Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

IgmanskiVuk
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la IgmanskiVuk » 23 maj 2016, 10:44

slika

Pod hitno vas zaposliti kod whoscored

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 maj 2016, 11:31

zar se stvarno neko oslanja na whoscored :rol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 23 maj 2016, 11:37

Ljudi koji teveza nisu stavili u idealni tim... a ljudina proglasena najboljim napadacem i igracem Serie A... zatim nije bio u idealnom timu LP, a odveo Juve u finale jos plus zabio dosta golova i u LP...
Smece obicno od str je whoscored... a nije da im je to jedini fail... imali su ih mali milion...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 maj 2016, 12:14

Pjanić ide u Bayern ili Barsu.
Agent mu bio na finalu njemackog kupa.
Ancelotti imao razgovor sa Spalettiem.
Miralem preferira Barselonu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 23 maj 2016, 12:35

Sissoko je napisao/la:Pjanić ide u Bayern ili Barsu.
To oko Barcelone zaboravi. Oni uzimaju Denisa Suáreza na ljeto i sredina terena se ne pojačava više.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 23 maj 2016, 15:34

i ja mislim,da pjanic preferira spanska velikana,real i barcelonu,ali nazalost izgleda da real i barca ne preferiraju njega.on je morao prije razmisljati o transferu,jer danas je vecina top klubova dobro pokrivena u srednjem redu.juventus,psg,eventuelno united i bayern su po meni jedine realne opcije,mada mislim,da bi se pjanic danas zadovoljio i sa atletico madridom,samo da zaigra u spaniji.real i barca ce kako pisu spanski mediji posegnuti po malo zvucnijim imenima kao sto su payet,dybala,pogba,mahrez.,.bayern je kupio sancheza za velike pare,tako da sam ja jako skeptican oko pjanicevog prelaska u njemacku.kako stvari sada stoje pjanic ce vjerovatno svoje najbolje godine ostaviti u serie a,pitanje je samo roma ili juventus

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 23 maj 2016, 18:01

Sissoko je napisao/la:Pjanić ide u Bayern ili Barsu.
A koja bi mu uloga bila u Barci?
Ako ce biti sto i Arda i Rafina, onda ok.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 maj 2016, 19:57

Evander je napisao/la:A koja bi mu uloga bila u Barci?
Slažem se stobom u većini navrata a i što se tiče Pjanića, poprilično si realan.
Ali ideš i ti u krajnost sa nekim dokazivanjem da je Pjanić ispod Rakitića ili Modrića.. Otkud ti znaš bil' Pjanić izbacio Rakitića iz prve postave ili bi Pjanić dobivao minute na kapaljku? Da li će on preći u Barcelonu, Bayern ili Chealsea?
Budi siguran da on kvalitet ima i da još uvijek može napredovati. Dvojica nabrojanih Hrvata su za mene svjetska klasa u onome što rade, tako isto je i Pjanić. Svi imaju neke svoje nedostatke, pa tako i Modrić i Rakitić. Ipak, nije ovo tema o njima, nego o Pjanketu, a svi smo upoznati o njegovim manama a pogotovo vrlinama.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 maj 2016, 20:14

Pjanke je bolji igrač od Rakete, al' Ivan je za Barsu višestruko korisniji neg' što bi to bio Pjanić. Ne postoji sad neki garant gdje bi on najbolje proš'o. Moje mišljenje je da bi mu Bayern najviše leg'o al' kod nas je sredina prebukirana a haman da niko od veznjaka neće iz Minhena. Eto i Gece haman ostaje.

Ja bih najviše volio da ode u Juve. Ustv. volio bih da ostatak ozbiljne karijere provede na Čizmi. Od Hasana nemamo igrača koji je dugi niz godina (i to uspješno) igr'o u nekoj od liga petice. Adaptacija mu skoro i ne treba a ko ne be volio igrat' sa Pogbom, Dybalom i co. Pored svega nevedenog, Juventusu je vakat da u naredne 3-4 godine uzme LP.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 maj 2016, 22:15

HariTz je napisao/la:
Evander je napisao/la:A koja bi mu uloga bila u Barci?
Slažem se stobom u većini navrata a i što se tiče Pjanića, poprilično si realan.
Ali ideš i ti u krajnost sa nekim dokazivanjem da je Pjanić ispod Rakitića ili Modrića.. Otkud ti znaš bil' Pjanić izbacio Rakitića iz prve postave ili bi Pjanić dobivao minute na kapaljku? Da li će on preći u Barcelonu, Bayern ili Chealsea?
Budi siguran da on kvalitet ima i da još uvijek može napredovati. Dvojica nabrojanih Hrvata su za mene svjetska klasa u onome što rade, tako isto je i Pjanić. Svi imaju neke svoje nedostatke, pa tako i Modrić i Rakitić. Ipak, nije ovo tema o njima, nego o Pjanketu, a svi smo upoznati o njegovim manama a pogotovo vrlinama.

Rakitic nije svjetska klasa, ali je zahvalniji Barceloni za poziciju za koju im treba. Prije svega, njegov je zadatak da zatvara rupe iza Messia i odlaske Alvesa naprijed. Turan je bolji igrac od njega, ali ne moze igrati bas iz tih razloga, odnosno nema te defanzivne kvalitete. Slicno bi bilo i sa Pjanicem. Radi toga ni Fabregas nije mogao ostati. Jednostavno, Barceloni ne treba takav tip igraca.

