FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi imaju pravo na svoje mišljenje, to i jeste čar foruma, ali u nekoj normalnoj diskusiji bi se trebalo baratati činjenjicama.
A činjenjica je da od Amara ne znamo kako izgleda trofej, slažem se.
Činjenica je isto tako da bismo se odavno ugasili ili fuzirali da smo nastavili raditi po starom principu, koji je bio nesistematski.
Ne slažem se da sada nemaju nikakav sistem, upravo suprotno, da si pažljivo pročitao moj post i tačke napretka koje sam naveo, uvidio bi da je upravo to sistem, a u tom sistemu na kraju stoje sportski rezultati - koje trebamo dočekati. (u drugim, bolje organizovanim klubovima (mislim na strane klubove) te tačke su godinama unazad posložene i naravno da je uvijek u fokusu samo sportski dio). S druge strane, godine nerada (ili krivog rada) kod nas na tom polju, država i sistem u kojem živimo, su takvi da je potrebno uložiti mnogo napora da se poslože neke druge stvari, a koje se nalaze prije sportskog dijela, a bez kojih sportski dio ne može. Upravo to radi uprava, i upravo to je SISTEMATSKI RAD.
Ko bi po tebi bio okosnica kluba?
Kojeg to igrača nismo uspjeli zadržati?
Ko se to od ovih sadašnjih (osim Lendrića) baš dokazao da bi bila grehota izgubiti ga?
Koja je to Uprava bila prije ove koja je uspjela zadržati okosnicu tima i koliko dugo?
Pokušaj odgovoriti na ova pitanja, i onda procijeni koliko je sadašnja Uprava dobra ili loša...
Činjenica je isto tako da bismo se odavno ugasili ili fuzirali da smo nastavili raditi po starom principu, koji je bio nesistematski.
Ne slažem se da sada nemaju nikakav sistem, upravo suprotno, da si pažljivo pročitao moj post i tačke napretka koje sam naveo, uvidio bi da je upravo to sistem, a u tom sistemu na kraju stoje sportski rezultati - koje trebamo dočekati. (u drugim, bolje organizovanim klubovima (mislim na strane klubove) te tačke su godinama unazad posložene i naravno da je uvijek u fokusu samo sportski dio). S druge strane, godine nerada (ili krivog rada) kod nas na tom polju, država i sistem u kojem živimo, su takvi da je potrebno uložiti mnogo napora da se poslože neke druge stvari, a koje se nalaze prije sportskog dijela, a bez kojih sportski dio ne može. Upravo to radi uprava, i upravo to je SISTEMATSKI RAD.
Ko se to od ovih sadašnjih (osim Lendrića) baš dokazao da bi bila grehota izgubiti ga?
Koja je to Uprava bila prije ove koja je uspjela zadržati okosnicu tima i koliko dugo?
Pokušaj odgovoriti na ova pitanja, i onda procijeni koliko je sadašnja Uprava dobra ili loša...
|***Against Modern Football***|
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Možda ne pratimo isti klub.amazon je napisao/la:Pa sta hoćeš vise? To su 2 miliona jbt. Nije 5 maraka. Pored toga otjerali 10 igrača. Doveli nove. Sad ce opet otjerati pola, doveli neke pozdere, spance, husice, sumnjivog kvaliteta. Možda ce pustiti Lendric jer insajderi znaju da traži bolji ugovor satro i tako dalje i tako bliže. Ti majke mi ko da Barsu pratiš. Znaš li ti o kojem mi klubu pišemo uopće?zaboljegzelju je napisao/la:Uzimanje para na prodaji igrača?
Igrači se prodaju kao na traci?
Koji to (ne računajući Amira i Baju)?
Eto, još jednom govorim, pokušaj me uvjetiti argumentima, imaš pitanja iznad pa odgovori.
