Doktoru crko motor.Evander je napisao/la:Sta bi? Tek se sad ukljucih.
Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Moto GP
Prestrasan dvoboj Lorenca i Marqeza.
Kapa do poda za oba vozaca.
Kapa do poda za oba vozaca.
onaj sitni wheelie na pocetku pravca je na kraju i kostao Marca, imao je dovoljno zalihe da prodje 1. bez toga
strasan dvoboj
strasan dvoboj
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kakav podatak

How crazy is this, the gap in Moto3 was 0.038, and it was the largest of all three races!?

Mislim da je nakon danasnje utrke, Rosi ispao iz konkurencije za titulu. Ako ga u nastavku ekipa ne bude sabotirala, Lorenco je prvi favorit. Fakat je u ovom trenutku najkompletniji vozac, a i Yamaha generalno ipak ima malu prednost u poredjenju sa Hondom.
- anonymousHD
- Kontakt:
- BijelaCokolada
- Kontakt:
najveca steta je to sto bi rossi vjerovatno uzeo ovo,ali jbg,bas steta za prvenstvo
Re: RE: Re: Moto GP
Na osnovu cega mozes tvrditi da bi uzeo ili ne bi uzeo?BijelaCokolada je napisao/la:najveca steta je to sto bi rossi vjerovatno uzeo ovo,ali jbg,bas steta za prvenstvo
To je klasicno gatanje i nema potrebe da se iznose izjave ovakvog tipa.
na osnovu toga sto je imao bolji ritam za trku to nije nikakvo gatanje to su faktiEvander je napisao/la:Na osnovu cega mozes tvrditi da bi uzeo ili ne bi uzeo?BijelaCokolada je napisao/la:najveca steta je to sto bi rossi vjerovatno uzeo ovo,ali jbg,bas steta za prvenstvo
To je klasicno gatanje i nema potrebe da se iznose izjave ovakvog tipa.
Rossi je i nakon 2 greske na pocetku za 2 sektora vracao se na tocak Lorenzu s lakocom
ne govori niko da bi 100% pobjedio ali je u toj grupi imao najvise sansi
s ovim pehom prvenstvo za Valeta je skoro pa zavrseno, sanse da se ponovo ukljuci u neku borbu su 1%
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Realno najbrzi je bio,i izgledao je sjajno na pocetku a znamo da najbolje vozi pri samom kraju trke.
I sam je izjavio da se osjecao odlicno na stazi i da mu je zbog toga bas tesko.
Jedino nezavrsene trke marqeza i lorenza ga vracaju u igru za titulu,ovako nema sanse.
I sam je izjavio da se osjecao odlicno na stazi i da mu je zbog toga bas tesko.
Jedino nezavrsene trke marqeza i lorenza ga vracaju u igru za titulu,ovako nema sanse.
F1, eat your heart out
- akisarajevo92
- Kontakt:
valjda si dosad naucio da nikada ne otpisujes Rossija, iako je ovo danas bio veliki udarac, vratice se on jos jacimiki_92 je napisao/la: s ovim pehom prvenstvo za Valeta je skoro pa zavrseno, sanse da se ponovo ukljuci u neku borbu su 1%
niti bih se slozio da su mu sanse bas 1%, sa 12 trka do kraja uz Marqueza i Lorenza koji ce se medjusobno boriti, a tu je svasta moguce
takodjer steta za Mavericka i slabiji start, ubjedjen sam da se mogao boriti za poobjedu
Don't believe the hype.
Pisete gluposti, cisto iz navijackog ugla. Niko od vas ne zna stanje guma ni kod Rosia ni kod ostalih, koliko je ko stedio i uspio sacuvati. Fakt je da je Lorenco od pocetka bio prvi. Fakt je takodje da je Markez bio brzi, ali nije uspio pobijediti. Fakt je da je Lorenco bolji vozac tako da su puno vece sanse da bi opet pobijedio.
Ja evo tvrdim da nije odustao, zavrsio bi treci.
Najbolje vozi na kraju? Kad je zadnji put uradio nesto na kraju utrke?
Pritom, nemoj mi racunati probijanje na drugo mjesto prilikom sudara Dovia i Ianonea.
Ja evo tvrdim da nije odustao, zavrsio bi treci.
Najbolje vozi na kraju? Kad je zadnji put uradio nesto na kraju utrke?
Pritom, nemoj mi racunati probijanje na drugo mjesto prilikom sudara Dovia i Ianonea.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 maj 2016, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Za tebe znamo da dizez Lorenza a spustas rosija tako da tvoje mišljenje i nije neko na koje treba obracat pažnju 
Koga dizem?JoseeMourinho je napisao/la:Za tebe znamo da dizez Lorenza a spustas rosija tako da tvoje mišljenje i nije neko na koje treba obracat pažnju
Samo me nervira ovo "pobijedio bi da je ostao".
Kad je Rosi dobio ove sezone u Spaniji, prvi sam ga nahvalio.
Je li iko od Rosijevaca pohvalio Lorenca za ubijanje konkurencije u Francuskoj?
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Moto GP
Pa daleko veća vjerovatnoca je da bi pobijedio nego tvoja prognoza da bi bio treći i zanimljivo većina nas ima isto mišljenje samo ti kontru pucas, a znamo da si navijač LorenzaEvander je napisao/la:Koga dizem?JoseeMourinho je napisao/la:Za tebe znamo da dizez Lorenza a spustas rosija tako da tvoje mišljenje i nije neko na koje treba obracat pažnju
@aki
u ovako konkurentnom prvenstvu skoro je nemoguce stici 30+ bodova zaostatka
Marquez i Lorenzo su vec napravili po jednu veliku gresku ove sezone, i to je prakticno ispunjena kvota za jednu sezonu
sanse da i jedan i drugi kiksaju zestoko do kraja prvenstva su jako male
u ovako konkurentnom prvenstvu skoro je nemoguce stici 30+ bodova zaostatka
Marquez i Lorenzo su vec napravili po jednu veliku gresku ove sezone, i to je prakticno ispunjena kvota za jednu sezonu
sanse da i jedan i drugi kiksaju zestoko do kraja prvenstva su jako male
Titulu uzima onaj ko bude imao najmanje greski i odustajanja
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Moto GP
Kojim logikom?JoseeMourinho je napisao/la:Pa daleko veća vjerovatnoca je da bi pobijedio nego tvoja prognoza da bi bio treći i zanimljivo većina nas ima isto mišljenje samo ti kontru pucas, a znamo da si navijač LorenzaEvander je napisao/la:Koga dizem?JoseeMourinho je napisao/la:Za tebe znamo da dizez Lorenza a spustas rosija tako da tvoje mišljenje i nije neko na koje treba obracat pažnju
Raadi cega mislis da su vece sanse da bi Rosi pretekao Lorenca, nego Marquez Rosia?
Realno, sanse su iste.
A takodje, svi ti koji tvrde da bi Rosi dobio, takodje su navijaci Rosia.
Ne kontam fakat kojom logikom se vodis.
Mene diskvalifikujes kao navijaca Lorenca, a za adekvatna misljenja uzimas ona od navijaca Rosia.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 maj 2016, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.