ima jedan bek lijevi al nije finito a trebalo biti....hoće jedan konkurent da nam pokvari posao....navodno ga i oni mogu tiplaBurberry46 je napisao/la:Ima li ikakvih mahalskih ko bi nas mogao pojacati? Niko nista
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pl BiH 2015/16
Klaudijo 9 gol. 4 ass.
Okić 5 gol. 4 ass
Duljević 3 gol 6 ass
Simeunović 1 gol 0 ass
Klaudijo 9 gol. 4 ass.
Okić 5 gol. 4 ass
Duljević 3 gol 6 ass
Simeunović 1 gol 0 ass
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Perica ivetićDenchiNL je napisao/la:ima jedan bek lijevi al nije finito a trebalo biti....hoće jedan konkurent da nam pokvari posao....navodno ga i oni mogu tiplaBurberry46 :guz: je napisao/la:Ima li ikakvih mahalskih ko bi nas mogao pojacati? Niko nista
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma ne znam sta bi ti rekao na ovu temu . mi bili prvaci Todorovic rezerva bio otisao u zrinjki najbolji igrac ,karic kod nas meda nije mogao u celiku svaka tekma gol , hebibovic kod nas rahiticar u velezu i olimpicu ne moze ga niko uhvatiti ima koliko hoces primjeraDenchiNL je napisao/la:mi volimo ova "efikasna" krila kao Dulja....bojler je napisao/la:Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?
Je li to zeza ili ozbiljno?Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS.
Kad je bio razgovor sa Husarom oko ovog malog Dusana Hodzica iz Radnika Husara nam trpo i Ordagica, valjda je Husara njegov zastupnik. Ima neka stavka u ugovoru da Husara moze otkupiti njegov ugovor za 200 000KM.zagorski je napisao/la:Je li to zeza ili ozbiljno?Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS.
bilbija đeš njega zaboravitbordobijeli je napisao/la:ma ne znam sta bi ti rekao na ovu temu . mi bili prvaci Todorovic rezerva bio otisao u zrinjki najbolji igrac ,karic kod nas meda nije mogao u celiku svaka tekma gol , hebibovic kod nas rahiticar u velezu i olimpicu ne moze ga niko uhvatiti ima koliko hoces primjeraDenchiNL je napisao/la:mi volimo ova "efikasna" krila kao Dulja....bojler je napisao/la:Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?
ma pritisak,očekivanja,naročito kod povratnika pa ih se ono raja na pola sjeća i to samo dobre stvari a i to preuveličano, bez zajebancije, ko progura to, razvaljivat će kod nas...
ja se sjećam Ogija stavili ga na desnu stranu prvi put, frajer se vrtio oko svoje lijeve noge, nikad to nisam više vidio u životu..... Hebibović je kronično nespreman, isto ko da je upalu pluća imao kod nas kad je bio , 30 i neka minuta on bez daha, drži se za bubrege....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
osim 2 gola u Grčkoj, čega se sjećaš bez guglanjaUltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
Bilbija je lopata teška i nek smo ga se kutarisali zbog x stvari taman da nam zabija svaku narednu kad igra protiv nas ali kad bih morao birati u junu 2015te između njega i Šekija izabrao bih njega .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ova uprava je pravila greske, treba odgovarat za iste. Konkretno greska se napravila na ALISPAHICU, IKANDI POTPISAN UGOVOR SA TESKO POVRIJEDENIM IGRACIMA I KRAMAR KOJI NEMA KVALITETU.
DRUGO NE IZLAZAK U EVROPU.
PROBIJEN BUDZET (AKO SU ONI TO URADILI BEZ DOZVOLE TANA)
PRVE dvije greske se mogu tolerisat, evo i zasto: prosle 2 godine dva trofeja solidno odigrana evropa, dosta osloboden budzet, i zadovoljavajuci broj omladinaca je dobio priliku.
Probijen budzet (kompenzacija raskid ugovora sa 15 igraca) je direkrtna odgovornost uprave i treba da odgovara Tanu. Dali ce Tan ovo tolerisat il ce im dodat da je probijanjem budzet i kasnije spasavanje budzeta kroz masvno raskidanje ugovora izgubljena evropa srozan imdz kluba,igraca i samog njega to ostavimo njemu.
Greska po mom privatnom misljenju je produzenje ugovora Hurticu, al ito je vjerovatno zato sto je budzet tesko ostecen (opet moje misljenje) hurtic vjerovatno radi za 1km mjesecno.
Zelim jos nesto podvuc, ja nisam misljenja da smo mi imali budzet (za igrace) veci od zrinjskog i skretnce u ovoj sezoni (nije bitno jesul oni uzeli kredit) mozda tu negdje sa sb i slobodom.
Ja sam ubjeden da sa ovom ekipom uz 3-4 igraca i do rog trenera mozemo uzet titulu.
Klasicnu 10tku
Lijevi bek centralni vezni i desno krilo
DRUGO NE IZLAZAK U EVROPU.
PROBIJEN BUDZET (AKO SU ONI TO URADILI BEZ DOZVOLE TANA)
PRVE dvije greske se mogu tolerisat, evo i zasto: prosle 2 godine dva trofeja solidno odigrana evropa, dosta osloboden budzet, i zadovoljavajuci broj omladinaca je dobio priliku.
Probijen budzet (kompenzacija raskid ugovora sa 15 igraca) je direkrtna odgovornost uprave i treba da odgovara Tanu. Dali ce Tan ovo tolerisat il ce im dodat da je probijanjem budzet i kasnije spasavanje budzeta kroz masvno raskidanje ugovora izgubljena evropa srozan imdz kluba,igraca i samog njega to ostavimo njemu.
Greska po mom privatnom misljenju je produzenje ugovora Hurticu, al ito je vjerovatno zato sto je budzet tesko ostecen (opet moje misljenje) hurtic vjerovatno radi za 1km mjesecno.
Zelim jos nesto podvuc, ja nisam misljenja da smo mi imali budzet (za igrace) veci od zrinjskog i skretnce u ovoj sezoni (nije bitno jesul oni uzeli kredit) mozda tu negdje sa sb i slobodom.
Ja sam ubjeden da sa ovom ekipom uz 3-4 igraca i do rog trenera mozemo uzet titulu.
Klasicnu 10tku
Lijevi bek centralni vezni i desno krilo
Jedno je grijesiti iz neznanja ili nesposobnosti, a nesto sasvim drugo je kad si taldzija koji muze i srozava svoj klub svjesno. ODLAZI FEMINIZIRANI, pa negdje drugo se tali picko SDA-ovska!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Daj Boze! Dobro bi dosli obojica.Lakoste je napisao/la:Kad je bio razgovor sa Husarom oko ovog malog Dusana Hodzica iz Radnika Husara nam trpo i Ordagica, valjda je Husara njegov zastupnik. Ima neka stavka u ugovoru da Husara moze otkupiti njegov ugovor za 200 000KM.zagorski je napisao/la:Je li to zeza ili ozbiljno?Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite. 
Samo Saraj'vo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
jeste dok je bio na klupi.UltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
Sad odjednom igraci sto su otisli igrali dobro, stojcev u zadnjoj sezoni se vukao ko prebijena macka po terenu
Obadvojici hvala za golove u evropi i protiv slavije. A neka njih sto dalje od sarajeva.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Nije problem kada neko pogrijesi u dobroj namjeri,a zna svoj posao dobro da radi. Da je bogdo kod ovih nasih taj slucaj. Ja mislim da su njihove 'greske' plod nesposobnosti i taldzijstva.PitarBordo je napisao/la:Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zato kažem, daj i meni da vodim, ja sam nesposoban da vodim sportski kolektiv ove veličine, ali ću nakon svake greške koja se mogla naslutiti kilometrima ranije reći "je8i ga, ja zaje8'o".zagorski je napisao/la:Nije problem kada neko pogrijesi u dobroj namjeri,a zna svoj posao dobro da radi. Da je bogdo kod ovih nasih taj slucaj. Ja mislim da su njihove 'greske' plod nesposobnosti i taldzijstva.PitarBordo je napisao/la:Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Osipa se paljba po Ameru Bekicu a lik ima 9 golova i 2 asistencije, Dulja 3 gola i 6 asistencija, a pricamo da mu ne lezi taktika, protivnici samo njega lome, cuvaju ga uvjek 2 igraca itd.
Ne znam stvarno sta se je nekima toliko zamjerio Bekic, nije on ni doveden tad da nam bude glavni napadac, ali kad zabije 9 golova u 24 odigrane utakmice u ligi, onda ga ne mozes i nesmijes kritikovati.
Ne znam stvarno sta se je nekima toliko zamjerio Bekic, nije on ni doveden tad da nam bude glavni napadac, ali kad zabije 9 golova u 24 odigrane utakmice u ligi, onda ga ne mozes i nesmijes kritikovati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa da, a sad neka nam nasih Kramara, Emersona, Cezara, Simeunovica, Okica itd...QUARESMA 18<<< je napisao/la:jeste dok je bio na klupi.UltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
Sad odjednom igraci sto su otisli igrali dobro, stojcev u zadnjoj sezoni se vukao ko prebijena macka po terenu
Obadvojici hvala za golove u evropi i protiv slavije. A neka njih sto dalje od sarajeva.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 23 maj 2016, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
+1 Momak igrao gdje je skripalo, ima 9 golova, 3 asista, plus gol u Kupu Zrinjskom.ElCartel11 je napisao/la:Osipa se paljba po Ameru Bekicu a lik ima 9 golova i 2 asistencije, Dulja 3 gola i 6 asistencija, a pricamo da mu ne lezi taktika, protivnici samo njega lome, cuvaju ga uvjek 2 igraca itd.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.