FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adem993
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adem993 » 23 maj 2016, 17:28

Ivetic ako dodje mislim da treba Almiru dati šansu na krilu sto mu je ja mislim prirodna pozicija,što se tiče Dulje on onda hladno može na desno krilo i uz to mu obavezno skinuti kapitensku,pokazao je da mu je to teret i ne zna da se nosi s tim,uz to Dalja je igrač na kojem je napravljeno najviše faulova u ovoj našoj krkanskoj ligi,već odavno se zna da on vec u prvom koraku može napraviti razliku ne branim ga samo mislim da smo ga previše dizali u zvijezde,takodje kapitenska je greška,nije to za njega,ako ostane slijedeća godina je zadnja šansa da ostvari nesto mada nije daleko od toga da i ostane samo igrač koji je jako dobar za ove lige,za nesto vise ne!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2016, 17:34

kengur je napisao/la:Svi ozbiljniji klubovi ce srediti svoje situacije do 10 juna a mi tek saznati sta trenutno imamo. Puno klubova vec uveliko ganja i potpisuje igrace i popunjava rupe a mi cekamo. Tako rade velikani, sa najboljim upravama.

Tako da ona ideja dovedimo jeftino sve iz PL pada u vodu jer ce ih drugi vec dovesti pa nama ostaje Mianmar i ostalo sto niko nece.
Mislis ovi "ozbiljni" preko miljacke , sto jos neimenovanom treneru dovode igrace koje oni hoce???
Jest ba to se bas tako radi, very profesionalno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 maj 2016, 17:44

Ne zna se ko veću lakrdiju pravi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Edalicious
Kontakt:

Post Postao/la Edalicious » 23 maj 2016, 17:45

Pozdrav bordo braco. Nisam pisao na ovoj temi,ali sam pratio svaki post. Ima se tu svasta dobroga procitati. Uglavnom,nadam se da cemo se druziti :)
Saznah nesto pa hajde rekoh da podijelim s vama(to je jedan od razloga sto pisem). Sto se Dulje tice,Dulja ovo ljeto ide. Skoro pa zavrsena stvar. Samo je u pitanju sada nabijanje cijene(zato je i pozvan u repku). Nadam se da cemo adekvatnu zamjenu dovesti kako na njegovo mjesto tako i na druge pozicije u timu,jer realno skripimo i to strasno. Lijep pozdrav

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 maj 2016, 17:51

DenchiNL je napisao/la:
kengur je napisao/la:Svi ozbiljniji klubovi ce srediti svoje situacije do 10 juna a mi tek saznati sta trenutno imamo. Puno klubova vec uveliko ganja i potpisuje igrace i popunjava rupe a mi cekamo. Tako rade velikani, sa najboljim upravama.

Tako da ona ideja dovedimo jeftino sve iz PL pada u vodu jer ce ih drugi vec dovesti pa nama ostaje Mianmar i ostalo sto niko nece.
Mislis ovi "ozbiljni" preko miljacke , sto jos neimenovanom treneru dovode igrace koje oni hoce???
Mislim da se više misli na recimo Zrinjski i Slobodu... Al' nejse. :salut:
Samo Saraj'vo.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 maj 2016, 18:11

Ma pitar drug moj sljedece sezone dupla kruna bolan bolannnnnnn

btw sta mislite premier stavi opklade u PL za sampiona i na nas stave 5000/1 i napravimo iznenadjenje :hmmmmm:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 maj 2016, 18:27

uNbx je napisao/la:Ma nek se napuši qrca svako ko hejta Amera Bekića, momak to nije zaslužio. Poslije Benke, ko nam je to više značio od njega? Iz kola u kolo hejtovi prema njemu, a on daje golove, asistira, ostavlja srce na terenu. Ne štedi se uopšte, i ne valja nam takav, a čovjek na mala vrata ušao u klub, i uradio troduplo više od nekih 'vrsnih pojačanja'. Šta kaže @kanarinac, ubjedljivo najgori naš posljeratni igrač. Daj ba...
I plese buraz :mrgreen:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 maj 2016, 19:01

PitarBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

pa oni igraju evropu i moraju na vrijeme dovesti igrace, mi ove sezone nemamo potrebu da zurimo, rahat smo :mrgreen: ...i nije kasno dovesti igrace ni pcoetkom jula kad bi ti doveo kvalitetne a polovnjake vala mozes sutra nagomilati dzaba ti, oni nista bolje nece igrati
Pyro is not a crime !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 maj 2016, 19:41

Sabinho je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Ma nek se napuši qrca svako ko hejta Amera Bekića, momak to nije zaslužio. Poslije Benke, ko nam je to više značio od njega? Iz kola u kolo hejtovi prema njemu, a on daje golove, asistira, ostavlja srce na terenu. Ne štedi se uopšte, i ne valja nam takav, a čovjek na mala vrata ušao u klub, i uradio troduplo više od nekih 'vrsnih pojačanja'. Šta kaže @kanarinac, ubjedljivo najgori naš posljeratni igrač. Daj ba...
+1
+1
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 23 maj 2016, 19:42

E, čuj najgori igrač poslije rata. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 maj 2016, 19:50

Moj dobar prijatelj ima dvije karte za finale lige prvaka u ovu subotu.Nažalost on se ženi ovu subotu a karte je uzeo ranije i nije znao da će baš taj datum ispasti i finale.Zamolio me da vas pitam ako ima neko od raje da bi sad u subotu se oženio umjesto njega ?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 maj 2016, 19:53

nakon pomnog pracenja Meksicke lige odlucih da napravim listu igraca koji bi nam valjali, pa idemo redom:

Luis Montes zvani Chapito, centralni vezni, zna co'jk sve s hloptom,neuobicajeno brz za centralnog veznog i strasan sut ima, kretnjom podsjeca na Damira Kojasevica samo verzija 5.0 (u prijevodu 5x bolji) :D
http://www.transfermarkt.com/luis-monte ... eler/52618

Carlos Pena zvani Gulitt, nadimak govori dovoljno :mrgreen: takodjer centralni vezni, a moze igrati i defanzivnije
http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-p ... ler/147266

Edwin Cardona, ofanzivni vezni, takodjer kao Chapito momak zna sve s loptom, ima dobar zadnji pas kao i sut,prava desetka :D
http://www.transfermarkt.com/edwin-card ... ler/119342

Hirving Lozano, lijevo krilo, slican tip igraca Duljevicu, brz,prodoran ali zna zajebati kad treba uputiti povratnu, no za razliku od Dulje zabija golove kad izadje 1 na 1 sa golmanom :D
http://www.transfermarkt.com/hirving-lo ... ler/316889

Darwin Quintero, desno krilo (moze igrati i napadaca ali ipak primarno krilni igrac), brz,neugodan, lomi kicme :mrgreen:
http://www.transfermarkt.com/carlos-dar ... eler/55666
Mihael Arroyo, desno krilo takodjer, nije brz kao Quintero ali sto zna sutati iz slobodnjaka, Zeba mu nije ni do koljena, i samo zato sam i njega stavio jer bih inace Quintera izabrao prije al svaki slobodnjak izmedju 20-30 metara od gola je skoro gol kad izvodi ovaj maestro pa zbog toga nije jednostavno izabrati izmedju ova dva igraca
http://www.transfermarkt.com/michael-ar ... eler/45874

Omar Bravo, napadac, stari lisac, i u ovim godinama bi harao ovom ligom a nema potrebe govoriti sta bi i koliko bi mladi igraci mogli nauciti od njega
http://www.transfermarkt.com/omar-bravo ... eler/31425

