Sve dok neko( Tan ) ne napravi pritisak da se sportski segment poboljsa, ovi nece uciniti nista, niti znaju. Najgora stvar je to sto su talovi veliki i dobro razradjeni i Dini ne pada na pamet da dize sidro. Kompletan stadion mu yebe sve, proziva ga a on ni prstom ne mrda. Ni jedne rijeci, ni slova, niti jedne izjave, saopstenja, obracanja navijacima makar preko medija, nista... Tipican primjer pripadnika klike koja 25 godina tretira ovaj narod bas kao Dino nas navijace. Na ignore i pi sistemu "sta hocete, ne puca..." Napredak ovdje je moguc, jedino kad se promijeni kompletna svijest a bojim se da se ovdje to nece zadugo desiti. Dobro je bilo dok smo bili u dugovima i znalo se da 150000 KM mjesecno mora ici poreskoj upravi. Problem je nastao cim je dug vracen i te pare postale operativne u druge svrhe. 0dmah su ovi "brankovickokonakovicki" tipovi biznismena nasli modus da muzu lovu. "Bosnjo" je dobar samo dok je duzan...zagorski je napisao/la:Dabogda moj hilmo. Ja kao jedan od najvecih kriticara Uprave,bi im bio spreman halaliti sve 'greske' iz ove sezone,kada bi bio siguran da su to stvarno greske. Ali bojim se da su stvarno limitiranih sposobnosti kada je sportski rad u pitanju,a neki su omastili brkove i sada ne mogu stati.
Ja sumnjam da mi sa ovom garniturom mozemo i ove,a i iducih sezona ostvariti neki iskorak.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk