Safet Sušić - Pape
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
pokazali se Sudic i Mujdza kao velika pojacanja ili kao prosjecni igraci pa da ostanemo na ovim sto sad imamo,sve se svodi na to da ne mozemo igrati sa 2 napadaca i Misimovicem i Pjanicem/Ibricicem istovremeno na terenu...ostaje nam da igramo ako cemo sa 2 spica 3-5-2 ,Mismovic i Pjanic ne mogu zajedno,ili samo sa Dzekom naprijed a Misimovicem i Pjanicem iza...sve se svodi na to da MORAMO imati 2 defanzivna igraca u veznom redu jer imamo previse setaca i to je sve ono sto ja zamjeran Susicu,sto ne vidi to.Ne vidi da nas svako rasturi na sredini terena ,sto dodatno kompromitira nasu odbranu koja je ionako tanka,ali nebi bila bolja ni Talijanska ni Engleska odbrana itd itd da im se ljudi prosetaju u dva poteza do gola.U tom MODERNOM pristupu koji Susic forsira ,ne vidim niti jednu ekipu bez 2 defanzivna vezna,ukljucujuci cak i Brazil pa i Spaniju i Argenitnu.O Italiji ,Portugalu,Francuskoj,Engleskoj da ne pricam..sve moderne ekipe imaju ili 2 defanzivna vezna ili u najmanju ruku jednog defanzivca i jednog sto trci od sesnaest do sesnaest a isto je odlican u odbrani.To je sve sto ja zamjeram Susicu.Hoce nazor da ispravi neke stvari koje je Ciro rekao,da pokaze da je bolji od njeg,kao da ima neki komplex(formacija,slucaj misimovic pjanic zajedno),a ustvari ni Ciro tu nije izmislio toplu vodu nego je vidio ono ocigledno,da nam je vezni red pretanak i da previse i prelako izlazu odbranu .Ne znam ko da je nazad kad je pod stalnim pritiskom i na otvorenom ko nasa odbrana pokleknut ce prije ili kasnije.Moramo daleko vise radit na sredini defanzivno,a to je ono sto Susic ne vidi il nece da vidi i to je sve ono sto mu ja zamjeram,jer ne vidi sto je za mene ocigledno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Sudic : Jeste odigrao te tekme ali se nigdje ni u kakvom kontekstu nije spominjao kao potencijalni Svedski A reprezentativac (barem ja nisam cuo) .. 100% sam siguran da je trenutno recimo Sunjic bolji od njega.
Tako kao sto sam gore napisao mozda bude nesto od njega mozda ne bude , ali definitivno nije igrac koji ce nam moci pomoci u ovim kvalifikacijama barem ne za godinu dana. Susic jeste dobro obavio posao sto ga je kontaktirao.
I njega i Mujdzu i to je jedina prava stvar sto je odradi do sada !!!!!!!!!!
Sto se tice Mujdze to je vec druag stvar covjek ce odma moci uletiti u tim i pomoci ove kvalifikacije.
A u vezi Muslimovica . hmmm dobro se sjecam njegovih izjava u Svedski medijima dok se nadao njhovom pozivu !
Jedan je Miralem Pjanic ... prvi koji je jasno i glasno rekao za koga zeli igrati bez kalkulisanja !!!!
Ovaj svedjanin na linku sto je postavio Principatus je ne samo selektor U-21, nego je takodje asistent u svedskoj A reprezentaciji, ako on kaze da je Sudic jedan od najvecih talenata u odbrani onda vjeruj da itekako racunaju na njega u A reprezentaciji.
I pusti ti te Muslimoviceve "izjave", nije nikad rekao nista posebno, samo ono tipicno diplomatski da bi bila cast igrati sa Ibrom bla bla bla a kad je doslo vrijeme da izabere pojavio se u Sarajevu.
Sad, sto nasa raja jedva ceka da neko izjavi nesto slicno pa da bi mogli pljuvati po forumima je poseban fenomen.
Pa s obzirom da je de facto protjeran iz naše U21 selekcije, a u to vrijeme je bio sigurno najskuplji igač iste, ne mogu ga kriviti ako je u nekom momentu i razmišljao o Švedskoj A vrsti.A u vezi Muslimovica . hmmm dobro se sjecam njegovih izjava u Svedski medijima dok se nadao njhovom pozivu !
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
kimbo je napisao/la:Sudic : Jeste odigrao te tekme ali se nigdje ni u kakvom kontekstu nije spominjao kao potencijalni Svedski A reprezentativac (barem ja nisam cuo) .. 100% sam siguran da je trenutno recimo Sunjic bolji od njega.
Tako kao sto sam gore napisao mozda bude nesto od njega mozda ne bude , ali definitivno nije igrac koji ce nam moci pomoci u ovim kvalifikacijama barem ne za godinu dana. Susic jeste dobro obavio posao sto ga je kontaktirao.
I njega i Mujdzu i to je jedina prava stvar sto je odradi do sada !!!!!!!!!!
Sto se tice Mujdze to je vec druag stvar covjek ce odma moci uletiti u tim i pomoci ove kvalifikacije.
A u vezi Muslimovica . hmmm dobro se sjecam njegovih izjava u Svedski medijima dok se nadao njhovom pozivu !
Jedan je Miralem Pjanic ... prvi koji je jasno i glasno rekao za koga zeli igrati bez kalkulisanja !!!!
Pa sta malo prije pricas grije klupu citavu sezonu. I sigurno nakon toliko dezinformacija ce ti neko povjerovati i to da je Sunjic bolji od njeg .Nije niko rekao da ce Sudic biti sad prvi covjek odbrane, vec ce biti u rezervi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Principatus
- Kontakt:
@ultrasstyle
Protiv Njemacke smo igrali sa Salihovicem i Rahimicem pozadi. Tek poslije povrede Mravca taj se sistem poremetio. Po meni je to idealna pozicija za Salihovica, jer je u defenzivi stvarno (postao) jak, a zna naprijed krenuti, dok Rahimic (ili Jahic) moze da cuva poziciju. Kao sto se vidjelo, to je funkcionisalo dobro, jedino sto je Podolski prelazio Mravca nekoliko puta, ali Mujdza ce tu doci.
To mi se u Elf-u svidja sa defenzivnim Schweinsteiger i sa agresivnim Khedira.
Protiv Njemacke smo igrali sa Salihovicem i Rahimicem pozadi. Tek poslije povrede Mravca taj se sistem poremetio. Po meni je to idealna pozicija za Salihovica, jer je u defenzivi stvarno (postao) jak, a zna naprijed krenuti, dok Rahimic (ili Jahic) moze da cuva poziciju. Kao sto se vidjelo, to je funkcionisalo dobro, jedino sto je Podolski prelazio Mravca nekoliko puta, ali Mujdza ce tu doci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Drug, svaka ti je na mjestu ! Apsolutno se slazem, samo bih ja Misketa ostavio na klupi, taj nece da trci, a Pjana trci, bori se kao lav . . . Misimovic od Portugala, nije nista uradio . . . U napad bi stavio Dzeku i Muslimovica, Ibisevic je otanjio skroz. Druga je stvar sto mi Bosanci dizemo vecinu nasih igraca u nebesa i onda sta slijedi ? Pa naravno veliko razocarenje ! ! ! Koji ba Ibisevic, pa taj ne moze meda, Dzeko nas najbolji igrac, pa niko ne da pisljivih 30 miliona za njega, Salihovic koristi samo jednu nogu, sa drugom ne umije ni dodati. Odbranu ne bih komentarisao, dovoljno je pogledat sta nam je ovaj mali Marin radio po strani, zatim Nani u barazu. Ljudi moji moramo biti svjesni cinjenice da imamo reprezentaciju u rangu jedne Crne Gore, Bjelorusije ili pak Rumunije, a Portugal, Francuska te Njemacka su dvije klase ispred nas . . . I pored svega navedenog, dakle pored svjesne spoznaje o kvaliteti nasih igraca, nase reprezentacije, opet vjerujem u pobjedu protiv Francuske, odlazak na Euro i slicno. To je jace od svakog iskrenog patriote, koji voli svoju drzavu.ultrasstyle_tz je napisao/la:pokazali se Sudic i Mujdza kao velika pojacanja ili kao prosjecni igraci pa da ostanemo na ovim sto sad imamo,sve se svodi na to da ne mozemo igrati sa 2 napadaca i Misimovicem i Pjanicem/Ibricicem istovremeno na terenu...ostaje nam da igramo ako cemo sa 2 spica 3-5-2 ,Mismovic i Pjanic ne mogu zajedno,ili samo sa Dzekom naprijed a Misimovicem i Pjanicem iza...sve se svodi na to da MORAMO imati 2 defanzivna igraca u veznom redu jer imamo previse setaca i to je sve ono sto ja zamjeran Susicu,sto ne vidi to.Ne vidi da nas svako rasturi na sredini terena ,sto dodatno kompromitira nasu odbranu koja je ionako tanka,ali nebi bila bolja ni Talijanska ni Engleska odbrana itd itd da im se ljudi prosetaju u dva poteza do gola.U tom MODERNOM pristupu koji Susic forsira ,ne vidim niti jednu ekipu bez 2 defanzivna vezna,ukljucujuci cak i Brazil pa i Spaniju i Argenitnu.O Italiji ,Portugalu,Francuskoj,Engleskoj da ne pricam..sve moderne ekipe imaju ili 2 defanzivna vezna ili u najmanju ruku jednog defanzivca i jednog sto trci od sesnaest do sesnaest a isto je odlican u odbrani.To je sve sto ja zamjeram Susicu.Hoce nazor da ispravi neke stvari koje je Ciro rekao,da pokaze da je bolji od njeg,kao da ima neki komplex(formacija,slucaj misimovic pjanic zajedno),a ustvari ni Ciro tu nije izmislio toplu vodu nego je vidio ono ocigledno,da nam je vezni red pretanak i da previse i prelako izlazu odbranu .Ne znam ko da je nazad kad je pod stalnim pritiskom i na otvorenom ko nasa odbrana pokleknut ce prije ili kasnije.Moramo daleko vise radit na sredini defanzivno,a to je ono sto Susic ne vidi il nece da vidi i to je sve ono sto mu ja zamjeram,jer ne vidi sto je za mene ocigledno.
cuj u rangu bjelorusije,cg ... svi znaju pretjerati u tom pohvaljivanju igraca ali ti bas pretjera u svojim ocjenama... sad ti salihovic ne valja jer covjek ne zna dodati desnom pa zapitaj se ti covjece jel njemu uopste potrebna desna noga???? covjek savrseno sve igra trudi se cak i daje golove koji su skoro pa nemoguci ali opet bosancu mora nesto biti da ne valja... ako se za CR-a moze dati 90 moze i za dzeku 40 a ne 30... trziste tako cijeni nije to greska niti bosanaca niti dzeke jer skontaj on je u jednoj od najjacih liga na svijetu, lige iz koje ima finalista lige prvaka jedan od najboljih igraca i kako onda da ga ne cijene toliko????
- Principatus
- Kontakt:
Bjelorusija ima Dzeku, Misimovica, Spahica, Pjanica, Ibisevica, Salihovica...ekipa im vrijedi 1/3 nase.
Ne treba se spustati prenisko.
Ne treba se spustati prenisko.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I budali je postalo jasno da Salihovicu vise lezi da ide naprijed, negoli nazad. Pa kod jednog od tri pogodka upravo on nije pratio igraca do kraja, on i Ibricic nisu pratili Lama, prodje lik od centra, postavlja se pitanje zasto, pa zato sto ni Salihovic ni Ibricic ne igraju svoja prirodna mjesta i ne mogu dati svoj maksimum. Salihovic krene naprijed, povuce ga i pozadi ostaje supljina, koju nasa suhoparna obrana, cast Spahicu, ne moze pokriti. Pogledajte savremeni nogomet, sve se svodi na trku, rad, disciplinu, kod nas toga nema. Od 10 igraca : Misimovic, Dzeko se za 90' ne mrdnu, pogotovo je vazno da se Miske krece, jaka sredina je temelj ekipe, tu pocinje obrana, ali i napad. Nas Svedi u tri pasa od svog gola izbace, o Njemcima da ne pricam . . . Sasa Papak bi nas pojacao jedno 30%. Ja bih to ovako poslozio :Principatus je napisao/la:@ultrasstyle
Begovic
Mujdza Nadarevic Spahic (nisam ovdje pametan )
Vladavic Rahimic Pjanic Salihovic
Dzeko Muslimovic
U vezi imamo dva kreativca : Sejo i Pjana, s obzirom na mogucnosti Dzeke, te snagu Muslimovica, vise nam i nije potrebno. A pored kreativnosti, jos nesto vaznije, najvazniji faktor u savremenom fudbalu : Disciplina i trkaci, razbijaci su tu : Vladavic, Salihovic, Rahimic, Pjanic ce imati vise slobode i plus svi su na svojim prirodnim pozicijama ! ! !
Ne drpi, nisam rekao da Salihovic ne valja, gdje sam rekao da se ne trudi, provaljujes se ? Salihovic je prosjecan fudbaler, jako dobar izvodjac prekida, igrac koji se maksimalno trudi i zalaze i nista vise, dakle pored kvalitetnih prekida on nema nista vise!e2_ze je napisao/la:cuj u rangu bjelorusije,cg ... svi znaju pretjerati u tom pohvaljivanju igraca ali ti bas pretjera u svojim ocjenama... sad ti salihovic ne valja jer covjek ne zna dodati desnom pa zapitaj se ti covjece jel njemu uopste potrebna desna noga???? covjek savrseno sve igra trudi se cak i daje golove koji su skoro pa nemoguci ali opet bosancu mora nesto biti da ne valja... ako se za CR-a moze dati 90 moze i za dzeku 40 a ne 30... trziste tako cijeni nije to greska niti bosanaca niti dzeke jer skontaj on je u jednoj od najjacih liga na svijetu, lige iz koje ima finalista lige prvaka jedan od najboljih igraca i kako onda da ga ne cijene toliko????
ti si reko da nije standardan. e pa kako da nije kad je odigro sve tekme do povrede svaki 90 minuta. ako to nije standardno onda si ti ivica osim a mi sve neznalci!kimbo je napisao/la:Ako pod odigranim utakmicama mislis i na sjedenje na klupi jeste u pravu si !!!!!!!!!!!! Ne znam samo koliko je minuta skupio u igri a po odredjenim forumasima ovdje on nam je spasioc ovih kvalifikacija .....!!!!!!!!Maestro je napisao/la:sudic odigro preko 30 tekmi u svedskoj prvoj ligi i onda dodze veliki znalac kao ti i kazes nije odigro utakmice. povuci se u misiju rupu jer pojma nemas.kimbo je napisao/la:Sudic utakmice nije odigrao u Swedskoj prvoj ligi uz to teze povrjedjen na prelasku iz juniora u seniore (dabogda da bude nesto od njega) a pricaju o njemu kao da je Nesta i da ce nam rjesiti odbrambene probleme![]()
.
Gledam ovo svjedsko pa sreca pa nismo otisli osramotili bi se ispuhali bi prije kraja prvog kao i obicno.
Ovaj gore ultra tuzlak .... slazem se u svemu ,vidi se da poznajes fudbal !!!!!!!!!!! A ovi ostali neka pogledaju Osimovu izjavu o igri Hrvatske prije par godina konto trke.
Napisah par stranica prije al nije na odmet ponoviti Susiceva filozofija da ima 10 Misimovica on bi to sve stavio u prvih 11. Miske je velika rupa nase reprezentacije a i Wolfsburga ..setaju mu se igraci kroz sredinu kako hoce ...Dzaba sto on ponekada ubode koji go ili asistenciju kada se sistematski rusi odbrana svake ekipe sa njim na terenu. To svi nasi protivnici znaju ali mudri sute i iskoristavaju. H.ebo takvog modernog igraca koga prosjecno brzi forumas moze pretrcati![]()
... sto bi u nas u Mostaru rekli KENJA prava
@harry
**** kad se navodi kako je mogo pape primiti 3 gola od svaba eh onda se moze i navest 3 gola od rijeke koje je domoljubac primijo. al znam da to nepase u vasu kampaniju koju vodite protiv susica...
nemoj sad ubacivati u kontekst da smo rekli da sudic treba biti standardan. niko to nije spominjo nego smo samo tebi gospodine strucnjaku dokazali da nemas blage o sudicevim nastupima!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Po cemu nismo u rangu Crne Gore, Bjelorusije ? Nekad otisli na veliko takmicenje ? Imamo 1 eventualno dvojicu klasnih igraca kao i Crna Gora, odnosno Bjelorusija i to je to . . . E druga je stvar sto mi jednog Ibisevica dizemo u nebesa, to je nas tipicni mentalitet, medjutim kad Ibisevic zakaze, eh tek onda slijede belaji !e2_ze je napisao/la:cuj u rangu bjelorusije,cg ... svi znaju pretjerati u tom pohvaljivanju igraca ali ti bas pretjera u svojim ocjenama... sad ti salihovic ne valja jer covjek ne zna dodati desnom pa zapitaj se ti covjece jel njemu uopste potrebna desna noga???? covjek savrseno sve igra trudi se cak i daje golove koji su skoro pa nemoguci ali opet bosancu mora nesto biti da ne valja... ako se za CR-a moze dati 90 moze i za dzeku 40 a ne 30... trziste tako cijeni nije to greska niti bosanaca niti dzeke jer skontaj on je u jednoj od najjacih liga na svijetu, lige iz koje ima finalista lige prvaka jedan od najboljih igraca i kako onda da ga ne cijene toliko????
jarane ne budi smijesan pa Bog ti pomogao jel ti gledas ponekad ove nase igrace... ti kazes da imamo samo dva klasna igraca a vidi imamo Dzeku,Pjanica,Spahu,Misimovica ovi su igraci klasa dok su i drugi nasi bolji od igraca koje ima crna gora ili bjelorusija...juveboy je napisao/la:Po cemu nismo u rangu Crne Gore, Bjelorusije ? Nekad otisli na veliko takmicenje ? Imamo 1 eventualno dvojicu klasnih igraca kao i Crna Gora, odnosno Bjelorusija i to je to . . . E druga je stvar sto mi jednog Ibisevica dizemo u nebesa, to je nas tipicni mentalitet, medjutim kad Ibisevic zakaze, eh tek onda slijede belaji !e2_ze je napisao/la:cuj u rangu bjelorusije,cg ... svi znaju pretjerati u tom pohvaljivanju igraca ali ti bas pretjera u svojim ocjenama... sad ti salihovic ne valja jer covjek ne zna dodati desnom pa zapitaj se ti covjece jel njemu uopste potrebna desna noga???? covjek savrseno sve igra trudi se cak i daje golove koji su skoro pa nemoguci ali opet bosancu mora nesto biti da ne valja... ako se za CR-a moze dati 90 moze i za dzeku 40 a ne 30... trziste tako cijeni nije to greska niti bosanaca niti dzeke jer skontaj on je u jednoj od najjacih liga na svijetu, lige iz koje ima finalista lige prvaka jedan od najboljih igraca i kako onda da ga ne cijene toliko????
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mi smo otprilike u rangu sa Maltom, oni imaju Mifsuda mi Dzeku a ostatak je isto tu negdje.
Hajd sad gasi kompjuter i na spavanje.
Hajd sad gasi kompjuter i na spavanje.
- Principatus
- Kontakt:
Jos uvjek ne razumjem srz tvog posta juveboy.
Jos jedanput:
Susic je postavio dva defenzivna vezna, a to su bili Rahimic i Salihovic. Dakle nemoze se kriviti, da bas tu taktiku treba da isproba ili sprovede, kad je sam vec dosao do toga. Time je nesto probao, na sta Ciro sve vrijeme nije dolazio, jer mu je bilo mrsko traziti igrace. I kao sto smo vidjeli to je veoma lijepo funkcionisalo, sve do promjene bas tog sistema. Zato ce nam do utakmice protiv Francuske stojati 2 prava beka na terenu, a Jahic ce pored Rahimica zamjeniti Salihovica, kasnije Jahic i Salihovic mogu igrati defenzivne vezne. Jahic ostaje na poziciji, dok se drugi uvjek moze ukljuciti naprijed, a pokazao je pod Cirom da moze citavu utakmicu da trci i vece staze.
Vladavica, koji nije igrao u Austrijskoj ligi ubacivati za jednog od najboljih asistenata Bundeslige i uvjezbanog suigraca naseg najvaznijeg napadaca? Aha. Ode ja spavati.
Jos jedanput:
Susic je postavio dva defenzivna vezna, a to su bili Rahimic i Salihovic. Dakle nemoze se kriviti, da bas tu taktiku treba da isproba ili sprovede, kad je sam vec dosao do toga. Time je nesto probao, na sta Ciro sve vrijeme nije dolazio, jer mu je bilo mrsko traziti igrace. I kao sto smo vidjeli to je veoma lijepo funkcionisalo, sve do promjene bas tog sistema. Zato ce nam do utakmice protiv Francuske stojati 2 prava beka na terenu, a Jahic ce pored Rahimica zamjeniti Salihovica, kasnije Jahic i Salihovic mogu igrati defenzivne vezne. Jahic ostaje na poziciji, dok se drugi uvjek moze ukljuciti naprijed, a pokazao je pod Cirom da moze citavu utakmicu da trci i vece staze.
Vladavica, koji nije igrao u Austrijskoj ligi ubacivati za jednog od najboljih asistenata Bundeslige i uvjezbanog suigraca naseg najvaznijeg napadaca? Aha. Ode ja spavati.

Drug gledam, pratim sve i jednog naseg igraca i upravo iz tog razloga ti govorim. Sta je Dzeko bolji od Vucinica ili pak Pjanic od Jovetica - ni truna vjeruj mi, pratim Serie A i Vucinic je iskreno za mene bolji od Dzeke, Serie A dosta teza liga za razliku od Bundes lige, a Vucinic jedan od najboljih igraca. Jovetic velika nada, ove sezone jedan od najboljih igraca Fiorentine, mlad kao i Pjana, dakle kvalitetom smo tu negdje . . . A i da smo ispred fali nam red, rad i disciplina, to su presudni faktori za velike uspjehe, malo je reprezentacija iza nas po tom pitanju, to je do naseg mentaliteta, naseg kompleksa i ostalih nepromjenjivih perfomansi, koje ce nas kostati siguran sam u to . . .e2_ze je napisao/la:jarane ne budi smijesan pa Bog ti pomogao jel ti gledas ponekad ove nase igrace... ti kazes da imamo samo dva klasna igraca a vidi imamo Dzeku,Pjanica,Spahu,Misimovica ovi su igraci klasa dok su i drugi nasi bolji od igraca koje ima crna gora ili bjelorusija...juveboy je napisao/la:Po cemu nismo u rangu Crne Gore, Bjelorusije ? Nekad otisli na veliko takmicenje ? Imamo 1 eventualno dvojicu klasnih igraca kao i Crna Gora, odnosno Bjelorusija i to je to . . . E druga je stvar sto mi jednog Ibisevica dizemo u nebesa, to je nas tipicni mentalitet, medjutim kad Ibisevic zakaze, eh tek onda slijede belaji !e2_ze je napisao/la:cuj u rangu bjelorusije,cg ... svi znaju pretjerati u tom pohvaljivanju igraca ali ti bas pretjera u svojim ocjenama... sad ti salihovic ne valja jer covjek ne zna dodati desnom pa zapitaj se ti covjece jel njemu uopste potrebna desna noga???? covjek savrseno sve igra trudi se cak i daje golove koji su skoro pa nemoguci ali opet bosancu mora nesto biti da ne valja... ako se za CR-a moze dati 90 moze i za dzeku 40 a ne 30... trziste tako cijeni nije to greska niti bosanaca niti dzeke jer skontaj on je u jednoj od najjacih liga na svijetu, lige iz koje ima finalista lige prvaka jedan od najboljih igraca i kako onda da ga ne cijene toliko????
Sinko, otidji na Youtube i ponovo pogledaj utakmicu, ocigledno si umoran, ne vidis sta pises, kao sto rece zadrijemalo ti se . . . Ne znam gdje nadje te vezne igrace, kad je Salihovic igrao veznog, halo baPrincipatus je napisao/la:Jos uvjek ne razumjem srz tvog posta juveboy.
