Pod hitno vas zaposliti kod whoscored
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
To oko Barcelone zaboravi. Oni uzimaju Denisa Suáreza na ljeto i sredina terena se ne pojačava više.Sissoko je napisao/la:Pjanić ide u Bayern ili Barsu.
Agent mu bio na finalu njemackog kupa.
Ancelotti imao razgovor sa Spalettiem.
Miralem preferira Barselonu.
A koja bi mu uloga bila u Barci?Sissoko je napisao/la:Pjanić ide u Bayern ili Barsu.
Agent mu bio na finalu njemackog kupa.
Ancelotti imao razgovor sa Spalettiem.
Miralem preferira Barselonu.
Slažem se stobom u većini navrata a i što se tiče Pjanića, poprilično si realan.Evander je napisao/la:A koja bi mu uloga bila u Barci?
Ako ce biti sto i Arda i Rafina, onda ok.
HariTz je napisao/la:Slažem se stobom u većini navrata a i što se tiče Pjanića, poprilično si realan.Evander je napisao/la:A koja bi mu uloga bila u Barci?
Ako ce biti sto i Arda i Rafina, onda ok.
Ali ideš i ti u krajnost sa nekim dokazivanjem da je Pjanić ispod Rakitića ili Modrića.. Otkud ti znaš bil' Pjanić izbacio Rakitića iz prve postave ili bi Pjanić dobivao minute na kapaljku? Da li će on preći u Barcelonu, Bayern ili Chealsea?
Budi siguran da on kvalitet ima i da još uvijek može napredovati. Dvojica nabrojanih Hrvata su za mene svjetska klasa u onome što rade, tako isto je i Pjanić. Svi imaju neke svoje nedostatke, pa tako i Modrić i Rakitić. Ipak, nije ovo tema o njima, nego o Pjanketu, a svi smo upoznati o njegovim manama a pogotovo vrlinama.
Bas to htjedoh napisati, kako je samo podvaljivao Baci lopte te sezone u Sevili. Strasne asistencije koje su ga na kraju i prodale u Farsu. Ako tome dodamo i da je defanzivno level iznad onda se dolazi do zakljucka da Miralem ne ide u istu recenicu sa njim. Po meni je najbolje da ide u Juve jer je vec navikao na Italijanski fudbal. Treba dosta poraditi na defanzivi i to bi bilo to...tarabuka je napisao/la:ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
Samo sto Sevila igra odlicno I bez Arde, Rakitica I Bace. Znaci da je u pitanju sustav I kvaliteta ostatka tima. Roma bez Pjanica postaje neprepoznatljiva grupa egocentrika koja se ne bi bila u stanju boriti ni za EL. Raketa je odlican igrac ali ni po jednom segmentu igre nije bolji od Miralema. Priznajem da sam slab na Pjanicevo nogometno umijece I da sam mozda I malo nerealan. Vjerujem da ce mnogima ovo zvucati previse ali meni je Miralem Pjanic NAJBOLJI CM na svijetu. Tako savrsen slobodnjak, tako magicnu asistenciju I nevjerovatnu lakocu u distribuciji lopte nema trenutno ni jedan centralni vezni na svijetu. Misljenja se naravno razlikuju kao I pogledi na nogometasa po raznim aspektima. Ipak ja ovako genijalnog srednjaka dugo nisam gledao I samo ga povremena nestalnost forme dijeli od savrsenog nogometasa.tarabuka je napisao/la:Evander rakitic je bolji i od turana i od pjanica.turan je kao ofanzivni vezni u atleticu zabijao 1,2 gola po sezoni,i sto je najzanimljivije atletico je sa saulom niguezom jos jaci nego sa ardom.sto se pjanica tice,on ima iza sebe fenomelnau sezonu,ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
Tako je dubrovnice majstore...onakvu smirenost, genijalnost, fudbalsku inteligenciju (da ne nabrajam) malo ko ima...prava steta je da tu svoju genijalnost ne moze maksimalno iskoristiti jer igra s igracima koji ga mahom ne razumiju niti to mogu...zato bih volio da predje u Barcelonu i zaigra s igracima s kojima ce se znati razumjeti na terenu (Messi, Neymar, Iniesta...)dubrovnik je napisao/la:Samo sto Sevila igra odlicno I bez Arde, Rakitica I Bace. Znaci da je u pitanju sustav I kvaliteta ostatka tima. Roma bez Pjanica postaje neprepoznatljiva grupa egocentrika koja se ne bi bila u stanju boriti ni za EL. Raketa je odlican igrac ali ni po jednom segmentu igre nije bolji od Miralema. Priznajem da sam slab na Pjanicevo nogometno umijece I da sam mozda I malo nerealan. Vjerujem da ce mnogima ovo zvucati previse ali meni je Miralem Pjanic NAJBOLJI CM na svijetu. Tako savrsen slobodnjak, tako magicnu asistenciju I nevjerovatnu lakocu u distribuciji lopte nema trenutno ni jedan centralni vezni na svijetu. Misljenja se naravno razlikuju kao I pogledi na nogometasa po raznim aspektima. Ipak ja ovako genijalnog srednjaka dugo nisam gledao I samo ga povremena nestalnost forme dijeli od savrsenog nogometasa.tarabuka je napisao/la:Evander rakitic je bolji i od turana i od pjanica.turan je kao ofanzivni vezni u atleticu zabijao 1,2 gola po sezoni,i sto je najzanimljivije atletico je sa saulom niguezom jos jaci nego sa ardom.sto se pjanica tice,on ima iza sebe fenomelnau sezonu,ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
tarabuka je napisao/la:Evander rakitic je bolji i od turana i od pjanica.turan je kao ofanzivni vezni u atleticu zabijao 1,2 gola po sezoni,i sto je najzanimljivije atletico je sa saulom niguezom jos jaci nego sa ardom.sto se pjanica tice,on ima iza sebe fenomelnau sezonu,ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
To su svi odmah primjetili ali nisu apostrofirali iz razloga sto je poenta ista a u pitanju je sistem klubova (Sevilla, Atletico) koji funkcionise godinama...spomenuo je Sevillu, jos bolja situacija je s Atleticom, ljudi godinama prodaju najbolje igrace i umjesto nekom logikom da su slabiji oni bivaju sve jaci...krenuvsi od Toresa maltene, preko Aguera, Diega Coste, Arde i tako u nedogled...s dr.strane ako u sastavu Rome nema Pjanica ili Radje sve pada u vodu.Tracy3McGrady je napisao/la:Dubrovnik, kad je to Arda igrao u Sevilli ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.