Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBIH: 20. kolo
20. KOLO PL FBIH PREGLED:
Iskljucili mu lukavcani aparateBrigada89 je napisao/la:Gdje je Načelnik??? HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHa

-
- Moderator
- Kontakt:
G..... nemoj blizu kladionice,,,nacelnik je napisao/la:nacelnik je napisao/la: jedan navijaki,,,,nemogu bit objektivan,,,Ovo znamo svi, ali drago nam je da si i ti napokon shvatio,
![]()
terapija napokon djeluje![]()

Dosta sam briso postove, ide hladenje na 7 dana.
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2015./2016.
2014/15 Zeljko Malcic (GOSK) 22
2013/14 Muhamed Mujic (Buducnost) 18
2012/13 Ante Pinjuh (Branitelj) 18
2011/12 Jasmin Mujkić (Bratstvo) 24
2010/11 Sabahudin Jusufbašić (Čapljina) 18
2009/10 Nermin Haskić (Budućnost) 19
2008/09 Aldin Zlotrg (Krajina) i Vedran Benić (GOŠK) 13
2007/08 Elvis Ćorić (Troglav) 17
2006/07 Zoran Novaković (Troglav) 24
2005/06 Damir Smajlović (Gradina) 18
Da li moze Boris Gavric da postavi novi rekord kojeg za sada drze Jasmin Mujkic i Zoran Novakovic ?
2013/14 Muhamed Mujic (Buducnost) 18
2012/13 Ante Pinjuh (Branitelj) 18
2011/12 Jasmin Mujkić (Bratstvo) 24
2010/11 Sabahudin Jusufbašić (Čapljina) 18
2009/10 Nermin Haskić (Budućnost) 19
2008/09 Aldin Zlotrg (Krajina) i Vedran Benić (GOŠK) 13
2007/08 Elvis Ćorić (Troglav) 17
2006/07 Zoran Novaković (Troglav) 24
2005/06 Damir Smajlović (Gradina) 18
Da li moze Boris Gavric da postavi novi rekord kojeg za sada drze Jasmin Mujkic i Zoran Novakovic ?
Za ove starosjedioce na ovoj temi, pitanje vezano za sudiju Franu Jelica iz Sirokog brijega?? Zanima me jel u rangu Kazlagica, Bajraktarevica, Karacica ili je posten sudija??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ja sam najsretniji kad ga delegiraju na utakmici Radničkog jer uvijek pošteno odradi svoj posao, mislim da nas nikad nije oštetio i baš nam godi, za ostale ne znam.esprit24 je napisao/la:Za ove starosjedioce na ovoj temi, pitanje vezano za sudiju Franu Jelica iz Sirokog brijega?? Zanima me jel u rangu Kazlagica, Bajraktarevica, Karacica ili je posten sudija??
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nas je zeznuo u 23. kolu kod Capljine. Pustao je grubu igru, igraci Capljine su udarali nase igrace + na to dodajes kod rezultata 1:1 on produzi 7. minuta i Capljina uvali gol. kuknjava kuknjavaesprit24 je napisao/la:Za ove starosjedioce na ovoj temi, pitanje vezano za sudiju Franu Jelica iz Sirokog brijega?? Zanima me jel u rangu Kazlagica, Bajraktarevica, Karacica ili je posten sudija??
Iraola je napisao/la:Ja sam najsretniji kad ga delegiraju na utakmici Radničkog jer uvijek pošteno odradi svoj posao, mislim da nas nikad nije oštetio i baš nam godi, za ostale ne znam.esprit24 je napisao/la:Za ove starosjedioce na ovoj temi, pitanje vezano za sudiju Franu Jelica iz Sirokog brijega?? Zanima me jel u rangu Kazlagica, Bajraktarevica, Karacica ili je posten sudija??
Slazem se. Sudio nam je u onom sramotnom porazu protiv Branitelja u Mostaru (4-1), ali nista mu se ne moze zamjeriti osim MOZDA sto je dozvolio odigravanje utakmice po onakvom vjetru. Ne trazim opravdanje za poraz u vjetru (bio je i njima i nama), ali ono su bili nemoguci uslovi za odigravanje susreta. btw, Branitelj je sva 4 gola dao "niz vjetar" dok smo mi samo jedan i to iz penala

Jelić nam je sudio i protiv GOŠK-a u Lukavcu u 16. kolu (0-0). Sve korektno odradio.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zezno je on vas i u Orasju @Gracanicaa
Vidim da je mlad sudija, valjda mu je cilj PL, o valjda ce sutra u jajcu suditi po pravilima nogometne igre, a ne po direktivi svog sefa Vlade Dominkovica
lukavcani hvala na obrazlozenjima za Jelica
Vidim da je mlad sudija, valjda mu je cilj PL, o valjda ce sutra u jajcu suditi po pravilima nogometne igre, a ne po direktivi svog sefa Vlade Dominkovica

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zanimljivo je da uvijek sudi na utakmicama u kojim igra bar jedan tim iz Hercegovine, a ne navlači im
Radničkom samo sude sudije iz Republike Srpske Krajine i Hercegovine, ned'o Bog da postave nekog ko je udaljen bar 100 km od Lukavca.

Nemoj tih "bližih"
. Eto sudio je Sabrija iz Zenice protiv Jedinstva pa izgubili. Doduse, Sarajkić iz Sarajeva nam je sudio protiv Goražda i pobijedili smo. Još nam je 2 penala dosudio...bezobraznik jedan bezobrazni
.
Inače, sad protiv Sloge nam sudi Dragan Stojić iz Rodoča koji je u Lukavcu zadnji put bio protiv Orašja kada je napravio onu lakrdiju i suspendovan 8 kola.

Inače, sad protiv Sloge nam sudi Dragan Stojić iz Rodoča koji je u Lukavcu zadnji put bio protiv Orašja kada je napravio onu lakrdiju i suspendovan 8 kola.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Sjećam se, ta se utakmica igrala u petak zbog Kupa, svašta je tu bilo uglavnom mislim da nam je još jednom sudio prije nekoliko kola.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mi smo sami sebe zeznuli. Dao je njihovom igracu u 6 min. Crveni i pobjedili nas sa 10 igraca.esprit24 je napisao/la:Zezno je on vas i u Orasju @Gracanicaa
Vidim da je mlad sudija, valjda mu je cilj PL, o valjda ce sutra u jajcu suditi po pravilima nogometne igre, a ne po direktivi svog sefa Vlade Dominkovicalukavcani hvala na obrazlozenjima za Jelica
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kad su zadnji put u ovoj ligi bila tri odrona kao ove sezone? 14. za 13. kaska 15 bodova.

Hayley <3
Ako niko drugi ne zna, onda bi ti to trebao u svojim analima imatibadblueboylivno je napisao/la:Kad su zadnji put u ovoj ligi bila tri odrona kao ove sezone? 14. za 13. kaska 15 bodova.![]()
![]()

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Lujo uvijek ima sreću da nešto odlučuje i uzima pare. Gošk je sa juniorima igrao u Travniku, čuvali igrače za srijedu. Cijenu je izbacio, 50 000KM pa ko više da, Metalleghe ili Zvijezda.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ah ta guranja od strane HDZ-a.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahaha je li ovo raspalo Orašje do 2-2 preko dva penala u sudijskoj a? Pa za zatvora ocam hahah
Samo Saraj'vo.
Minut šutnje za pokisle Jajčane.
Bravo za Zvijezdu! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.