BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Strauss
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Strauss » 16 jun 2010, 12:48

Cartman je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Pandža zaslužuje da bude u repci sigurno, a za ovu drugu dvojicu se slažem, ja bih još dodao mudonju...
Ma po meni Pandza nema sta trazit pored Bunoze i Cocalica. Iako nemam nista protiv covjeka, ali ne moze ozbiljna repka racunat na rezerve Hajduka. Sto se tice zidova, slazem se. Nista nije pokazo dosad, mislim da se nije ni uznojio u ove tri utakmice sto je odigro.
Da on nema mjesta u Hajduku samo zbog kvalitete pa hajde...
Ipak mislim da tu ima nešta više, bode ih u oči da jedan Boris ponosno i glasno ističe da je Bosanac i Hercegovac i da gine u dresu BiH...a ustalom Reja(koji nije Hrvat) prepoznao je njegov kvalitet i ovaj je opravdao njegovo povjerenje, slušajući i čitajući komentare mnogobrojnih navijača Hajduka...

EDIT
Da se ja pitam štopere u repci činili bi mi: Spaha, Safet, Pandža, Bunoza, Šunjić, Cocalić...
...s tim što bi u Coci dobili igrača tipa Jahića, može odigrati i beka(desnog), a pogotovo zadnjeg veznog izuzetno dobro...

tax
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi!!!

Post Postao/la tax » 16 jun 2010, 12:51

geronimo je napisao/la:Jeli ko cuo za ovog Izeta Zahirovica(17), navodno igra u juniorima Mancestera !!! :idea:
sta je sa ovim lavom i postoji li on
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 16 jun 2010, 12:53

Strauss je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Pandža zaslužuje da bude u repci sigurno, a za ovu drugu dvojicu se slažem, ja bih još dodao mudonju...
Ma po meni Pandza nema sta trazit pored Bunoze i Cocalica. Iako nemam nista protiv covjeka, ali ne moze ozbiljna repka racunat na rezerve Hajduka. Sto se tice zidova, slazem se. Nista nije pokazo dosad, mislim da se nije ni uznojio u ove tri utakmice sto je odigro.
Da on nema mjesta u Hajduku samo zbog kvalitete pa hajde...
Ipak mislim da tu ima nešta više, bode ih u oči da jedan Boris ponosno i glasno ističe da je Bosanac i Hercegovac i da gine u dresu BiH...a ustalom Reja(koji nije Hrvat) prepoznao je njegov kvalitet i ovaj je opravdao njegovo povjerenje, slušajući i čitajući komentare mnogobrojnih navijača Hajduka...

EDIT
Da se ja pitam štopere u repci činili bi mi: Spaha, Safet, Pandža, Bunoza, Šunjić, Cocalić...
...s tim što bi u Coci dobili igrača tipa Jahića, može odigrati i beka(desnog), a pogotovo zadnjeg veznog izuzetno dobro...
Ima druze i to svoje,al eto neka valja imat i jaku klupu aBd sad kad dodze Mujdza,i Sudic imat cemo zdravu konkurenciju u odbrani to nam i treba,utakmica sa Portugalom bi vjerovatno drugacije zavrsila da smo imali adekvatnu zamjenu za SPAHICA ..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

ammarc
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi!!!

Post Postao/la ammarc » 16 jun 2010, 12:56

tax je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Jeli ko cuo za ovog Izeta Zahirovica(17), navodno igra u juniorima Mancestera !!! :idea:
sta je sa ovim lavom i postoji li on
evo ga i na tranfermarktu
http://www.transfermarkt.co.uk/en/izet- ... 48920.html
a i ovo sam nasao :"Izet Zahirovic, mladic porijeklom iz nase carsije, nastupa za omladinski pogon M.Uniteda.Za vrijeme rata kao izbjeglica se odselio u Irsku, te je tamo poceo prve nogometne korake.Rijec je o izuzetnom talentu koji su prepoznali skauti Mancestera.Inace nastupa za reprezentaciju Republike Irske do 17 godina, i po nekim izvorima ne zeli nastupati za reprezentaciju BiH i slabo govori Bosanski jezik."
e sad koliko je u tome istina,mozemo samo nagadjati.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 13:02

