hahahahahahahahahahahaha tuzlake je najlakse spustati majke mi, sami se naguzejoker90 je napisao/la:I da ima samo jedan profil, opet ima vise profila nego Sloboda trofeja.samirr je napisao/la:Mene zanima koliko ajzea ima profila , ja samo ovaj dva nece da mi odobre i ovaj mi je od brata..joker90 je napisao/la:To ce sa novog profila kad napravi za par dana. Sta li mu bi sa onim @SuljoNeziric, napisao je svega 40 postova prije nego sto napravi ovaj novi?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Rece Sarajlija iz svoje objektivno-egocentricne perspektivebrile je napisao/la: hahahahahahahahahahahaha tuzlake je najlakse spustati majke mi, sami se naguze
Ma Tuzlaci su raja prava! Evo vec godinu dana ga primaju na ovoj temi, ali onu su tu, nema povlacanja. Dođu i tiho, onako pokorno prime svoju dnevnu dozu belegijanja i na tome im treba odati priznanje. Nije bitno jesu li pobjedili ili izgubili, kad uđes na temu oni su uvijek predmet sprdancije, cak i kad pobjede nas i kone. To stvarno treba znati!brile je napisao/la: hahahahahahahahahahahaha tuzlake je najlakse spustati majke mi, sami se naguze
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Batman90 izdominiraj ih. Vidis kako te u coporu napadaju kad ovdje dodjes. To znaci da je svaka tvoja recenica tacna i to ih boli.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
puna podrska za Frantu (ako je uopste on ovaj batman)
qaraj ove Alijine pionire 
Sloboda Tuzla
Ti ovu pauzu koristis za foruma a u svlacionici gori svesamirr je napisao/la:Batman90 izdominiraj ih. Vidis kako te u coporu napadaju kad ovdje dodjes. To znaci da je svaka tvoja recenica tacna i to ih boli.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ništa ne gori, Kod nas ljudi od muhe prave magarca !DoeTz je napisao/la:Ti ovu pauzu koristis za foruma a u svlacionici gori svesamirr je napisao/la:Batman90 izdominiraj ih. Vidis kako te u coporu napadaju kad ovdje dodjes. To znaci da je svaka tvoja recenica tacna i to ih boli.
Ja ostajem , jedino ako dodje neka extra ponuda koja ce zadovoljiti i mene a i klub onda bi mogao otici a to ce zavisiti dosta od Evropskih utakmica i tu nadam se pruziti svoje najbolje partije u dresu Slobode.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samo jakosamirr je napisao/la:Ništa ne gori, Kod nas ljudi od muhe prave magarca !DoeTz je napisao/la:Ti ovu pauzu koristis za foruma a u svlacionici gori svesamirr je napisao/la:Batman90 izdominiraj ih. Vidis kako te u coporu napadaju kad ovdje dodjes. To znaci da je svaka tvoja recenica tacna i to ih boli.
Ja ostajem , jedino ako dodje neka extra ponuda koja ce zadovoljiti i mene a i klub onda bi mogao otici a to ce zavisiti dosta od Evropskih utakmica i tu nadam se pruziti svoje najbolje partije u dresu Slobode.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
joj sta sam ovo propustio...ziku dzemperaThetraphak1921 je napisao/la:Joj Kebe jest se razbaco sa ovim smajlijima.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Pozdrav svim ljudima naše jedne jedine,a i kozama. 
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
AzaKamikaza je napisao/la:Pozdrav svim ljudima naše jedne jedine,a i kozama.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MocMahale444
Zaostaćeš u organizaciji Međugorje Opena u tucanju kamena disciplinama macola, štemajz i freestyle ako nastaviš baljezgat po forumu. Macolu u ruke ostavi se tastature, gen NDH-45 te sprejčava da je koristiš racionalno, al zato čini čuda sa macolom.tripice je napisao/la:Jedini nacin da sloboda nadje pojacanja je da preceslja kantonalne lige. Svaki iole bolji igrac iz premier lige ili prve lige ce odbiti bilo kakvu slobodinu ponudu. Vjerujem da bi prelazak u takav klub na vecinu modernih igraca djelovao demotivacijski.
Nadam se da ce ih uefa klasificirati kao moldavski klub jer ce ovoj drzavi biti ucinjena neizmjerna steta ukoliko se moderno europsko drustvo upozna sa "gradom" Tuzlom. Pristup kamerama i reporterima tijekom odigravanja utakmica u Tuzli treba zabraniti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Joj što se cigo izofira sa nekim forama i smajlijima 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kad već nemaju trofeje, onda slave izlazak u EL i pokušavaju handriti one koji imaju njima nedostižni broj trofeja.
Silni uspjeh, ali možda osvoje EL. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Uzmem li medjugorje open postat cu trofejniji od slobode, tek cu vam onda lec po kostima.Heller je napisao/la:Zaostaćeš u organizaciji Međugorje Opena u tucanju kamena disciplinama macola, štemajz i freestyle ako nastaviš baljezgat po forumu. Macolu u ruke ostavi se tastature, gen NDH-45 te sprejčava da je koristiš racionalno, al zato čini čuda sa macolom.tripice je napisao/la:Jedini nacin da sloboda nadje pojacanja je da preceslja kantonalne lige. Svaki iole bolji igrac iz premier lige ili prve lige ce odbiti bilo kakvu slobodinu ponudu. Vjerujem da bi prelazak u takav klub na vecinu modernih igraca djelovao demotivacijski.
Nadam se da ce ih uefa klasificirati kao moldavski klub jer ce ovoj drzavi biti ucinjena neizmjerna steta ukoliko se moderno europsko drustvo upozna sa "gradom" Tuzlom. Pristup kamerama i reporterima tijekom odigravanja utakmica u Tuzli treba zabraniti.
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
[/quote]staragarda je napisao/la: ma pamtis ti moj k u r a c,sabane saulicu....i nemoj da me citiras dok ti ne dozvolim
...vama nizeligasima je ostala jos samo ova tema za piskaranja...kad vas prebace,imate dole navijace iz gabele pa se sa njima dopisujte do polusezone...trebat ce vam
![]()
Miran budi skupljaču praznih limenki. Ako te udarim qurcem po čelu u seizmološkom institutu BIH ce izmjetit 6,4 po Rihteru
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Škutorsko-sandžačka koalicija, neprocjenjivo. 
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zar nam nije interesantno, svi se lijepo druzimo i nema ruznih rijeci. Sve dok ne dode ovaj taksista kako komsija kazeNYKnicks Fan je napisao/la:Škutorsko-sandžačka koalicija, neprocjenjivo.
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.