La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Chologol
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Chologol » 20 jun 2010, 09:58

reds je napisao/la:Čitavu prošlu sezonu se spominjao odlazak ključnih igrača "redsa" u Real,Barcu,Inter,Chelsea,City-i itd...Spominjalo se da će klub otići u stečaj pa kao što vidimo nije.

Neka Torres ide u Atletico samo obeštećenje je poveliko. 8-)
Nismo mi pricali o nikakvom transferu Torresa u Atletico, nego povratku istog u isti, a to ce se desit za jedno 3,4 godine. "vraticu se u atletico, imam nedovrsenog posla"
Rey de la furia española...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2010, 10:57

Da to jeste izjavio ali misliš da će ga Liverpool tek tako pustiti da se vrati ?
Atletico će morati platiti obeštećenje.
FK Pjetlovi

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 20 jun 2010, 11:39

Dinamitaš je napisao/la:Chologol, haj mi samo objasni kako to Torres više voli Atletiko. Prvo ja znam da je govorio da nebi nikad otišao iz kluba jer mu je to porodična tradicija da igraju za Atletiko, pa je nakon takve izjave otisao u Liverpool.
Pa bil ti igro za npr. lupam za Spartu u kojoj imas placu 10 000 eura ili za Zelju u kojem ti je placa 1000 km? Kontaj mali, ima nesto i u parama, ali ponos je ispred svega, i on je rekao "mi corazon siempre es rojiblanco" - ako znas sta to znaci.

Reds@ Za 4,5 godine ne vjerujem da ce trebati obesecenje s obzirom da nece htjeti produziti ugovor.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2010, 12:19

Neće on moći izdržati u EPL više od 3 sezone,i sam je izjavio da ako ovako nastavi da se boji da će za koju godinu imati ozbiljnih zdravstvenih problema.
FK Pjetlovi

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 20 jun 2010, 12:31

reds je napisao/la:Neće on moći izdržati u EPL više od 3 sezone,i sam je izjavio da ako ovako nastavi da se boji da će za koju godinu imati ozbiljnih zdravstvenih problema.
Taman dok Forlan izlapi 8-)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2010, 12:36

Ali tada će još uvijek biti pod ugovorom. :mrgreen:
FK Pjetlovi

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 20 jun 2010, 12:39

Chologol je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la: Daj nabrojite mi samo jedan razlog zasto bi se igrac tipa Torresa vratio u Atletico :roll:
A zasto se nebi vratio? Fino je rekao "moje srce zauvijek ce ostati crveno-bijelo", "vratit cu se u Atletico, imam nedovrsenog posla", "zelim osvajati trofeje sa Atleticom", nosio je zastavu Atletica (ne liverpoola) kada je Spanjolska digla Euro, rekao "navijao sam svim srcem za Atleti u finalu Eurolige". Uostalom, koliko mogu primjetiti Atletico je jaci od Liverpoola u svakom pogledu, stvar je samo u ligi.
i mourinho je rekao nakon sampionske tiutel akda je bio pomocnika gaalu da ce mu barca ostati u krvi a sad ode u real., ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 20 jun 2010, 14:29

___Benny___ je napisao/la:
Chologol je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la: Daj nabrojite mi samo jedan razlog zasto bi se igrac tipa Torresa vratio u Atletico :roll:
A zasto se nebi vratio? Fino je rekao "moje srce zauvijek ce ostati crveno-bijelo", "vratit cu se u Atletico, imam nedovrsenog posla", "zelim osvajati trofeje sa Atleticom", nosio je zastavu Atletica (ne liverpoola) kada je Spanjolska digla Euro, rekao "navijao sam svim srcem za Atleti u finalu Eurolige". Uostalom, koliko mogu primjetiti Atletico je jaci od Liverpoola u svakom pogledu, stvar je samo u ligi.
i mourinho je rekao nakon sampionske tiutel akda je bio pomocnika gaalu da ce mu barca ostati u krvi a sad ode u real., ;)
Ali to Torres nije rekao :S

Kakva glupa usporedba boze dragi... :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2010, 23:14

Kakva drama u Segundi.Herkules,Levante i Betis zavrseli sa 71 bodom,ali zbog boljih medjusobnih duela u Primeru usao Hercules.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Llorente potpisao za Real Sociedad
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2010, 23:31

El_7 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kakva drama u Segundi.Herkules,Levante i Betis zavrseli sa 71 bodom,ali zbog boljih medjusobnih duela u Primeru usao Hercules.
-----------------------------------------------------------------------------------------
zadnje kolo 42..Betis-Levante 4:0 obadva tima 71 bod na kraju sezone...pa valjda imaju bolji duel od njih od Levante..ili su tamo bili natrpani bas ono 5-0,6-0 u Levante-u :mrgreen: :mrgreen:
Gleda se medjusobni duel izmedju sve tri ekipe,tj.pravi se mini tabela u kojoj je Hercules bio najbolji.

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 26 jun 2010, 09:44

ŠPANJOLSKI nogometni klub Malaga ima novog vlasnika, katarskog šeika Abdullaha Bin Nassera Al-Thanija, koji je klub otkupio za 36 milijuna eura.

"Oduševljen sam prisutnošću u jednoj od najboljih svjetskih liga", rekao je šeik na konferenciji za novinare održanoj na stadionu Rosaleda.

Momčad iz Andaluzije lani se jedva spasila ispadanja, i to u posljednjem kolu. Na kraju su Malažani završili na 17. mjestu, prvom iznad crte.

Navijači se sada nadaju da će bogati vlasnik uložiti novac u vrhunska pojačanja.

"Ne otklanjam tu mogućnost, ali se također nadam da će ovaj klub početi razdoblje prosperiteta na krilima igrača iz vlastitog podmlatka."

Šeik je vlasnik kompanije Naser Bin Abdullah and Sons te strastveni pratitelj konjskih utrka.

Konačni sporazum rezultat je višemjesečnog pregovoranja, koje je u ime kluba vodio Lorenzo Sanz, nekadašnji predsjednik Reala.

Novi trener bit će predstavljen u ponedjeljak. Radi se o prvom pojačanju kluba. Službeno njegovo ime još nije poznato, ali se pretpostavlja da je riječ o Portugalcu Jesualdu Ferreiri, bivšem treneru Porta.
idex.
Ovo meni pravo jeftino! Zar su im toliki dogovi da su spremni prodati klub za ovu siću?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jun 2010, 15:42

[youtube][/youtube]

Neka ti je sretno tamo,pa kreni Ziginim stopama.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 jun 2010, 17:09

hahaha gdje su sada oni sto engleske timove nazivaju naftasima vakim nakim hahaha evo i u Primeru stizu seici bas me zanima sta ce sada pricati :mrgreen:
Dio Arsenala

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 12:10

Doveli ste i Carlosa Urretu iz Benfice,a sa pozajmice se vrateli Bravo,i Castro.

p.s.Dobrodosao

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 19:58

Rundesa je napisao/la:Pozz evo da ostavim jedno pitanje svim ljubiteljima španske La Lige:E ovako
Tko je po vama dobar napadač u ligi,ali da nije iz Barcelone i Reala Madrida?
Lekic, :lol:
Luis Fabiano,llorente,Forlan,Aguero,Muniain,Suazo,Obinna,Caicedo...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2010, 23:07

Ma Aguero definitivno meni najbolji, čak možda meni boljji i od Ibrahimovića i Higuaina, razlog, tako mlad a tako dobar ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 jun 2010, 23:11

GunnerS je napisao/la:Ma Aguero definitivno meni najbolji, čak možda meni boljji i od Ibrahimovića i Higuaina, razlog, tako mlad a tako dobar ;)
Da ti tek tako kazem usput
Higuain i Agguero su isto godiste..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2010, 23:13

Nema veze, lapsus ligua. Al opet je Aguero meni bolji, kompletniji napadač.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 28 jun 2010, 23:14

Devil je napisao/la:Kakva drama u Segundi.Herkules,Levante i Betis zavrseli sa 71 bodom,ali zbog boljih medjusobnih duela u Primeru usao Hercules.
Jel i Sociedad Baskijski klub :?: :?: :?:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 23:16

Frutek je napisao/la:
Jel i Sociedad Baskijski klub :?: :?: :?:
Jeste.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.