- amazon
- Kontakt:
Ja pisem samo argumente i sve sto sam napisao je istina. Isto tako ti kazem da mi trofeja nismo vidjeli od Amara a ti tu cinjenicu ignorises, a pises neke gluposti. Fino sam ti napisao da smo prodali ono sto valja, ostalo otjerali. Onda otjerali 4 trenera, pa doveli 10 novih igraca. Sad cemo vjerovatno prodati Memiju ili nekog drugog, otjerat ove sto smo doveli a igrali na kapaljku i tako u krug. Skontaj se haveru, to sto ces ti predstavljati nesto kao dobro ne znaci da si ti neki veliki navijac za razliku od mene i nas koji neke stvari kritikujemo. Mozda previse smaramo s kritikama, postajemo dosadni, a sve je to zato sto strajkacima kojima je sve dobro mora pisati po 20 puta jedno te isto, a to su sve cinjenice istinite.Prije toga pustas Djelmica ne zelis mu dati bolje uslove. Poslije toga ti odlazi Bogdanovic extra dobar stoper iako je povrijeden.Itd. A ri ces i slicni tebi u svemu ovome naci neku drugu stranu da se opravda, izmislite neku pricu kako je Djelmicu nudjeno extra vece primanje,bla, bla, a to sve predstave insajderi koji boluju od toga da oni sve znaju a ostali su glupani i vi tako pisete, sve i jedan. Ne znam zasto dolazite kad Vi imate svoj forum, cemu ulazenje. Ja tamo ne ulazim da citam kakve filmove djeca gledaju, da citam chat gluposti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Ignorišem?zaboljegzelju je napisao/la:Svi imaju pravo na svoje mišljenje, to i jeste čar foruma, ali u nekoj normalnoj diskusiji bi se trebalo baratati činjenjicama.
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Toliko o ignorisanju (pogledaj post iznad), a ti si izignorisao moja pitanja, mada sam znao da hoćeš, jer nemaš argumente.amazon je napisao/la:Ja pisem samo argumente i sve sto sam napisao je istina. Isto tako ti kazem da mi trofeja nismo vidjeli od Amara a ti tu cinjenicu ignorises, a pises neke gluposti. Fino sam ti napisao da smo prodali ono sto valja, ostalo otjerali. Onda otjerali 4 trenera, pa doveli 10 novih igraca. Sad cemo vjerovatno prodati Memiju ili nekog drugog, otjerat ove sto smo doveli a igrali na kapaljku i tako u krug. Skontaj se haveru, to sto ces ti predstavljati nesto kao dobro ne znaci da si ti neki veliki navijac za razliku od mene i nas koji neke stvari kritikujemo. Mozda previse smaramo s kritikama, postajemo dosadni, a sve je to zato sto strajkacima kojima je sve dobro mora pisati po 20 puta jedno te isto, a to su sve cinjenice istinite.Prije toga pustas Djelmica ne zelis mu dati bolje uslove. Poslije toga ti odlazi Bogdanovic extra dobar stoper iako je povrijeden.Itd. A ri ces i slicni tebi u svemu ovome naci neku drugu stranu da se opravda, izmislite neku pricu kako je Djelmicu nudjeno extra vece primanje,bla, bla, a to sve predstave insajderi koji boluju od toga da oni sve znaju a ostali su glupani i vi tako pisete, sve i jedan. Ne znam zasto dolazite kad Vi imate svoj forum, cemu ulazenje. Ja tamo ne ulazim da citam kakve filmove djeca gledaju, da citam chat gluposti.
Da imaš argumente, ne bi mi rekao da pišem gluposti, već bi me dotukao argumentima...to je zdrava komunikacija.
