Samo jedna ispravka. Bogdanovic je raskinuo ugovor u ovoj sezoni tako da trenutno "oficijalno" jedini igrac koji ce napustiti Grbavicu je Zolotic koji se vraca nazad u Gent sa posudbe. Takodjer sa posudbe iz Gorazda i Bratstva se u tim vracaju petorica igraca (Hiros, Hadzovic, Sehic, Alihodzic i Midzic)Muerte je napisao/la:Dolasci:
Denis Pozder
Javier Hervas
Senad Husic
Odlasci:
Nermin Zolotic
Jasmin Bogdanovic
Transferi igrača PL BiH 2016/17
Re: Transferi igrača PL BiH 2016/17
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 23 maj 2016, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja samo kažem da su to odlični igrači,onaj Ibraković je doveo sve što valja u Sarajevo.Drugi je problem što kod vas nisu pružali ono što znaju i što su pružali prije dolaska u Sarajevo i poslije odlaska iz Sarajeva.MortemHz je napisao/la:Pa ne treba, samo kazem kako su ti igraci igrali u Sarajevu a kako igraju u drugim klubovima. Naravno da je Zrinjski ajbolji klub u BiH trenutno, ja sam govorio da se neki igraci nisu snasli ovdje. I Sloboda je zasluzila ''nesto'' vise ove sezone ali ko nas sta pita..nellic07 je napisao/la:Znači da bi neko bio dobar za Sarajevo mora biti cijeli rang po kvaliteti ispred igrača u drugim klubovima ? Todorović nije bio ni među 18 u Sarajevu a u Zrinjskom je glavni igrač a Zrinjski najbolji BH klub.Kouaddio nije bio ni među 22 u Sarajevu a tom istom Sarajevu zabi gol u Travniku.
U Sarajevu je preveliki pritisak,to sam se lično uvjerio kad god sam sjedio na istoku i gledao Sarajevo.Od prve minute se psuje svojim igračima,tako da se pitam ko je lud sve ono trpiti.
Gledao sam Koaudia jedno 10-ak utakmica uživo i 2 puta na TV-u. Nije opravdano tvrditi da je on neki ekstra dobar igrač. U Travniku se ne samo afirmirao već bio i najbolji ofanzivni igrač (posebno u drugoj polusezoni) jer je imao najviše slobode od svih igrača i to kod svih trenera koji su ove sezone vodili Travnik. Zanimljivo će biti kako će igrati u ozbiljnijem sastavu koji ne igra toliko na brze kontre. Vjerujem da može napredovati ali ne mnogo jer je stvarno limitiran igrač: prijem lopte, kontrola lopte, kretanje bez lopte pa i šutevi mu nisu jača strana. Najjači adut mu je brzina ali nije pokazao neku fudbalsku inteligenciju niti je virtuoz kakvim se predstavlja. Dobar trener će ga dobro iskoristiti ali svejedno će nedostatak njegovih kvaliteta dolaziti do izražaja, mislim da može napredovati za još maksimalno 20%. I Ibrakovićev je, odnosno managerski je igrač.narodniheroj je napisao/la:E ovaj Kuadio je živi primjer javašluka i lopovluka u vašoj upravi.To češ se vrlo brzo uvjeriti drug moj ako zaista pređe u Zrinski.Ja sam ga gledao par utakmica uživo, frajer je stroj.MortemHz je napisao/la:Nista tu nije nejasno, nije isto igrati za Sarajevo pa onda za Zrinjski ili Travnik. Bilbija je jedan od nagorih igraca koji su ikad igrali ovdje dok Kouadio nije nista znacajno pokazao.nellic07 je napisao/la:Evo i Kouadio ode u Zrinjski.
Ostaje najasno kako su Kouadio,Todorović i Bilbija odlični za Zrinjski a nisu bili dobri za Sarajevo.Koliko se samo psovalo Ibrakoviću što je doveo Kouadia a momak igra odlično u Travniku i tek će svoje znanje pokazati u Zrinjskom.
A te priče, nešto nije isto igrati u FKS i kod drugih objesi slobodno mačku o rep i čim prije shvatite stvarnu problematiku bit će vam lakše.Kuadio nije menađerski igrač i to mu je bio jedini nedostatak kod vas, jer da mu je npr Husara menađer vidio bi njegove stvarne mogućnosti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to, mislim da ce Zrinjski biti prevelik zalogaj za njega ali neka mu je sa srecom svakako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da bi se neki igrač snašao u drugoj sredini potrebno je mnogo sitnih stvari da mu se poklope ili ne poklope, od formacije trenera,pa suigrača njihove postavke i brzine razmišljanja u igri, postavke na terenu , nekada i 10 m pomaknut igrač prema naprijed ili nazad ili uz liniju ili od linije pravi uspjeh ili promašaj od igrača itd. itd. a što se Koaudia tiče eksplozivnost mu je prednost a sve ostalo treba da mu se poklopi na terenu.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- tuzlak1987
- Kontakt:
FK Sloboda
Dosli:
-Filip Eric (Drina)
Otisli:
-Slobodan Lakicevic
-Perica Ivetic
-Adnan Salihovic
-Omar Prses
-Anes Haurdic
-Mirza Hamzabegovic
Dosli:
-Filip Eric (Drina)
Otisli:
-Slobodan Lakicevic
-Perica Ivetic
-Adnan Salihovic
-Omar Prses
-Anes Haurdic
-Mirza Hamzabegovic
Vidim da se Ivetic raskukao da je ispaljen... Realno, i nije igrac koji donosi razliku.
Toni Jovic iako ima ozbiljnu povredu, najvjerovatnije ce u Zrinjski.
Ko Karica iz Celika klepi taj je odradio strasan posao. Strasan igrac. Po meni bi iz Slobode trebali zapet za njega
Edit: zayeba se tek sad uprati da mu je ugovor do 2018

