Skver je napisao/la:Ovdje pravo obdaniste, valjda uskoro dodju roditelji.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Brzo ce Franto o raspodjeli sredstava opet, samo polako, ovo malo o filmovima pise dok ga opet ne prenese.Skver je napisao/la:Ovdje pravo obdaniste, valjda uskoro dodju roditelji.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Ovdje pravo obdaniste, valjda uskoro dodju roditelji.

objasnio covjek. samo ja nezz sto si stavio i ove ratne godine ee to se vala ne moze racunat kao ozbiljno takmicenje mada ja nezz ni sta se tad i kako igraloGalion je napisao/la:Samo se vi zajebajite na moj racun, ko god me zna na forumu zna da sam proBiH a ne proHrv ali hocu reci liga saveza BiH nije vrijednija od lige saveza Herceg Bosne i kad brojite titule onda Široki ima još 5 naslova prvaka Herceg Bosne i točka. Na to sam mislio pod tim naši jer naš savez do 2000. je bio NS Herceg Bosne, tu smo se (NK Široki Brijeg) natjecali i naš prvak 1999. je Posušje a ne Sarajevo a vi sad me nazivajte ustašom ako to mislite, baš me briga, ali ja priznajem sve 3 titule do pocetka zajednicke lige a vi samo 1 pa tako da to samo govori ko ovdje diskriminira koga.
1945-1991 Juga
1992-2000 BiH, RS i HB
2000-2002 BiH i RS
2002- BiH
UEFA priznaje prvenstva od zajednicke lige (2000/2001) i 2 play offa ('98 i 2000) a sve te Čelikove titule i ona Sarajeva iz '99 ne vrijedi nista vise od titula Širokog i Posušja![]()
Edit: Sviđalo se to vama li ne prvenstvo BiH se igra od 2000., do 2000. je bošnjačka liga a ne bosanska!
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- elamalakia
- Kontakt:
evo klix objavi prosjecne plate kukujoker90 je napisao/la:Brzo ce Franto o raspodjeli sredstava opet, samo polako, ovo malo o filmovima pise dok ga opet ne prenese.Skver je napisao/la:Ovdje pravo obdaniste, valjda uskoro dodju roditelji.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Au sta izjavi drug. Nema razloga da te neko ismijava jer si neupucen ali hajde da pocnemo. Naravno da je vrijednija jer je BiH drzava a Herceg Bosna ne postoji. ''Vas'' prvak je Sarajevo kao i citavoj Bosni i Hercegovini. Ponavljam, nema razloga da te neko naziva ustasom ako kazes da si proBiH, ako ne ispoljavas mrznju prema drugima i ostalo, druga je stvar sto si neupucen. Ti kao osoba mozes priznati i bajramske turnire klubovima sto se mene tice, zna se vrlo dobro sta jeste a sta nije priznato. Ligu i klubove tadasnje BiH ne treba da bude briga ko hoce a ko nece da igra istu, ako neces da igras onda istupis i to je to.Galion je napisao/la:Samo se vi zajebajite na moj racun, ko god me zna na forumu zna da sam proBiH a ne proHrv ali hocu reci liga saveza BiH nije vrijednija od lige saveza Herceg Bosne i kad brojite titule onda Široki ima još 5 naslova prvaka Herceg Bosne i točka. Na to sam mislio pod tim naši jer naš savez do 2000. je bio NS Herceg Bosne, tu smo se (NK Široki Brijeg) natjecali i naš prvak 1999. je Posušje a ne Sarajevo a vi sad me nazivajte ustašom ako to mislite, baš me briga, ali ja priznajem sve 3 titule do pocetka zajednicke lige a vi samo 1 pa tako da to samo govori ko ovdje diskriminira koga.