- amazon
- Kontakt:
Nije tacno. Ne zelim da ulazim u raspravu jer ces ti za sve imati istu pricu. Da, s Amarom smo uzimali titule ali da je on ostao mi bi se ugasili kao klub. Sad su dosli spasioci kojima je Amar ostavio talente s ugovorima da ih mogu prodati, navijaci skupili 220.000 maraka, zaradili od evrope skoro 2 miliona s igracima tipa Kokot, Diatta i ostali koji su otjerani s trenerom. Dosla rata od Dzeke i tako dalje, plus prodali DVA IGRACA ZA 2 MILIONA,dragulja.. E jesu spasioci, cuj vratili dugove, dusa draga. Idi tamo spinuj i prodaji maglu. Ja cu tebe sad pitati da mi odgovoris koliko su para dali iz svog dzepa? Sponzor? Navijaci, aaa. De ba, idi tamo, tamo su ti haveri, sve je med i mlijeko, dosli spasioci u klub donijeli vrecu para.zaboljegzelju je napisao/la:Toliko o ignorisanju (pogledaj post iznad), a ti si izignorisao moja pitanja, mada sam znao da hoćeš, jer nemaš argumente.amazon je napisao/la:Ja pisem samo argumente i sve sto sam napisao je istina. Isto tako ti kazem da mi trofeja nismo vidjeli od Amara a ti tu cinjenicu ignorises, a pises neke gluposti. Fino sam ti napisao da smo prodali ono sto valja, ostalo otjerali. Onda otjerali 4 trenera, pa doveli 10 novih igraca. Sad cemo vjerovatno prodati Memiju ili nekog drugog, otjerat ove sto smo doveli a igrali na kapaljku i tako u krug. Skontaj se haveru, to sto ces ti predstavljati nesto kao dobro ne znaci da si ti neki veliki navijac za razliku od mene i nas koji neke stvari kritikujemo. Mozda previse smaramo s kritikama, postajemo dosadni, a sve je to zato sto strajkacima kojima je sve dobro mora pisati po 20 puta jedno te isto, a to su sve cinjenice istinite.Prije toga pustas Djelmica ne zelis mu dati bolje uslove. Poslije toga ti odlazi Bogdanovic extra dobar stoper iako je povrijeden.Itd. A ri ces i slicni tebi u svemu ovome naci neku drugu stranu da se opravda, izmislite neku pricu kako je Djelmicu nudjeno extra vece primanje,bla, bla, a to sve predstave insajderi koji boluju od toga da oni sve znaju a ostali su glupani i vi tako pisete, sve i jedan. Ne znam zasto dolazite kad Vi imate svoj forum, cemu ulazenje. Ja tamo ne ulazim da citam kakve filmove djeca gledaju, da citam chat gluposti.
Da imaš argumente, ne bi mi rekao da pišem gluposti, već bi me dotukao argumentima...to je zdrava komunikacija.
I onda dode neko da napise kako je tema otisla u kur.ac a sve zbog strajkaca koji ulijecu s postovima koji nemaju veze s mozgom.Imaju problem sto mi razmisljam svojom glavom i onim sto vidimo i cujemo, a ne razmisljamo glavom onih koji spinuju i sve im je dobro, bice dobro, i radi se na svemu jako azurno. I vi svrsavate.Svrsavati mogu samo djeca. I jos da kazem samo da ja uopce nemam nista protiv ove uprave, niti bih je otjerao, samo sto ovako nece moci oko strucnog staba i igraca, sistem bez sistema. To je ono sto mene kao obicnog navijaca zanima. Da gledam Zelju kako igra i bori se za trofej.Jasno ko dan.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 22 maj 2016, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Karakteristicno je da svi ovi koji velicaju rad sadasnje uprave govore o gasenju kluba i nesistemskom radu bivsih uprava. Ali bas svi i onda se ograde kao ne odnosi se to na Amara, a prije toga napisu da je on kao Miske diktator i da se za sve pitao. Mene samo interesuje kako vas nije sramota, cime vas to bombarduju pa da pusite te price ili ste vi ono sto nama pokusavate imputirati, neciji placenici.
Edit: Pored ostavljeni talenata ne treba zaboraviti ni milion maraka od Sehinog transfera koji je dosao u klub kada su svi razmisljali o odlasku. Opet ih pare od ovih sto su zaduzili klub ostavile u klubu.
Edit: Pored ostavljeni talenata ne treba zaboraviti ni milion maraka od Sehinog transfera koji je dosao u klub kada su svi razmisljali o odlasku. Opet ih pare od ovih sto su zaduzili klub ostavile u klubu.
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
@amazon
Prvo, ti nisi taj koji će određivati gdje će ko da ide, a pogotovo gdje ću ja da idem.
Drugo, još uvijek nisam vidio niti jedan argument.
Treće, ako normalno diskutujemo, ja ću tebi odgovoriti na pitanje koje si postavio. - Nemam uvid u to koliko su para dali iz svog džepa, i također mislim da ne trebaju da daju išta iz svog džepa, već da nizom aktivnosti NAMAKNU PARE (od spoznora, navijača, akcija) - u čemu uspijevaju i ja sam veoma zadovoljan što se toga tiče.
Prvo, ti nisi taj koji će određivati gdje će ko da ide, a pogotovo gdje ću ja da idem.
Drugo, još uvijek nisam vidio niti jedan argument.
Treće, ako normalno diskutujemo, ja ću tebi odgovoriti na pitanje koje si postavio. - Nemam uvid u to koliko su para dali iz svog džepa, i također mislim da ne trebaju da daju išta iz svog džepa, već da nizom aktivnosti NAMAKNU PARE (od spoznora, navijača, akcija) - u čemu uspijevaju i ja sam veoma zadovoljan što se toga tiče.
- amazon
- Kontakt:
Da ponovim ja nisam zadovoljan sto se tice struke i fudbala. Poceli su raditi na stadionu to im skidam kapu, ali se ne mogu na to prati. Nisu oni dali marke, osim sto je Miske uletio kad je zatrebalo nesto love, a sva ostala lova ih je cekala od Amara koji da je ostao ugasio bi se klub. Jesi vidio kakav lopov. Sakrivo papire,a onda su dosli pravnici i strucnjaci koji su ostavili poslove da izvedu Zelju na pravi put. Rade za mizernih milju ipo platu sve u koristi Zelje, aha. Svi su oni u parama, a mi navijaci dajemo pare, i je.bemo majku kako igramo godinama.
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Druže, ja poštujem tvoje mišljenje, samo me interesuju argumenti koji govore da sadašnja Uprava ne valja, ili argumenti koji govore da je neka Uprava prije ove bila bolja?samoplavi je napisao/la:Karakteristicno je da svi ovi koji velicaju rad sadasnje uprave govore o gasenju kluba i nesistemskom radu bivsih uprava. Ali bas svi i onda se ograde kao ne odnosi se to na Amara, a prije toga napisu da je on kao Miske diktator i da se za sve pitao. Mene samo interesuje kako vas nije sramota, cime vas to bombarduju pa da pusite te price ili ste vi ono sto nama pokusavate imputirati, neciji placenici.
Izneseš argumente (ako postoje), i ja ću ti reći svaka čast, uvjerio si me. Mislim da tako odrasli ljudi razgovaraju, a ne to je tako jer ja kažem, ili jer ja tako vidim...
Vidis da pojma nemas ko sve igra za Zelju.samoplavi je napisao/la:Samo da pitam jesu li Lendric i Ahmetovic isti tipovi napadaca. Samo pitam
Zanima dokle je spreman ici, neka privatna studijaAlleenn je napisao/la:@Muerte ne znam sta se raspravljas sa trolom koji ovde pise protiv uprave jer su mu nekoga najurili jer je taj bio lopov i lazov ko i on sam tako da ne vidim razloga da mu ista pises... Druga stvar taj isti Burekovic cim nije doveden na polusezone odustalo se od njega, a umjesto njega je Husic doveden... Sa doticnim Ahmetovicem se nije ni pregovaralo ali eto on zna da jeste...Muerte je napisao/la:Tek s kim ja ulazim u diskusiju. Ti ocito ne znas koji igraci igraju za Zelju.samoplavi je napisao/la:Kaze strucnjak imamo dva ista spica tipa Ahmetovica. S kim ja ulazim u diskusiju. Ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Dok je ovakvih kao on znam da zeljo sam ide naprijed jer dok su njegovi pajdasi orkestrirali klub znam gdje je klub bio i u kakvim dugovima...
A to da doticni veze ima uvjerili smo se kad je najavljivao prosle sedmice da ce biti izabran trener... Bolje bi ti bilo da malo izadjes vani ili da se uclanis u klub, a ne da seres ovde konstantno i lazes raju
Ja iznesem argumnete ali do tebe ne dolaze. Ne znam zbog cega jer vidim da nisu glupan. Sportski segment kluba je na niskim granama o cemu svjedoce i rezultati kluba. Sportsku politiku kluba nam vode Miske i Dejo, ljudi koji se u fudbal razumiju, usudit cu se reci mnogo manje od mene i od tebe. Tjeranjem Dogana omladinski pogon nam je iznenada potonuo, prica o Zeljinoj djeci je odjednom postala sarena laza. Gneralnog sponzora nema ni na vidiku, a "dobri" spoznori o kojima ti govoris su i prije bili tu. Za pola godine smo potrosili ogromne novce , rezultat je izostao i zbog toga smo dosli u situaciju da pricamo s igracima oko revizije ugovora. Mjesecima unazad smo ubjedjivani da se igraci ne dovode bez trenerovog aminovanja pa onda dovedemo igrace, a trenera otjeramo sto znaci da su ili glupi, a nisu, ili bezobrazni? Dobar posao su uradili smanjujuci administraciju i dobijajuci licencu sto znaci da nemamo dugova prema vani, ali licencu smo dobijali i ranije. Projekat evropska Grbavica je za svaku pohvalu ali za njega smo najvise zasluzni ja i ti. Trebala je ideja i inicijativa i zbog toga kapa dole. Jos uvijek smo klub u velikim dugovima, manjim nego prije dvije godine recimo, ali usudjujem se reci da bi ja i ti isto tako potpisali reprogram kao i oni i da bi radi licence ispostavali one kojima smo duzni kao sto smo i ranije radili.zaboljegzelju je napisao/la:Druže, ja poštujem tvoje mišljenje, samo me interesuju argumenti koji govore da sadašnja Uprava ne valja, ili argumenti koji govore da je neka Uprava prije ove bila bolja?samoplavi je napisao/la:Karakteristicno je da svi ovi koji velicaju rad sadasnje uprave govore o gasenju kluba i nesistemskom radu bivsih uprava. Ali bas svi i onda se ograde kao ne odnosi se to na Amara, a prije toga napisu da je on kao Miske diktator i da se za sve pitao. Mene samo interesuje kako vas nije sramota, cime vas to bombarduju pa da pusite te price ili ste vi ono sto nama pokusavate imputirati, neciji placenici.
Izneseš argumente (ako postoje), i ja ću ti reći svaka čast, uvjerio si me. Mislim da tako odrasli ljudi razgovaraju, a ne to je tako jer ja kažem, ili jer ja tako vidim...
Da sumiram, kapa dole za administraciju i ideju za evropsku Grbavicu, te lagano ali sigurno smanjivanje duga. Sportska organizacija, rezultati i omladinski pogon sto cini fudbalski klub dno dna kao i za spinovanje nakon nevjerovatnih smijena trenera i uzasno loseg rezultata.
Edit: Muerta odgovori nam da li su Ahmetovic i Lendric isti tip napadaca ukoliko imas hrabrosti.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 22 maj 2016, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nemam hrabrosti zaje.ban si covjek
Nemas pojma, provalio si se nevjerovatno pa se na raznorazne nacine pokusavas izvaditi. Da ponovim jos jednom, da li su Lendric i Ahmetovic isti tipovi napadaca?Muerte je napisao/la:Nemam hrabrosti zaje.ban si covjek
samoplavi je napisao/la:Nemas pojma, provalio si se nevjerovatno pa se na raznorazne nacine pokusavas izvaditi. Da ponovim jos jednom, da li su Lendric i Ahmetovic isti tipovi napadaca?Muerte je napisao/la:Nemam hrabrosti zaje.ban si covjek
Ne znas i zivi u ne znanju.
- plavousrcu
- Kontakt:
Naravno da nisu. Je li ti srce na mjestu? A sad vala prekinite, dosadni ste sa tom pricom.Muerte je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Nemas pojma, provalio si se nevjerovatno pa se na raznorazne nacine pokusavas izvaditi. Da ponovim jos jednom, da li su Lendric i Ahmetovic isti tipovi napadaca?Muerte je napisao/la:Nemam hrabrosti zaje.ban si covjek![]()
![]()
![]()
Ne znas i zivi u ne znanju.
Postavit ću nekoliko logičnih pitanja.
Od kada su na čelu uprave Miske, Dejo i kompanija?
Koliko godina smo bez trofeja?
Šta su po tom pitanju radile prethodne uprave?
Znači, da ništa drugo nisu radili (a radili su), po svim segmentima funkcionisanja kluba (osim sportskog,gdje su rezultati jednaki rezultatima prethodnih uprava) članovi ove uprave su daleko ispred svih ostalih koji su rafili godinama unazad.
Znači, da ništa drugo nisu radili (a radili su), po svim segmentima funkcionisanja kluba (osim sportskog,gdje su rezultati jednaki rezultatima prethodnih uprava) članovi ove uprave su daleko ispred svih ostalih koji su rafili godinama unazad.
Bez trofeja smo tri godine. Miske je Kapo dvije sezone. Zadnja Uprava sa trofejom je ona na cijem celu je bio Gredic. Ne znam po cemu su daleko ispred kako to govoris, necu se sloziti sa tom konstatacijom, a rekao sam ti u postu iznad zbog cega. Ali svakako cijenim tvoje misljenje jer diskutujemo kao ljudi i u diskusiji nisi vrijedjao kao vecina koja ima razlicito misljenje od mog. Sad cu ja tebe pitati. Da li si zadovoljan rezultatima u zadnje dvije sezone? Da li si zadovoljan sportskom politikom, stalna mijenjanja trenera, Zeljina djeca kao sarena laza, transfer politika. Da li si zadovoljan radom omladinskog pogona nakon tjeranja Dogana? Da li si zadovoljan uticajem Zelje u Fudbalskom savezu? Da li si zadovoljan cinjenicom da nemamo generalnog sponzora.Blueboy1 je napisao/la:Postavit ću nekoliko logičnih pitanja.
E nek si i ti Amazon napisao nesto kako treba,to je sustina sto si rekao,svako normalan vidi o cemu se ovdje radi,da ova garnitura ljudi koja nije donijela marku u klub,mazu ljudima oci sa sitnim radovima oko grbavice koji samo mogu skupljat Like na facebook stranici zelje,sta ce biti kad potrose pare koje oni nisu donijeli u klub,sta ce biti ako se dzeko ne proda opet,kakav je plan,nikakav!! Sta ce biti ako se memija ili neko drugi ne proda,zeljo nema sponzora nikakvog to je valjda svima jasno.amazon je napisao/la:Nije tacno. Ne zelim da ulazim u raspravu jer ces ti za sve imati istu pricu. Da, s Amarom smo uzimali titule ali da je on ostao mi bi se ugasili kao klub. Sad su dosli spasioci kojima je Amar ostavio talente s ugovorima da ih mogu prodati, navijaci skupili 220.000 maraka, zaradili od evrope skoro 2 miliona s igracima tipa Kokot, Diatta i ostali koji su otjerani s trenerom. Dosla rata od Dzeke i tako dalje, plus prodali DVA IGRACA ZA 2 MILIONA,dragulja.. E jesu spasioci, cuj vratili dugove, dusa draga. Idi tamo spinuj i prodaji maglu. Ja cu tebe sad pitati da mi odgovoris koliko su para dali iz svog dzepa? Sponzor? Navijaci, aaa. De ba, idi tamo, tamo su ti haveri, sve je med i mlijeko, dosli spasioci u klub donijeli vrecu para.zaboljegzelju je napisao/la:Toliko o ignorisanju (pogledaj post iznad), a ti si izignorisao moja pitanja, mada sam znao da hoćeš, jer nemaš argumente.amazon je napisao/la:Ja pisem samo argumente i sve sto sam napisao je istina. Isto tako ti kazem da mi trofeja nismo vidjeli od Amara a ti tu cinjenicu ignorises, a pises neke gluposti. Fino sam ti napisao da smo prodali ono sto valja, ostalo otjerali. Onda otjerali 4 trenera, pa doveli 10 novih igraca. Sad cemo vjerovatno prodati Memiju ili nekog drugog, otjerat ove sto smo doveli a igrali na kapaljku i tako u krug. Skontaj se haveru, to sto ces ti predstavljati nesto kao dobro ne znaci da si ti neki veliki navijac za razliku od mene i nas koji neke stvari kritikujemo. Mozda previse smaramo s kritikama, postajemo dosadni, a sve je to zato sto strajkacima kojima je sve dobro mora pisati po 20 puta jedno te isto, a to su sve cinjenice istinite.Prije toga pustas Djelmica ne zelis mu dati bolje uslove. Poslije toga ti odlazi Bogdanovic extra dobar stoper iako je povrijeden.Itd. A ri ces i slicni tebi u svemu ovome naci neku drugu stranu da se opravda, izmislite neku pricu kako je Djelmicu nudjeno extra vece primanje,bla, bla, a to sve predstave insajderi koji boluju od toga da oni sve znaju a ostali su glupani i vi tako pisete, sve i jedan. Ne znam zasto dolazite kad Vi imate svoj forum, cemu ulazenje. Ja tamo ne ulazim da citam kakve filmove djeca gledaju, da citam chat gluposti.
