Sto se tice Gudurica, stilom igre asocira na Ginobilia.. bio MVP proslogodisnjeg U20 evropskog, rijesio dosta utakmica Zvezde ove sezone..
Mislim da bi obojica mogla biti izabrana u drugoj rundi, al vidicemo.. ima jos do drafta.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
The gap in efficiency between Karl-Anthony Towns & the 2nd most efficient ROY this decade = the gap between 2nd/9th
Volume scorers in the half court more efficient than Karl-Anthony Towns: Stephen Curry, Kawhi Leonard, Thompson, Durant, Bosh. That's it.
Guduric i nbadscile je napisao/la:Po meni Zagorac ima dosta dobre sanse zbog fizikalija, a i Mega je dala dosta igraca na draftu zadnjih godina.. vidio sam i neki americki clanak gdje ih zovu evropskim Kentakijem![]()
Sto se tice Gudurica, stilom igre asocira na Ginobilia.. bio MVP proslogodisnjeg U20 evropskog, rijesio dosta utakmica Zvezde ove sezone..
Mislim da bi obojica mogla biti izabrana u drugoj rundi, al vidicemo.. ima jos do drafta.
dscile je napisao/la:Da si procitao sve kako jeste vidio bi da nisam rekao da ce zavrsiti u NBA nego da bi mogao biti izabran u drugoj rundi.
Bavcic je bio izabran u drugoj rundidscile je napisao/la:Da si procitao sve kako jeste vidio bi da nisam rekao da ce zavrsiti u NBA nego da bi mogao biti izabran u drugoj rundi.
Pa ne znaci ni da ide ni da ne ide.. Zavisi to od mnogo razlicitih faktora. Moze se desiti da neko kao Jokic ode odma naredne godine, ili kao Bjelica nakon 7-8 godina.. Ili da je cijeli zivot gleda na tv.lumani je napisao/la:dscile je napisao/la:Da si procitao sve kako jeste vidio bi da nisam rekao da ce zavrsiti u NBA nego da bi mogao biti izabran u drugoj rundi.
procitao sam ja svene znaci druga runda da ne ides u nba
![]()
Ne mogu da vjerujem da Tyreke nije ostvario bolju karijeru.miki_92 je napisao/la:![]()
The gap in efficiency between Karl-Anthony Towns & the 2nd most efficient ROY this decade = the gap between 2nd/9th![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.