FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hahaha kako se uvijek ovaj primi meni nikada neće biti prevaziđeno. Pozz te Jajalo. 
Samo Saraj'vo.
Svi ozbiljniji klubovi ce srediti svoje situacije do 10 juna a mi tek saznati sta trenutno imamo. Puno klubova vec uveliko ganja i potpisuje igrace i popunjava rupe a mi cekamo. Tako rade velikani, sa najboljim upravama.
Tako da ona ideja dovedimo jeftino sve iz PL pada u vodu jer ce ih drugi vec dovesti pa nama ostaje Mianmar i ostalo sto niko nece.
Tako da ona ideja dovedimo jeftino sve iz PL pada u vodu jer ce ih drugi vec dovesti pa nama ostaje Mianmar i ostalo sto niko nece.
Ma nek se napuši qrca svako ko hejta Amera Bekića, momak to nije zaslužio. Poslije Benke, ko nam je to više značio od njega? Iz kola u kolo hejtovi prema njemu, a on daje golove, asistira, ostavlja srce na terenu. Ne štedi se uopšte, i ne valja nam takav, a čovjek na mala vrata ušao u klub, i uradio troduplo više od nekih 'vrsnih pojačanja'. Šta kaže @kanarinac, ubjedljivo najgori naš posljeratni igrač. Daj ba...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hehe kanarinac Sevko Okic na jednu svi ostali na drugu stranu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ne moze gori biti od alaima i bandovica
kad se sjetim kad muzurovic stavi na go alaima protiv hrvatske , kovac mu sa 30 metara go daje

Kad bi pravilii recimo tri vrste igraca koji su nastupali za nas onda Sevko komotno moze u prvu grupu sa Radulovicem , Comorom itd.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Yep, upravo tako, još jedna kolosalna greška, u nizu. Al' kaže raje da [menadžmentu kluba] ne treba uzimati za zlo jer oni znaju da rade pogrešno.kengur je napisao/la:Svi ozbiljniji klubovi ce srediti svoje situacije do 10 juna a mi tek saznati sta trenutno imamo. Puno klubova vec uveliko ganja i potpisuje igrace i popunjava rupe a mi cekamo. Tako rade velikani, sa najboljim upravama.
Samo Saraj'vo.
U nasoj situaciji Amer je vrlo solidan. Po statistici takodje dobar. Nije Ibrahimovic, ali sta nas ceka naredne sezone, daj Boze da na svim pozicijama imamo igrace tog nivoa.
+1uNbx je napisao/la:Ma nek se napuši qrca svako ko hejta Amera Bekića, momak to nije zaslužio. Poslije Benke, ko nam je to više značio od njega? Iz kola u kolo hejtovi prema njemu, a on daje golove, asistira, ostavlja srce na terenu. Ne štedi se uopšte, i ne valja nam takav, a čovjek na mala vrata ušao u klub, i uradio troduplo više od nekih 'vrsnih pojačanja'. Šta kaže @kanarinac, ubjedljivo najgori naš posljeratni igrač. Daj ba...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Srecom ovih nece biti iduce sezone sto si nabrojao.UltraSA je napisao/la:Pa da, a sad neka nam nasih Kramara, Emersona, Cezara, Simeunovica, Okica itd...QUARESMA 18<<< je napisao/la:jeste dok je bio na klupi.UltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
Sad odjednom igraci sto su otisli igrali dobro, stojcev u zadnjoj sezoni se vukao ko prebijena macka po terenu
Obadvojici hvala za golove u evropi i protiv slavije. A neka njih sto dalje od sarajeva.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Otjerace njih Hurta nas mesija
Sent from my E6653 using Tapatalk
- Osttribine
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Osipa se paljba po Ameru Bekicu a lik ima 9 golova i 2 asistencije, Dulja 3 gola i 6 asistencija, a pricamo da mu ne lezi taktika, protivnici samo njega lome, cuvaju ga uvjek 2 igraca itd.![]()
Ne znam stvarno sta se je nekima toliko zamjerio Bekic, nije on ni doveden tad da nam bude glavni napadac, ali kad zabije 9 golova u 24 odigrane utakmice u ligi, onda ga ne mozes i nesmijes kritikovati.
- bordoakapitar
Amer Bekic a pogotovo onaj drugi po kvalitetu nisu igraci za FCS i ja ne vidim zasto neki misle drugacije. Frajer, niti je brz, niti zna centrirati, 1 na 1 je smijesan a to sto je statisticki odmah iza Benke je zato sto je ostatak tima takodje odron. Nikad gore Sarajevo ljudi moji...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
uNbx je napisao/la:Ma nek se napuši qrca svako ko hejta Amera Bekića, momak to nije zaslužio. Poslije Benke, ko nam je to više značio od njega? Iz kola u kolo hejtovi prema njemu, a on daje golove, asistira, ostavlja srce na terenu. Ne štedi se uopšte, i ne valja nam takav, a čovjek na mala vrata ušao u klub, i uradio troduplo više od nekih 'vrsnih pojačanja'. Šta kaže @kanarinac, ubjedljivo najgori naš posljeratni igrač. Daj ba...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da nam je Amer Bekic problem. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zatece ... zio/195418 Nije mi jasno zasto je ovaj otpisan,ja bi da ga nasi angazuju da bude rezerva Almiru.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ja ocekujem da nasi potpisu Ivetica,cim je to neko blizak upravi nagovijestio.
njega mogu angazovati samo da bude prva opcija na beku a onda Almir ide na krilo i samo kad zatreba vratiti ga na beka jer sam siguran da Ivetic nece ovdje doci da bi sjedio na klupiMajkl je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zatece ... zio/195418 Nije mi jasno zasto je ovaj otpisan,ja bi da ga nasi angazuju da bude rezerva Almiru.
Pyro is not a crime !
Baš tako, moj Dino...MortemHz je napisao/la:Bilo bi lijepo da nam je Amer Bekic problem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Baš tako, moj Dino...MortemHz je napisao/la:Bilo bi lijepo da nam je Amer Bekic problem.

Samo Saraj'vo.