top
Ko bi ovo mogao bitadnan27 je napisao/la:
Pa dobro ne moramo ovdje puno pisati o grupi a da in...r ne vodi grupu naj bolje znamo skoro svi al momak je tu stalno uz slobodu i svaka mu cast jedino sto se meni ne svidja je sto proziva Azmira to mu je bezveze ]a treba malo na sastancima neke promjene napraviti da se ide naprijed evropska sloboda moraju biti i evropski navijaci bez baklji u terenu treba sad malo spustit loptu i ohladiti nadam se da ce iduce godine to se popraviti i sa fukarama jer iskreno sloboda bez fukara nije to to al trenutno je stanje da puno starih momaka koji su odlicno vodili grupu nece vise odustali su od toga jer nemaju zivaca sa nekima da se djaba svadjaju i daj nemoj vise da pricamo o grupi jer citaju ovaj forum i dusmani nemoj da se dusmani smiju ja vjerujem da ce se i grupa vremenom dovesti u red i da ce to biti sve tip top
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.