HŠK Zrinjski - Transferi
Re: HŠK Zrinjski - Transferi
Cuj Arezina? Pa zar on nije bio suspendovan/najuren prije godinu, mozda malo vise...?
vlakanje je napisao/la:Cuj Arezina? Pa zar on nije bio suspendovan/najuren prije godinu, mozda malo vise...?

Arežina je vrhunski talenat, samo mora pokazati zrelost i ostaviti se svih gluposti i poroka koje uništavaju igračke karijere...

Spominje se i ovaj Tomislav Tomić kao potencijalno pojačanje, no njega sigurno uz nas žele i Željo i Široki, no vidjet ćemo što će biti... Katanec nam najviše treba jer odlazak Graovca je pitanje vremena, ako ne sada u zimskom prijelaznom roku, onda na ljeto gotovo sigurno... kako god bilo, samo da se zaradi dobra lova na njegovom transferu

-
Jović definitivno otpao iz svih kombinacija...
Oko Arežine se još lome koplja u klubu...
Znači ništa od Jovića... šteta, mislim da bi nam baš dobrodošao... pogotovo što nam je Zakarić na posudbi, pa ovo bi više bio potez za budućnost!PiazzaGrande je napisao/la:Jović definitivno otpao iz svih kombinacija...
Ma Arežina je vrhunski talenat, ali pitanje je kakav je s glavom, tako da nije ni čudo što se lome koplja... Ima li ikakvih priča o odlascima ovih bitnijih igrača? Pogotovo tu mislim na Karačića i Graovca...
-
Nagađanja i priče oko Karačića su da bi na ljeto mogao u Partizan a Graovac bi mogao u PAOK.....kažem, priče i nagađanja...
Arezina stize ako mu Rudar da papire, vrlo vjerojatno dolazi Katanec.. Nista od Jovica, nista od Ibricica, sve su to izmisljanja..
HŠKZ!
-
- Kontakt:
Tomić sve bliže.
-
Doviđenje Tomića
+ jednog eventualno razigravača koji ce da zna uputit loptu i ne treba nam više niko (12.1.2016 počinju pripreme)

-
Mili Peharu završila posudba u Lučkom... 

Ima li mu statistika igdje, kakav je bio ?
Je li igrao uopće ...
Je li igrao uopće ...

-
7 utakmica... 0 golova... ako je vjerovati TM-u
- hskzmostar
- Kontakt:
Ako se Kaudio dovede to bi bio odlican potez,on bi sa nasim tehnicki potkovanim igracima dosao do izrazaja ,decko ima nevjerovatne fizicke mogucnosti,nalazi sebi prazan prostor odlicno,tehnicki koliko sam upratio nije los zna postici gol,kad je u Travniku ima odlicnu sezonu a ispali iz lige onda u Zrinjskom moze samo bolje ,kad bi imali napad Todorovic,Mesanovic i Kaudio nebi se znalo tko je ubitacniji u kontri i dosadniji protivnickim odbranama,imali bi tri napasti u ekipi!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- gloryhunter
- Kontakt:
Kouadio ima istog menagera kao Jean Kouassi što je igrao u Hajduku, zato je bio na probi u Hajduku 2014., al je završio u Sarajevu.
Zrinjski nalazi solidna pojačanja u otpadcima Sarajeva, nakon Todorovića i Bilbije možda i Kouadio dođe
Zrinjski nalazi solidna pojačanja u otpadcima Sarajeva, nakon Todorovića i Bilbije možda i Kouadio dođe

Hvala na potvrdidzabula je napisao/la:http://prijedor24.com/ekskluzivno-dalib ... rcegovine/

Ako bih pogađao, ja vjerujem da će Bandić ostati jedino i eventualno još jedan kao treći (ako kontamo da će se Gogo prodati).
Uglavnom Koziću Dalibore dobrodošao nam i nastavi gdje su tvoji prethodnici stali

Šulenta ima zicer u vidu Pehara.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pročitah i ja da je raskinuo sa Širokim... kvalitetan igrač, nema sumnje, samo eto očito ima problem sa ponašanjem, kako mi reče raja iz Širokog... ali pokazali smo se dosad uspješnim u revitalizaciji "odbačenih"Besic je napisao/la:Šulenta ima zicer u vidu Pehara.

Ja bih osobno volio da je uprava produzila ugovor sa nekim od nasih momaka al dobro. Vrijeme ce pokazati jel ovo opravdano.dzabula je napisao/la:http://prijedor24.com/ekskluzivno-dalib ... rcegovine/
Apsolutno se slažem, a i vjerujem da hoće minimalno s jednim! Već sam izrazio svoje mišljenje da će to biti Bandić!espresso je napisao/la:Ja bih osobno volio da je uprava produzila ugovor sa nekim od nasih momaka al dobro. Vrijeme ce pokazati jel ovo opravdano.dzabula je napisao/la:http://prijedor24.com/ekskluzivno-dalib ... rcegovine/
vasilj ne istice ugovor, dakle on ostaje sigurno.. za ostale ne znamMandrake je napisao/la:Apsolutno se slažem, a i vjerujem da hoće minimalno s jednim! Već sam izrazio svoje mišljenje da će to biti Bandić!espresso je napisao/la:Ja bih osobno volio da je uprava produzila ugovor sa nekim od nasih momaka al dobro. Vrijeme ce pokazati jel ovo opravdano.dzabula je napisao/la:http://prijedor24.com/ekskluzivno-dalib ... rcegovine/
HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.