vlakanje je napisao/la:Vidim da se Ivetic raskukao da je ispaljen... Realno, i nije igrac koji donosi razliku.

Po nekim pričama mi smo Jovica dogovorili vec u zimskom prijelatnom roku, i potpisali predugovor. Imao je jis pola godine ugovora pa zato. Jedino ako nasi nisu odustali zbog povrede istog, i nemogucnosti igranja prije Rujna.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Mladost DK:
Out:
- Ibrahim Hrvat
- Anis Rahimić
- Miloš Milisavljević
- Igor Poček
- Armin Pašagić (Eastern Suburbs AFC - Novi Zeland)
...
In:
...
To je za sada to, što i nije velika šteta osim možda Pašagića, ali ponude još imaju Haris Dilaver, Senad Karahmet, Aladin Isaković i Aldin Šišić. Za jednog od ovih je Sloboda zainteresovana, mada svi traže inostrani angažman.
Out:
- Ibrahim Hrvat
- Anis Rahimić
- Miloš Milisavljević
- Igor Poček
- Armin Pašagić (Eastern Suburbs AFC - Novi Zeland)
...
In:
...
To je za sada to, što i nije velika šteta osim možda Pašagića, ali ponude još imaju Haris Dilaver, Senad Karahmet, Aladin Isaković i Aldin Šišić. Za jednog od ovih je Sloboda zainteresovana, mada svi traže inostrani angažman.
- bratodmidze
- Kontakt:
Sloboda treba zadnjeg veznog; dobru zamjenu za zebu- mozda nesto iz druge lige Srbije...trebaju dobrog stopera i definitivno jednog mladog perspektivnog napadaca naravno uz nadu da ce Krpic ostat bar jos ovu sezonu u klubu..SLOBODAAA TUZLAAA 

- Suljo20002
- Kontakt:
Vjeruj da je Ivetic jedini igrac Slobode za kojeg mogu reci da u 1,5 godinu provedenu u klubu,nije imao lose utakmice...Za klub se borio kao da je odrastao kraj samog stadiona i to navijaci mnogo cijenevlakanje je napisao/la:Vidim da se Ivetic raskukao da je ispaljen... Realno, i nije igrac koji donosi razliku.

Realno meni je taj toni jovic totalna frula od igraca... Uopsteno Borac nije imao neke talente ove godine... Sinisa Sanicanin je svjetski stoper koji pruze impresivne partije u Mladost Lucani te bi ga neki nas jaci klub def trebao probati uganjati preprodace se dobro koji grmalj od stopera
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Tristan
- Kontakt:
Ma Toni je igracina. Iskreno, od svih igraca koje u ovom prelaznom roku tjeramo ili koji nas sami napustaju, jedino ce mi biti zao zbog njegovog odlaska. Svi ostali igraci su nam ili prosjecni ili ispodprosjecni, ali on je uvijek nekako odskakao (uz Subu i Sanicanina iz 1. polusezone).Prijedor je napisao/la:Realno meni je taj toni jovic totalna frula od igraca... Uopsteno Borac nije imao neke talente ove godine... Sinisa Sanicanin je svjetski stoper koji pruze impresivne partije u Mladost Lucani te bi ga neki nas jaci klub def trebao probati uganjati preprodace se dobro koji grmalj od stopera
Sto se tice Sanicanina, ako pod ovim nas klub mislis na neki klub iz BiH, to mu ne treba nikako. Treba se on nekako dokopati Vose, Zvezde ili Partizana i prodati se vani, jer je pred njim dobra karijera. Od vracanja u Bosnu nema vajde.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ganja raskid ugovoraCocaine je napisao/la:Ko Karica iz Celika klepi taj je odradio strasan posao. Strasan igrac. Po meni bi iz Slobode trebali zapet za njega
-
- Kontakt:
Deni Simeunovic raskid ugovora,reko sam vam ja da je plitak ko potok u glavi da nema nista od njega,dugo vam je i osto !
Steta sto nije Dariju ostavioGradKamena1 je napisao/la:Deni Simeunovic raskid ugovora,reko sam vam ja da je plitak ko potok u glavi da nema nista od njega,dugo vam je i osto !

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
NK Široki:
Ima puno priča o odlascima (Kozulj, Crnov u Olimpiju?, Pehar,Sesar), Ayayi za početak ide na pripreme sa Rijekom, a iz Neretvanca se vraća Stjepan Lončar... 11-orici je istekao ugovor, sa nekima će se razgovarat o produženju...
Luka Bilobrk, Dino Kresinger, Josip Barišić, Danijel Kožul, Davor Landeka, Matej Karačić, Jure Ivanković, Wagner Santos Lago, Ivan Krstanović te dvojica na posudbi iz Rijeke Jozo Špikić i Goodness Ohiremen Ajayi
Ima puno priča o odlascima (Kozulj, Crnov u Olimpiju?, Pehar,Sesar), Ayayi za početak ide na pripreme sa Rijekom, a iz Neretvanca se vraća Stjepan Lončar... 11-orici je istekao ugovor, sa nekima će se razgovarat o produženju...
Luka Bilobrk, Dino Kresinger, Josip Barišić, Danijel Kožul, Davor Landeka, Matej Karačić, Jure Ivanković, Wagner Santos Lago, Ivan Krstanović te dvojica na posudbi iz Rijeke Jozo Špikić i Goodness Ohiremen Ajayi
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
U Široki frende.vlakanje je napisao/la:Vidim da se Ivetic raskukao da je ispaljen... Realno, i nije igrac koji donosi razliku.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo

Odlasci:
Tomislav Barbarić -----> Kortrijk (350.000€)
Deni Simeunović

Odlasci:
Tomislav Barbarić -----> Kortrijk (350.000€)
Deni Simeunović

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Bordotim, fks74, klasik, Paromlinac, rishovski i 70 gostiju.