SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa C
Ako Engleska pobijedi Sloveniju, a Alzir Ameriku, onda bi Engleska imala 5 bodova, a Slovenija i Alzir po 4. Sta se gleda prvo, medjusobni duel i gol razlika?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
gol razlika ukupna pa onda dueli pa onda gol razlika u medjusobnim duelima, ima jos nes se gleda i na kraju fifio izvlacenje
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
80 posto sam siguran da engleska ide kuci a prolaze slovenci i amerikanci to bi bilo najrealnije jer engleska nije pokazala nista igraju grozno i nisu zasluzili da produ dallje
- sarajlija89
- Kontakt:
prodje li engleska dalje..a hoce....moze svasta biti pa i do kraja da odu
to su neka nepisana fudbalska pravila....
to su neka nepisana fudbalska pravila....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Navijam da Alzir prodje dalje i da doguraju do finala. Kazem samo da navijam, a ne da ce tako i biti

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
prateći pomalo englesku kroz kvalifikacije i još neke utakmice prije mundijala sam vjerovao da im je capello unijeo kompaktnost , sigurnost a i dobro su igrali...al engleska je sinoč pokazala toliko nesigurnosti i nepovezanosti da je to nevjerovatno...rooney nije u formi, lampard i gerrard kao da smetaju jedan drugom u veznom redu...niko ne smije šutirat kada se do šesnaesterca protivnika dodje, svi suviše komplikuju, a povrh svega mi nije jasno odkud heskey u prvoj postavi...defoe je bolji napadač....ni prije mi mundijala nije bilo jasno što ljudi kod nas vjeruju toliko da englezi mogu do kraja...imaju sjajnu ligu dobre igrače, al nedostaje im tako reci početak i kraj...na golu im je svaki golman loš, a u napadadu osim rooneya nemju nekog konstantnog napača, inače im je tu tanak izbor...brojni stranci u ligi njima najviše glave dodjoše...mislim da će engleska ispast, jer ono je drugorazredna igra bez ikakve ideje, kreativnosti a da ne govorimo o lepršavosti
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
sad ce tek rooney naj.ebat sto se tice onog incidenta sinoc, bas citam raznorazne engleske forume i 99% ne samo da ga kritukuju za onu izjavu sinoc vec i mrze ga, moglo bi ovo biti slicno onome sto je beckham dozivio nakon 98'.
This really fucking set me off when I saw this last night.
He doesnt live in the real world, he doesnt know what those fans have sacrificed to be there. The FA whisk him off first class flight and first class hotel while man u top up his wages for being out there. He hasnt got a fucking clue what those fans give to be there.
Why shouldnt they boo? Theyve just paid there savings to watch rooney do an impression of a blue squaure premier striker? Are they supposed to get on there knees and thank him for letting them have a glimpse of him?
Send the fucker home right now for this alone. Hes been close to the axe with his performances but this should be the final straw. Send the fucker home on economy class and publish the time/place his plane lands so we can all give him a greeting he deserves.
E jbg, ako ne mogu pobjediti slovence onda nema šta ni tražiti više na SP...to im je zadnji voz da nešto naprave.OTNYS_YNWA je napisao/la:Upravo zbog toga su jedno od najvećih iznenađenja u grupi C. Svi ih podcjenjuju kako su mala ekipa a ustvari su veoma jaki i sigurno će mnogo problema zadati Englezima. Ako Englezi pobjede to će biti sa jednim golom razlike. Mada ni to nije sigurnoEdinTM87 je napisao/la:Ne bojte se Engleska ce bit 1. u grupi. Samo trebaju dobit SLABE Slovence. Vjerujte Slovenci su slabi.
Ako nisu u stanju pobjediti u zadnjem kolu, nisu ni zaslužili da budu na SP.
Ne znam šta da kažem, nevjerovatno je imati takve igrace pa i veliko trenersko ime na klupi na jednoj strani, a imati onako lošu i bezidejnu igru na drugoj strani - to nije normalno

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Englezi ako prodju dalje osvajaju Mundijal !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Tako im i treba kad kritikuju covjeka nakon samo jedne lose utakmice, mraka nezahvalna
Ambasador Commonwealtha - The Wayne Rooney:

Ambasador Commonwealtha - The Wayne Rooney:

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Wayne Rooney apologises to England fans
"I said things in the heat of the moment out of frustration of our performance and the result," he said in a Football Association statement.
"For my part I apologise for any offence caused by my actions."
Znao sam da ce izviniti, ali ipak mi je drago sto se između redova moze procitati da je zadrzao misljenje da su se navijaci ponasali kao supci. Mislim na kraj utakmice.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma sve u svemu smijesna situacija!
-
- Kontakt:
Eh da je Englezima jedan Alan Shearer koji bi bio rame uz rame sa Wayne Rooneyem, a ne Emile Heskey. Čudi me da su ovoliko nazadovali u odnosu na kvalifikacione utakmice, ali Bože moj, ovo je samo pokazatelj da se fudbal igra u cijelom svijetu, a ne samo na Otoku. Ovo omalovažavanje protivnika prije samog početka mundijala im se obilo o glavu, te sada protiv slabašne Slovenije moraju spašavati živu glavu. Tako ti je kada stranci preuzmu primat u nacinalnom šampionatu. 

Pa u vecini engleskih klubova su engleski igraci glavne zvijezde. A i onda im je sama reprezentacija sastavljena od svjetskih zvijezda. Provjereno u bezbroj izbora. Tu pricu pricajte negdje drugo.
Uvjerena sam da su ove predsrasude prisutne radi Arsenala.Trasimaco je napisao/la:Pa u vecini engleskih klubova su engleski igraci glavne zvijezde. A i onda im je sama reprezentacija sastavljena od svjetskih zvijezda. Provjereno u bezbroj izbora. Tu pricu pricajte negdje drugo.

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
- Kontakt:
Ako se ne varam, Engleska je reprezentacija u kojoj igraju samo igrači iz Premier Lige. Ja nigdje ne napisah da oni nisu zvijezde u svojim klubovima, ali pogledaj broj stranaca u ligi, pa shvatićeš da uz Francusku i Belgiju imaju najviše "došlja". Puno je tu i navikanih igrača(samo zato što su Englezi, jer su oni poznati po tome da od nekih polovnjaka prave mega zvijezde: Lennon, SWP, Barry, King...).Trasimaco je napisao/la:Pa u vecini engleskih klubova su engleski igraci glavne zvijezde. A i onda im je sama reprezentacija sastavljena od svjetskih zvijezda. Provjereno u bezbroj izbora. Tu pricu pricajte negdje drugo.
Joj ovog Terrya... Ako postoji neko ko i dalje sumnja da je covjek idiot, Big Man se uveliko trudi da to dokaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.