Modric je nivo iznad Rakitica.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 23 maj 2016, 22:43

Evander rakitic je bolji i od turana i od pjanica.turan je kao ofanzivni vezni u atleticu zabijao 1,2 gola po sezoni,i sto je najzanimljivije atletico je sa saulom niguezom jos jaci nego sa ardom.sto se pjanica tice,on ima iza sebe fenomelnau sezonu,ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 23 maj 2016, 22:58

tarabuka je napisao/la:ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
Bas to htjedoh napisati, kako je samo podvaljivao Baci lopte te sezone u Sevili. Strasne asistencije koje su ga na kraju i prodale u Farsu. Ako tome dodamo i da je defanzivno level iznad onda se dolazi do zakljucka da Miralem ne ide u istu recenicu sa njim. Po meni je najbolje da ide u Juve jer je vec navikao na Italijanski fudbal. Treba dosta poraditi na defanzivi i to bi bilo to...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 maj 2016, 23:16

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 maj 2016, 23:18

tarabuka je napisao/la:Evander rakitic je bolji i od turana i od pjanica.turan je kao ofanzivni vezni u atleticu zabijao 1,2 gola po sezoni,i sto je najzanimljivije atletico je sa saulom niguezom jos jaci nego sa ardom.sto se pjanica tice,on ima iza sebe fenomelnau sezonu,ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
Samo sto Sevila igra odlicno I bez Arde, Rakitica I Bace. Znaci da je u pitanju sustav I kvaliteta ostatka tima. Roma bez Pjanica postaje neprepoznatljiva grupa egocentrika koja se ne bi bila u stanju boriti ni za EL. Raketa je odlican igrac ali ni po jednom segmentu igre nije bolji od Miralema. Priznajem da sam slab na Pjanicevo nogometno umijece I da sam mozda I malo nerealan. Vjerujem da ce mnogima ovo zvucati previse ali meni je Miralem Pjanic NAJBOLJI CM na svijetu. Tako savrsen slobodnjak, tako magicnu asistenciju I nevjerovatnu lakocu u distribuciji lopte nema trenutno ni jedan centralni vezni na svijetu. Misljenja se naravno razlikuju kao I pogledi na nogometasa po raznim aspektima. Ipak ja ovako genijalnog srednjaka dugo nisam gledao I samo ga povremena nestalnost forme dijeli od savrsenog nogometasa.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 maj 2016, 00:59

dubrovnik je napisao/la:
tarabuka je napisao/la:Evander rakitic je bolji i od turana i od pjanica.turan je kao ofanzivni vezni u atleticu zabijao 1,2 gola po sezoni,i sto je najzanimljivije atletico je sa saulom niguezom jos jaci nego sa ardom.sto se pjanica tice,on ima iza sebe fenomelnau sezonu,ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
Samo sto Sevila igra odlicno I bez Arde, Rakitica I Bace. Znaci da je u pitanju sustav I kvaliteta ostatka tima. Roma bez Pjanica postaje neprepoznatljiva grupa egocentrika koja se ne bi bila u stanju boriti ni za EL. Raketa je odlican igrac ali ni po jednom segmentu igre nije bolji od Miralema. Priznajem da sam slab na Pjanicevo nogometno umijece I da sam mozda I malo nerealan. Vjerujem da ce mnogima ovo zvucati previse ali meni je Miralem Pjanic NAJBOLJI CM na svijetu. Tako savrsen slobodnjak, tako magicnu asistenciju I nevjerovatnu lakocu u distribuciji lopte nema trenutno ni jedan centralni vezni na svijetu. Misljenja se naravno razlikuju kao I pogledi na nogometasa po raznim aspektima. Ipak ja ovako genijalnog srednjaka dugo nisam gledao I samo ga povremena nestalnost forme dijeli od savrsenog nogometasa.
Tako je dubrovnice majstore...onakvu smirenost, genijalnost, fudbalsku inteligenciju (da ne nabrajam) malo ko ima...prava steta je da tu svoju genijalnost ne moze maksimalno iskoristiti jer igra s igracima koji ga mahom ne razumiju niti to mogu...zato bih volio da predje u Barcelonu i zaigra s igracima s kojima ce se znati razumjeti na terenu (Messi, Neymar, Iniesta...)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 01:12

Pjanic nece preci u Barcelonu i nema potrebe to vise da pominjete.

calculator

Post Postao/la calculator » 24 maj 2016, 07:59

Đe danas prelazi Panjić. :rol: :rol:

ASR1927

Post Postao/la ASR1927 » 24 maj 2016, 10:20

Sta rece i osta ziv... :nedam:
^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 24 maj 2016, 10:20

Dubrovnik, kad je to Arda igrao u Sevilli ?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 maj 2016, 10:48

Tracy3McGrady je napisao/la:Dubrovnik, kad je to Arda igrao u Sevilli ?
To su svi odmah primjetili ali nisu apostrofirali iz razloga sto je poenta ista a u pitanju je sistem klubova (Sevilla, Atletico) koji funkcionise godinama...spomenuo je Sevillu, jos bolja situacija je s Atleticom, ljudi godinama prodaju najbolje igrace i umjesto nekom logikom da su slabiji oni bivaju sve jaci...krenuvsi od Toresa maltene, preko Aguera, Diega Coste, Arde i tako u nedogled...s dr.strane ako u sastavu Rome nema Pjanica ili Radje sve pada u vodu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.