1945-1991 Juga
1992-2000 BiH, RS i HB
2000-2002 BiH i RS
2002- BiH
UEFA priznaje prvenstva od zajednicke lige (2000/2001) i 2 play offa ('98 i 2000) a sve te Čelikove titule i ona Sarajeva iz '99 ne vrijedi nista vise od titula Širokog i Posušja![]()
Edit: Sviđalo se to vama li ne prvenstvo BiH se igra od 2000., do 2000. je bošnjačka liga a ne bosanska!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Preskocio si pitanjejoker90 je napisao/la:Za ulogu Jokera je dobio 3 nagrade, zadnji put kad sam brojao moj klub ima vise trofeja od tog.Batman90 je napisao/la:
Da, kao sto ga to cini trofejnim i od tvogLijepo od tebe da si napisao "par nagrada".
FK Sarajevo je primilo 9 golova ove sezone od FK Slobode. Da li je FK Sarajevo ove sezone primilo vise golova od pomenutog kluba nego sto je Heath Ledger dobio nagrada?Najveci uspjeh tvog kluba u svojih 97 godina je sto su dominirali protiv Sarajeva u sezoni u kojoj su nas derali Travnik, Slavija, Mladost DK i ostali velikani BiH fudbala, a vama je to najbolja sezona od kad postojite. Da navijas za kone mogli bi se samarati kvalitetno, a ovako ces proci na ovoj temi kao i ostali Tuzlaci-Gothamovci.
I sto nick Batman90, jesam ti to bio inspiracija?
Otkad savezom umjesto Partizana i Zvezde hodaju ljudi sa crvenim fesom i plavim sljemom na glavi, povecava se "uspjeh" tih klubova. To je adresa kojoj mozes napisati pismo zahvale
Sad sam siguran da si Franto, tako da sva diskusija sa tobom zavrsava ovdje, a taman sam mislio da ce biti zabavno i da si neki novi.
Selam Franto i sve najbolje!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Betman mogo bi ga ti popusiti kad te sretnem.
Kani se ti Zelje jazavac jedan
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- elamalakia
- Kontakt:
salis seesprit24 je napisao/la:Ja ne znam zasto se Zeljeznicaru racunaju titule prije ulaska klubova iz manjeg bh entiteta??jasan je napisao/la:https://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_ ... ercegovine svega ima
Po meni je Zrinjski najtrofejniji sa 4, Zeljo 3, Sarajevo 2 itd..
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Ko je Franto?

I ja sam za da se **** ne diraju.MocMahale444 je napisao/la:Betman mogo bi ga ti popusiti kad te sretnem.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MocMahale444
Ti si za ludniceHeller je napisao/la:I ja sam za da se **** ne diraju.MocMahale444 je napisao/la:Betman mogo bi ga ti popusiti kad te sretnem.
Možda, al tvoj klub je za septičke definitivno.MocMahale444 je napisao/la:Ti si za ludniceHeller je napisao/la:I ja sam za da se **** ne diraju.MocMahale444 je napisao/la:Betman mogo bi ga ti popusiti kad te sretnem.
Nullius in verba
Selam Frantolini, povlačil se snijeg sa Majevice?
- MocMahale444
Gargamel sta to velis I jos dišešHeller je napisao/la:Možda, al tvoj klub je za septičke definitivno.
Tvoj klub ima trofeja ko gov.no vitamina i ti nesto pricas, idi rani se dok nije kasno.
To nema veze s tim da je tvoj klub širom jedne i jedine sinonim za namještanje. Još porodica Osim kad se doda u jednačinu...MocMahale444 je napisao/la:Gargamel sta to velis I jos dišešHeller je napisao/la:Možda, al tvoj klub je za septičke definitivno.![]()
Tvoj klub ima trofeja ko gov.no vitamina i ti nesto pricas, idi rani se dok nije kasno.
Nullius in verba
- MocMahale444
Aferim!Heller je napisao/la:To nema veze s tim da je tvoj klub širom jedne i jedine sinonim za namještanje. Još porodica Osim kad se doda u jednačinu...MocMahale444 je napisao/la:Gargamel sta to velis I jos dišešHeller je napisao/la:Možda, al tvoj klub je za septičke definitivno.![]()
Mora neko I to raditi, žedne preko potoka prevodimo
Tačno, mora neko i kamara govana bit, u ovom slučaju Seljo.
Nullius in verba
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A svi ostali, posebno Sloboda su olicenje postenja 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.