Jos jedanput:

pjanic je bolji od jovetica zbog toga sto je u LP (eto govoriti cemo o takmicenju u kojem su ucestvovali i lyon i fiorentina) imao 4 asistencije i 4 gola dok je jovetic imao ako me ne laze ova statistika 4 gola i jednu asistenciju.. da ne zaboravimo gol realu ili onaj slobodnjak u grupi od strane pjanica jos je igrao defanzivnije od pozicije koju igra jovetic... ne znam zasto bi u italiji bilo teze igrati nego u njemackoj??? i u italiji i u njemackoj koeficijent golova je isti i po tome vidis kolika je razlika liga jer ipak taj koeficijent odredjuju strucnjaci a ne neki forumasi... da ne govorim da dzeko tu bolje stoji...juveboy je napisao/la: Drug gledam, pratim sve i jednog naseg igraca i upravo iz tog razloga ti govorim. Sta je Dzeko bolji od Vucinica ili pak Pjanic od Jovetica - ni truna vjeruj mi, pratim Serie A i Vucinic je iskreno za mene bolji od Dzeke, Serie A dosta teza liga za razliku od Bundes lige, a Vucinic jedan od najboljih igraca. Jovetic velika nada, ove sezone jedan od najboljih igraca Fiorentine, mlad kao i Pjana, dakle kvalitetom smo tu negdje . . . A i da smo ispred fali nam red, rad i disciplina, to su presudni faktori za velike uspjehe, malo je reprezentacija iza nas po tom pitanju, to je do naseg mentaliteta, naseg kompleksa i ostalih nepromjenjivih perfomansi, koje ce nas kostati siguran sam u to . . .
Ovaj juveboy je napricao dosad toliko gluposti, da covjeka povrati. Mrsko mi sad pisati roman da covjeku pokazem da je u krivu, pa bi zamolio nekog covjeka koji se razumije da mu pojasni neke stvari.

A ovo je ubjedljivo najace. Prvo Salihovic je prvo poluvrijeme igrao def. veznog dok se Mravac nije ozlijedio i vidjelo se kako smo odlicno stojali u defanzivi. Drugo dali smo tri gola, dao je i gol Ermin Zec. Trece pogledaj ti youtube i jos jednom te utakmice posto vidim da u tebi ima talenta, pa da upadnes umjesto Susica.juveboy je napisao/la:
Sinko, otidji na Youtube i ponovo pogledaj utakmicu, ocigledno si umoran, ne vidis sta pises, kao sto rece zadrijemalo ti se . . . Ne znam gdje nadje te vezne igrace, kad je Salihovic igrao veznog, halo ba![]()
Protiv Njemacke nista nije islo, kao ni protiv Sveda, mogli smo mnogo vise izgubit, precke, obrane golmana i sl. ljudi su nas pojeli u svim segmentima fudbalkse igre . . . Dva data gola, jedan iz prekida Salihovic, drugi protiv Svaba Vranducko turbe Dzeke. . .

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nemoj ziv bio visee2_ze je napisao/la:pjanic je bolji od jovetica zbog toga sto je u LP (eto govoriti cemo o takmicenju u kojem su ucestvovali i lyon i fiorentina) imao 4 asistencije i 4 gola dok je jovetic imao ako me ne laze ova statistika 4 gola i jednu asistenciju.. da ne zaboravimo gol realu ili onaj slobodnjak u grupi od strane pjanica jos je igrao defanzivnije od pozicije koju igra jovetic... ne znam zasto bi u italiji bilo teze igrati nego u njemackoj??? i u italiji i u njemackoj koeficijent golova je isti i po tome vidis kolika je razlika liga jer ipak taj koeficijent odredjuju strucnjaci a ne neki forumasi... da ne govorim da dzeko tu bolje stoji...juveboy je napisao/la: Drug gledam, pratim sve i jednog naseg igraca i upravo iz tog razloga ti govorim. Sta je Dzeko bolji od Vucinica ili pak Pjanic od Jovetica - ni truna vjeruj mi, pratim Serie A i Vucinic je iskreno za mene bolji od Dzeke, Serie A dosta teza liga za razliku od Bundes lige, a Vucinic jedan od najboljih igraca. Jovetic velika nada, ove sezone jedan od najboljih igraca Fiorentine, mlad kao i Pjana, dakle kvalitetom smo tu negdje . . . A i da smo ispred fali nam red, rad i disciplina, to su presudni faktori za velike uspjehe, malo je reprezentacija iza nas po tom pitanju, to je do naseg mentaliteta, naseg kompleksa i ostalih nepromjenjivih perfomansi, koje ce nas kostati siguran sam u to . . .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.