FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Pravda za Hurtica! Dajte mu licencu ili cemo opet Nasera potpisati u inat... Polozit ce to Hurta retroaktivno, odmah poslije Dzene...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sad Dzemica dodje na posao, uze malog boru, kae godine, jos malo i tjt od njega 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koliko sam ja upratio, ove nagrade su dodjeljene prema glasovima igrača, trenera... Vjerovatno se onda Duljević tako našao u konkurenciji. Ali fakat je presmiješno da je on izabran među 3 najbolja 
SARAJEVO
Dok se Dino Selimović pita oko dovođenja igrača, mi nećemo dovesti ni jednog a kamo li 5 iskusnih i jakih. Dok nam igraju Ševko, Almir Bekić, Rustemović, Radovac... mi ne možemo igrati efikasno i zrelo.DenchiNL je napisao/la:pa ne bi se složio ako dovedu 5 iskusnih i jakih igrača i pođemo igrati efikasno i zrelo, više mi ne treba....jel fali para itd. je Tanov problem....fico je napisao/la:Simpatizeri, tj. oni koji su odobravali ostanak Hurtica, oni koji su ostali kuci gledati zadnju tekmu, jer nisu zeljeli pokisnuti ce napraviti euforiju. Navijaci, onih hiljadu budala, MI koji smo na Kosevu uvijek necemo pasti pod utjecaj uprave, pa makar Ronalda da dovedu.THEC je napisao/la:iskreno bih volio da hoce doci Said i jos barem dva kvalitetna igraca pa onda da udjemo svi na fb i pocnemo citati komentare, drasticno bi se smanjio broj onih koji su za to da uprava ode, pa znam odlicno kako stvari kod nas funkcionisu i koliko malo treba za euforiju od kolektivne depresije kao i obratno, naravno....i @pitarbodro ja sam izmedju ostalog jedan od onih koji cesto podsjecaju druge na to sta se desavalo i prosle sezone, i naravno da me ni 5 Saida iz najboljih dana nece kupiti ali veliki broj je simpatizera koji bi 'pali' na to
SARAJEVO
- bordoakapitar
Trebao bi Hurta otici u Almu Ras po licencu... Kad su mogle komsinice od njih kupiti stolice za evropsku grbavicu, mozda mogu i ovu licencu namotati... Pitati, yebi ga...mozda je jeftinije!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hoce li Benko dobit nekakav trofej za najboljeg strijelca ili ce samo biti 'uknjizen' kao najbolji strijelac?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Samo velika moralna truhlovina može biti trener Sarajeva , Kodro nas zayebao jednom ali nece vise ici miki . Od tada smo konstantni.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobit će stan u Živinicama.FrancescoTotti je napisao/la:Hoce li Benko dobit nekakav trofej za najboljeg strijelca ili ce samo biti 'uknjizen' kao najbolji strijelac?
Samo Saraj'vo.
Dulja je preuzeo u njegovo ime nagradu.FrancescoTotti je napisao/la:Hoce li Benko dobit nekakav trofej za najboljeg strijelca ili ce samo biti 'uknjizen' kao najbolji strijelac?
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E jesam se prosuo sad kao nikad, J*** ti dino pleme! Raspravljam se sa drugom hoce li benko otici I nasukam se kao zadnji levat poslije evrope ce otici 100 posto! Ne mogu se ppmiriti da ga ****
Koliko smo mi neozbiljan klub, najbolje govori cinjenica da cemo trecu sezonu uzastopno poceti sa trenerom koji nema diplomu za posao kojim se bavi.
Nas trener , dugo u klubu , nije skup ima rezultat i poznaje eki pu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A još zna rad akademije pa da ubacuje nove talente. Zar moze bolje?Besic je napisao/la:Nas trener , dugo u klubu , nije skup ima rezultat i poznaje eki pu .
Sabrine mi moje!
Ostanemo bez evrope.
Ostane Dino I Kusta.
Ostane nam trener koji nema licnencu.
Ostanemo bez Benke.
I na kraju ostane nam godinu dana Amer Bekic,najgori napadac poslije rata.
Koja nocna mora ljudi recite mi da sanjam.
Ostane Dino I Kusta.
Ostanemo bez Benke.
Samo Sarajevo
Eh kad se ovde nebi pisaloo do 10 Juna.
A ko zna sigurno da ostajemo bez Benke?kanarinac je napisao/la:Ostanemo bez evrope.
Ostane Dino I Kusta.
Ostanemo bez Benke.
Sarajevo ljubavi moja!
molim vas, ne dozvolite mi da izgubim volju za klubom, hvala
nemam nikog sem vas 
Ja nezz sta fali Ameru,al fkt,zrtva taktike velikih trenera i opet ima dobru statistiku,za poziciju koju je igrao,uporedi njega i Dulju velikog majstora,Sefku da ne spominjem

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Po Ameru se neportrebno serre. Jako zahvalan igrac koji je uvijek bio medju najboljim na terenu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eto na sta smo spali, Amer nam odlican igrac ... (:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: badboy, johntravolta123, NazorUso i 82 gosta.