FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 22 maj 2016, 23:13

FrancescoTotti je napisao/la:Eto na sta smo spali, Amer nam odlican igrac ... (:
Pa po meni je bolji od svog prezimenjaka, od Kovacevica, Rustemovica...
Nije ni on neki aman, zaman igrac, ali je i kao takav medju bolljim u ekipi.

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 maj 2016, 23:14

Nije odličan,ali trenutno imamo većih briga.
Sabrine mi moje!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 maj 2016, 23:23

Zato sto vam je on.odlican I jesmo tu gdje jesmo.
Samo Sarajevo

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 maj 2016, 23:25

E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2016, 23:29

RedEvil je napisao/la:E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama :salut:
Pa ostali su jos gori .

I to je dragi moji, tuzna istina!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 maj 2016, 23:32

FrancescoTotti je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama :salut:
Pa ostali su jos gori .

I to je dragi moji, tuzna istina!
Pa tako bi se trebalo nastupati da su svi katastrofa,a ne izdvajati imena u ovom slucaju Amera,kad ima i gorih :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 maj 2016, 23:35

Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2016, 23:37

fico je napisao/la:Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
Dodao bi tu i golmana Pavlovica.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 maj 2016, 23:40

fico je napisao/la:Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
Dodao bi tu i golmana Pavlovica.
:thumbup:
SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2016, 23:41

Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 maj 2016, 23:41

Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Mislim da nema neku tehniku, dribling, i da je cisti igrac peterca. Sad, ako ode Benko, on bi mogao da bude prvi izbog u spicu. Ako budemo igrali sa dva napadaca, ok. Ako budemo igrali samo sa jednim napadacem, mislim da ne bi mogao on iznijeti teret sam u napadu...ali o-tom-potom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 maj 2016, 23:43

muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Mislim da nema neku tehniku, dribling, i da je cisti igrac peterca. Sad, ako ode Benko, on bi mogao da bude prvi izbog u spicu. Ako budemo igrali sa dva napadaca, ok. Ako budemo igrali samo sa jednim napadacem, mislim da ne bi mogao on iznijeti teret sam u napadu...ali o-tom-potom.
Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2016, 23:44

hilmo je napisao/la:Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...
Ima i Cimirot instagram, i Mihojevic ..

Samo sto su oni tu daleeko manje aktivni ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 maj 2016, 23:45

hilmo je napisao/la:Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...

I ne slikaju se ko peddercine, nego ko normalni momci!
Bahati, bahati Željkan!
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 maj 2016, 23:56

joker90 je napisao/la:
Jbg takvi smo...

I ne slikaju se ko peddercine, nego ko normalni momci!
To je dosta relativno :)

Pretjerujete s tim instagramom života mi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 maj 2016, 23:57

Sabinho je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.
7 golova je dao kad je igrao u napadu, 2 kad je igrao desno. Neko objasnjenje zasto 'sumnjam' u njega: sad je igrao desno/napad, a sve se igralo vecinom po lijevoj strani (Bekic2-Dulja), a i u spicu je sve bilo na Benki, sto je on koristio da igra bez nekog pritiska - pa je i zabijao golove. Ne umanjujem njegove golove, samo je ovo neki moj rezon.
Drugacije bi bilo da svi od njega ocekuju da mora da zabije svaku tekmu (Leon), ili da ass/dribla (Dulja), pritisak je tu veci. Leon je nekako i odradio posao, Dulja podbacio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 maj 2016, 00:03

muhamedhulk je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
7 golova je dao kad je igrao u napadu, 2 kad je igrao desno. Neko objasnjenje zasto 'sumnjam' u njega: sad je igrao desno/napad, a sve se igralo vecinom po lijevoj strani (Bekic2-Dulja), a i u spicu je sve bilo na Benki, sto je on koristio da igra bez nekog pritiska - pa je i zabijao golove. Ne umanjujem njegove golove, samo je ovo neki moj rezon.
Drugacije bi bilo da svi od njega ocekuju da mora da zabije svaku tekmu (Leon), ili da ass/dribla (Dulja), pritisak je tu veci. Leon je nekako i odradio posao, Dulja podbacio.
Moje neko viđenje situacije u vezi Duljevića je to da isti više nikad ne pronosa kapitensku traku i da se igra nikako ne smije vrtit oko njega. Mora ga šef rasteretit maksimalno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2016, 00:04

muhamedhulk je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ovisi o tome kad ti smatas da je on igrao krilo. Protiv Radnika je sigurno igrao desno krilo dao je dva gola, protiv Zrinjskog ulaskom Benke, isti je sa Cezarom igrao spica a Amer je igrao desno krilo gdje je bio Deni i zabio je gol. U Vitezu je kod treceg gola igrao jedan spic a to je bio Benko a Amer je treci gol zabio sa desne strane iz voleja. Kazem ti, sve ovisi koja je u tom trenutku bila formacija ali 90% vremena je igrao u drugom planu sto se tice napada. Nije puno profulao sto je najbitnije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 maj 2016, 00:07

Radovac je karna koja u paru sa super dobrim igracem izgleda prosjecno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 maj 2016, 00:10

Hajde nebitno sa koje je pozicije zabijao, ali ostalo je bitno - bio je rasterecen na desnoj strani jer se forsirala lijeva. Po meni on moze igrati u prvih 11, ako se misli i dalje sa dva spica pocinjati, a da sam igra naprijed, mislim da bi to izaslo na katastrofu, puk'o bi pod pritiskom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Semrush [Bot] i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []