Karlo je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.
hamo edena hazarda haj molim te haj molim te kale haj moj buraz dobri pleasssssssssssssssssssssskuknjava
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Za sve one koji se pitaju zašto je Pep zaplakao poslije osvajanja Kupa, evo odgovora 

Što se Gotzea tiče, ja sam za njegov ostanak. Imam neki osjećaj za feeling da bi mogao da eksplodira na EP-u pa nek se Carlom ture dogovara
Imao je on (konačno) dobar uzlet u karijeri na jesen i konstantnost u igri, ali ga je povreda unazadila.
I ako se kojim slučajem desi da naš Bayo ne otpusti trenera, rastanci su uvijek...

Što se Gotzea tiče, ja sam za njegov ostanak. Imam neki osjećaj za feeling da bi mogao da eksplodira na EP-u pa nek se Carlom ture dogovara
I ako se kojim slučajem desi da naš Bayo ne otpusti trenera, rastanci su uvijek...

Sent from my Philips Smart TV.
Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.

Izjavio je za Bild da se raduje novoj sezoni u Bayernu i da će se potruditi da na prvi trening kod Carla dođe top fit.
Interesantno je to da je Goetze za vikend raskinuo ugovor sa kompanijom (SportsTotal) koja ga je zastupala, a koja je inače u vlasništvu poznatog menadžera Volkera Strutha. Očigledno da je ova firma htjela zaraditi na Goetzeovom transferu, pa je isti i forsirala.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
soooophily je napisao/la:Karlo je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.
hamo edena hazarda haj molim te haj molim te kale haj moj buraz dobri pleasssssssssssssssssssssskuknjava
![]()
![]()
![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
Bundesliga
- Kontakt:
@doktore
Te suze Heynckesa su čini mi se na pressu pred meč sa Gladbachom, zbog svih počasti koje je dobio
Ali u pravu si, teško je napustiti ovakvog giganta
Čini se da Bayo ima stvarno dosta para, jer kako drukčije objasniti ostanak Gotzea, previše novca će se trošiti na plate igrača.
Međutim siguran sam da će nekolicina napustiti klub, jer teško je izdržati sve to finansijski.
Te suze Heynckesa su čini mi se na pressu pred meč sa Gladbachom, zbog svih počasti koje je dobio
Ali u pravu si, teško je napustiti ovakvog giganta
Čini se da Bayo ima stvarno dosta para, jer kako drukčije objasniti ostanak Gotzea, previše novca će se trošiti na plate igrača.
Međutim siguran sam da će nekolicina napustiti klub, jer teško je izdržati sve to finansijski.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja bi zadrzao Gecea ali samo kada bi pristao na smanjivanje plate, jer za ovoliku platu sto prima totalno je neisplativ, niti je istu opravdao. kada bi pristao na radikalno smanjenje plate (sto je gotovo pa nemoguce) onda bi ga zadrazao, ali posto se nece desiti bolje ga je odma prodati.Bundesliga je napisao/la:@doktore
Te suze Heynckesa su čini mi se na pressu pred meč sa Gladbachom, zbog svih počasti koje je dobio![]()
Ali u pravu si, teško je napustiti ovakvog giganta![]()
Volim te Zeljo!!!
ma ovo " haj molim te kale haj moj buraz dobri "Karlo je napisao/la:
sooookaj je to tak smjesno aaa
![]()
![]()
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
jasta nego burazphily je napisao/la:ma ovo " haj molim te kale haj moj buraz dobri "Karlo je napisao/la:
sooookaj je to tak smjesno aaa
![]()
![]()
p.s:duse mi moje drago mi koda mi je neko stavio 100 marki u padze
momci zivo me interesuje kako ce nas buduci predator odigrati u djasmin portugalskoj repki ,djasmine dira me hakallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Evo i Mato sa Kaletom na Facebook stavlja potpis za instituciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Mali će da hara, apsolutno ispravna odluka i njega i uprave ukoliko se obistini. Gotze je dragulj, dijamant, i sve dok on ima zelju ima da igra kod nas!!!
Stern des Südens

Haj rekoh da metnem i sliku..
Vec potpisuje a Dortmund se nije ni ohladio.
Sanches: Istina je da sam odbio Manchester United
"Manchester United je poslao ponudu za mene i koliko znam bila je zadovoljavajuća za čelnike Benfice. Ipak, imao sam i drugih ponuda. Izabrao sam Bayern jer je to sjajan klub. Igraju pred 65.000 navijača i atmosfera je slična kao u Benfici. Želim da osvajam trofeje", rekao je Sanches.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šta znači otplatiti kredit za Alianz Arenu prije roka odmah megatransferi
Kalle daj Carvajala i Hazarda
Kalle daj Carvajala i Hazarda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pjanic je u pitanju.
Mats, willkommen zuruck.
Mats, willkommen zuruck.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[youtube][/youtube]
evo i video
evo i video
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Bayern@heart
- Kontakt:
Da li sad ovo oko Gecea znači i njemu novi ugovor mislim teško da će ostati jos sezonu i onda žabera otić. Kalle i ekipa to neće dozvolit. Ja očekujem novi ugovor poslije Eura
- farinelli123
- Kontakt:
Šteta bi bila da Gece ode za neke sitne novce, uprkos što je ostala još jedna godina ugovora, a da ostane Tijago na primer.
Tako da, ako već dolazi Pjanić, a šuška se ozbiljno oko toga, nek Tijago krene putem kišnog Mančestera onda.
Tako da, ako već dolazi Pjanić, a šuška se ozbiljno oko toga, nek Tijago krene putem kišnog Mančestera onda.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.