Werner mi se generalno ne svidja ali ako je zamjena za Ramosa onda ok.
Do finala cemo znati i sta ce biti sa Mikijem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Poprilicno nerealno, i jedan i drugi. Mustafi jedino da ga Valencia prodaje zbog neizlaska u Evropu, mada ce vjerovatno trazit puno para. A Varane mi je nekako na granici prve postave u Realu, sve zavisi hoce li Zidane ostat u Realu i u kakvim ce kombinacijama biti. Meni licno se vise svidja Francuz, mada je i Skodran poprilicno napredovao u zadnje vrijeme, al opet kazem sumnjam da ce ijedan od njih dvojice doci. Ni Topraka ne bih volio da dovedemo, mesar obicniTotal je napisao/la:Mustafi i Varane alternative za Hummyja!? Koliko realno u ovom trenutku???
Kod: Označi sve
http://www.fourfourtwo.com/au/news/hummels-impossible-replace-tuchel?#:sOjtQABEmFU7_A
Ti k'o da citas neki drugi forum a odgovaras ovdje...na ovom forumu je Schmelzer ispljuvan i vise nego je trebalo...Zdena04 je napisao/la:Ha? Novi lijevi bek? A šta je sa Weltklasse Durmom i Schmelzerom?
Nekad je i bio vrhunski,na Kloppovom vrhuncu...vjerovatno samo u tom sistemu ali ipak je igrao odlicno.Zdena04 je napisao/la:Nije uvijek ispljuvan, nekad se o njemu govorilo o vrhunskom beku od strane žutih. Šta je onda sa Durmom i na koga je to onda mislio Fratzke kada je kritikovao spisak selektora peška? Koji je to još švabo iz vaših redova zaslužio da ide u Francusku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.