I onda dode neko da napise kako je tema otisla u kur.ac a sve zbog strajkaca koji ulijecu s postovima koji nemaju veze s mozgom.Imaju problem sto mi razmisljam svojom glavom i onim sto vidimo i cujemo, a ne razmisljamo glavom onih koji spinuju i sve im je dobro, bice dobro, i radi se na svemu jako azurno. I vi svrsavate.Svrsavati mogu samo djeca. I jos da kazem samo da ja uopce nemam nista protiv ove uprave, niti bih je otjerao, samo sto ovako nece moci oko strucnog staba i igraca, sistem bez sistema. To je ono sto mene kao obicnog navijaca zanima. Da gledam Zelju kako igra i bori se za trofej.Jasno ko dan.
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Izgleda pocinjemo normalno pricati.samoplavi je napisao/la:Bez trofeja smo tri godine. Miske je Kapo dvije sezone. Zadnja Uprava sa trofejom je ona na cijem celu je bio Gredic. Ne znam po cemu su daleko ispred kako to govoris, necu se sloziti sa tom konstatacijom, a rekao sam ti u postu iznad zbog cega. Ali svakako cijenim tvoje misljenje jer diskutujemo kao ljudi i u diskusiji nisi vrijedjao kao vecina koja ima razlicito misljenje od mog. Sad cu ja tebe pitati. Da li si zadovoljan rezultatima u zadnje dvije sezone? Da li si zadovoljan sportskom politikom, stalna mijenjanja trenera, Zeljina djeca kao sarena laza, transfer politika. Da li si zadovoljan radom omladinskog pogona nakon tjeranja Dogana? Da li si zadovoljan uticajem Zelje u Fudbalskom savezu? Da li si zadovoljan cinjenicom da nemamo generalnog sponzora.Blueboy1 je napisao/la:Postavit ću nekoliko logičnih pitanja.
Nadam se da nije problem da se ovdje ukljucim.
Nisam zadovoljan rezultatima,
Nisam zadovoljan sportskom politikom - mijenjanjem trenera,
Sto se Zeljine djece tice, mislim da je bilo neminovno da se Amir i Baja prodaju, a ovi koji su ostali se nisu nametnuli, Memiji se jos uvijek daje sansa, a Vedran je svoju objerucke prihvatio. Mislim da nije niko od nase djece posebno ostecen, a ti?
Nisam upucen toliko u omladinski pogon, i nisam zadovoljan jer nemamo generalnog, medjutim nismo ga imali ni ranije, zadovoljan sam cinjenicom da su navijaci promovisani u "glavnog sponzora", ogromna stvar je uradjena tim projektom!
Ja tebe pitam, kad se sve ovo uzme u obzir, plus ostale stvari koje sam nabrajao ranije, ako si ih procitao, vezane za pozitivne stvari, generalno kako bi ocijenio upravu, u odnosu na prošle?
I šta mislis, da li je prirodno pustiti ih da ovo sto su zapoceli izvedu do kraja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.