Sto se tice Pandze, mislim da kao stoper ima mjesta u reprezentaciji, jer tu je jak i bori se, boga pitaj kako bi utakmice protiv Belgije izasle bez njega, ali kao bek nikada. Steta sto ga Susic nije postavio na njegovu poziciju protiv Svedske. Mislim da cemo zahvaljujuci novim defenzicima poslije ovih kvalifikacija imati jednu ekipu, koja ce biti mnogo jaca nego ona iz proslih.

Ovo je jako sa Zahirovicem, ali mislim sebi na kojoj poziciji covjek igra, nas je, dakle sigurno napadac i sta pise: attacking allrounder. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2010, 13:05

Haha taj Zahirovic ljudi ne postoji. Jednostavno ga je neko izmislio, covjeka nema nigdje. Spominje se godinama, ali nikad ga niko nije ni vidio nit on igdje igra. Zato to zaboravite, 100% sigurno ne postoji. Znam jer mi je jedan jaran probao njega nac. Trazio na sajtu irskog saveza, sjevernoirskog saveza, naseg saveza, na sajtu Uniteda, cak je pito ljude iz kluba za njega. Nigdje ga nema. To je se neko zayebavo pa raja pocela prepricavat da ima bosanac u Unitedu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 jun 2010, 13:34

Treba ozbiljno razmisliti da se pozove Haris Seferovic iz Forentine prije nego sto to urade Svajcarci.

Haris je vec dobio svoj debi za Fiorentinu sa 18 godina na jednom turniru u Kanadi i momak je dao svoj prvi gol u prvoj tekmi za Forentinu. :)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 16 jun 2010, 13:38

ja sam prije par mjeseci pitao jednog momka iz jablanice, dali on postoji i ovaj mi rece: "mali izo, naravno da postoji, dodje preko ljeta kod nas u jablanicu, igra po turnirima, podjeli i po koji dres manchestera..". a sto se tice interneta, ni ja ga nisam mogao nigdje da nadjem :S

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 jun 2010, 13:43

Cartman je napisao/la:Haha taj Zahirovic ljudi ne postoji. Jednostavno ga je neko izmislio, covjeka nema nigdje. Spominje se godinama, ali nikad ga niko nije ni vidio nit on igdje igra. Zato to zaboravite, 100% sigurno ne postoji. Znam jer mi je jedan jaran probao njega nac. Trazio na sajtu irskog saveza, sjevernoirskog saveza, naseg saveza, na sajtu Uniteda, cak je pito ljude iz kluba za njega. Nigdje ga nema. To je se neko zayebavo pa raja pocela prepricavat da ima bosanac u Unitedu.
Nije se niko zajebavao,jer je momak do unazad dvije godine stvarno bio u omladinskoj skoli Manchestera.
Sad gdje je,ne bih ti znao reci,jer me nije interesovalo,ali sigurno je 2-3 godine bio u ManU,sto se vrlo lako moze i provjeriti
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2010, 14:21

neko_iz_mase je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Haha taj Zahirovic ljudi ne postoji. Jednostavno ga je neko izmislio, covjeka nema nigdje. Spominje se godinama, ali nikad ga niko nije ni vidio nit on igdje igra. Zato to zaboravite, 100% sigurno ne postoji. Znam jer mi je jedan jaran probao njega nac. Trazio na sajtu irskog saveza, sjevernoirskog saveza, naseg saveza, na sajtu Uniteda, cak je pito ljude iz kluba za njega. Nigdje ga nema. To je se neko zayebavo pa raja pocela prepricavat da ima bosanac u Unitedu.
Nije se niko zajebavao,jer je momak do unazad dvije godine stvarno bio u omladinskoj skoli Manchestera.
Sad gdje je,ne bih ti znao reci,jer me nije interesovalo,ali sigurno je 2-3 godine bio u ManU,sto se vrlo lako moze i provjeriti
Pa eto provjeri. Neces ga nac 100%.

Sto se tice Seferovica, on nema sta trazit u A-reprezentaciji i to sto je debitovo na nekom C-turniru ne znaci da je uopste blizu prve ekipe Fiorentine. On i nije clan seniorske ekipe, nego igra za primavera ekipu Fiorentine. A na njemu je, neka kaze ako zeli igrat za BiH i sigurno ima mjesto u u19 ili u21 repki.

Jajcani
Kontakt:

Post Postao/la Jajcani » 16 jun 2010, 18:47

18 - godisnji Aleksandar Kacaniklic, Bosanac s 15 nastupa za U-18 reprezentaciju Svedske danas je poslje 3 godine provedene u Liverpulovoj fudbalskoj akademiji te samo pola godine u B timu istog tima, potpisao profesionalni ugovor na dvije godine te ce biti prikljucen A timu.

Malog inace od milja zovu novim Kakom.

http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 12&cc=5739
Semper fidelis

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 jun 2010, 23:25

Jajcani je napisao/la:18 - godisnji Aleksandar Kacaniklic, Bosanac s 15 nastupa za U-18 reprezentaciju Svedske danas je poslje 3 godine provedene u Liverpulovoj fudbalskoj akademiji te samo pola godine u B timu istog tima, potpisao profesionalni ugovor na dvije godine te ce biti prikljucen A timu.

Lik je Makedonac.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 17 jun 2010, 01:08

Dalibor Pandža prebačen iz juniorske momčadi Dinama u seniore Lokomotive.Nije se iskazao u juniorima,dao 2 gola cijelo proljeće iako su juniori Dinama bili uvjerljivi prvaci.

Jajcani
Kontakt:

Post Postao/la Jajcani » 17 jun 2010, 10:44

Za_raju je napisao/la:
Jajcani je napisao/la:18 - godisnji Aleksandar Kacaniklic, Bosanac s 15 nastupa za U-18 reprezentaciju Svedske danas je poslje 3 godine provedene u Liverpulovoj fudbalskoj akademiji te samo pola godine u B timu istog tima, potpisao profesionalni ugovor na dvije godine te ce biti prikljucen A timu.

Lik je Makedonac.
Moja greska. Procita ovdje http://forums.soccerfansnetwork.com/sho ... Kacaniklic
da je vnase gore list.
Semper fidelis

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 19 jun 2010, 23:14

Galesic sutra potpisuje za Partizan. Toliko o onoj Genoi!!!
FKS❤️1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2010, 12:24

Cudno za Galesica, jedini razlog moze bit sto je mislio da ce tesko dobit priliku da zaigra u prvoj ekipi Genove. Lakse ce u Partizanu, a onda ako se pokaze imat ce naravno veci status. Ali ipak je to Serie A...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2010, 13:08

Bas sam na temi Prelazni rok pitao za ovoga momka,o kakvom se kvalitetu radi.Cuo sam da je beo dobar ove sezone u Gorici.Ali ako je krilo kao sto pisu onda ce se stvarno tesko naigrati ove sezone u Partizanu,jer je ustvari i doveden kao backup Davidovu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2010, 13:13

Kako nema Izeta.

No bliži je Irskoj, nego BiH ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2010, 14:22

Neutral je napisao/la:Kako nema Izeta.

On ne postoji. Pise on na vise stranica, ali nigdje slike, nista. Tog covjeka nema!

Evo i akademija Uniteda: http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... 437&page=1

Njega nigdje.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 jun 2010, 15:04

Cartman je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kako nema Izeta.

On ne postoji. Pise on na vise stranica, ali nigdje slike, nista. Tog covjeka nema!

Evo i akademija Uniteda: http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... 437&page=1

Njega nigdje.
Ja mislim da se lik ako i postoji više i ne bavi fudbalom lakše mi je nać´ podatke od igračima NK Tuzle :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, HP46 i 16 gostiju.