Eto, otprilike je to to, ako se slucajno pitate zasto nema odbrambenih igraca, odgovor je vrlo jednostavan, sa ovim igracima nam odbrana nije potrebna :lol: ...istina nisu ni jeftini igraci ali mislim da bi 20-ak miliona eura bilo sasvim dovoljno, samo neka Amidzi dostave ovu listu, i ako uprava prati ovaj forum, nadam se da cete vidjeti ovaj moj post i da cete me kontaktirati s ciljem da i mene uhljebite u klub jer je ocito da sam rodjeni skaut :urnebes: :urnebes:
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2016, 20:04

zlo87 je napisao/la:Moj dobar prijatelj ima dvije karte za finale lige prvaka u ovu subotu.Nažalost on se ženi ovu subotu a karte je uzeo ranije i nije znao da će baš taj datum ispasti i finale.Zamolio me da vas pitam ako ima neko od raje da bi sad u subotu se oženio umjesto njega ?
Dobar,dobar... :thumbup: :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 maj 2016, 20:05

Od najboljih igraca iz lige, vjerovatno nema nista, pa cak i od ovih sto im je istekao ugovor ili su otjerani (Ivetic), ljudima iz kluba je prioritet oprat sebe i smislit najbolji plan do skupstine, i prodat sto se prodat moze, da jos vise zarade i uzmu od kluba.

Jbt, fali ti 7-8 igraca za prvu postavu, isto toliko za sirinu i konkurenciju, a oni nista, mayku li im J*** lopovsku.

Uprava napolje

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 maj 2016, 20:11

Stigla ponuda iz Njemacke za Samira. 800 000 € daju , nasi traze 900 000 € + bonusi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 maj 2016, 20:13

Besic je napisao/la:Stigla ponuda iz Njemacke za Samira. 800 000 € daju , nasi traze 900 000 € + bonusi.
:lol: :lol:
ZZ

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 maj 2016, 20:14

Besic je napisao/la:Stigla ponuda iz Njemacke za Samira. 800 000 € daju , nasi traze 900 000 € + bonusi.
kazu i za Sevku stigla ponuda od 2.3 miliona funti, Middlesbrough nudi, iako ne igra za repku idu na varijantu da ce dobiti radnu vizu jer je nevidjeni talenat, a eto nasi traze 2.5 miliona, pa cemo vidjeti sta ce se desiti do kraja sedmice :urnebes:
Pyro is not a crime !

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 maj 2016, 20:14

:lol: Ma neka ga djaba vode,halal im ga :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 maj 2016, 20:17

THEC je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Mislis ovi "ozbiljni" preko miljacke , sto jos neimenovanom treneru dovode igrace koje oni hoce???

pa oni igraju evropu i moraju na vrijeme dovesti igrace, mi ove sezone nemamo potrebu da zurimo, rahat smo :mrgreen: ...i nije kasno dovesti igrace ni pcoetkom jula kad bi ti doveo kvalitetne a polovnjake vala mozes sutra nagomilati dzaba ti, oni nista bolje nece igrati
Nemoj zamjeriti, ali primjetio sam da si ti opet i pred ovaj transfer, malo neosnovano, preoptimističan, koliko već sezona se to vrti u krug "kvalitetna pojačanja bla bla bla", a Zrinjski uze titulu sa ekipom bukvalno sastavljenom od igrača ove lige, većinom onih koji "nisu zadovoljili ukuse" nekih drugih klubova, kao što smo mi. Da se ne lažemo, neće se ništa desiti ni nakon 10. juna, opet ćemo imati istu šaradu kao i prethodnih sezona kad smo počinjali bez licenciranog školovanog trenera, nema evrope tako da gotovo sigurno neće biti ni nekih "većih dovođenja", jer imaj na umu da Dino reče da je budžet probijen jer se pravila ekipa za evropu... Ma hiljadu puta već ispričano sve i ide u prilog tome da se ne može biti slijepo optimistično u susret sezon, a oni koji bi nam sigurno valjali u ovoj ligi će sigurno dok mi dođemo do dovođenja pronaći svoja mjesta u Zrinjskom, Slobodi itd.. Jedino nam Lištica nije problem jer većina ovih koji su "vrući" ovo ljeto nisu njihove vjeroispovjesti. :mrgreen:
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 maj 2016, 20:18

Sevko ne moze dobit radnu dozvolu u GB da je reis lično :mrgreen: .Samir bi mogao 99 %
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Riziko i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []