FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hamzabegovic,Muminovic i Nikolic su sasvim dovoljni ukoliko pirija ide.
Razbacujemo se dzaba jbt.
Imas jednog super talenta i dva iskusna dosta..
Kud sa tolikim golmanima u pm.
Razbacujemo se dzaba jbt.
Imas jednog super talenta i dva iskusna dosta..
Kud sa tolikim golmanima u pm.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
U koliko ce se objavit te "bombe", da ne ustajem rano ? 
pa sigurno da nikolica nece vracati i da Mirza Hamzabegović ide iz kluba i proda ce se pirija znaci ostajemo na dva golmana pa dolazi onaj garant iz veleza
Otišo si Pero ostala je tuga..Chinaglia je napisao/la:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
A ja kontam otkud mi ovako dobra noc na poslu bijase, nesto sam happy bio, a sad me i ti obradova.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nadam se da je @Beduin sretanvjerovatno ode Pirija u Bundesligu2 ili u onu Belgijsku( vjerovatno Gent )
Amin da je istina, nije to nikakva moja spika protiv Pirije, vec sto ne vidim neki njegov napredak u Slobodi, a mozemo uzeti neke pare. Da li cekati da upise kakav nastup i u A reprezentaciji pa da mu to MOZDA podigne jos malo rejting, a i ove utakmice u Evropi, sve je to macak u vreci. Ovako sam za opciju da uzmemo pristojne pare, da i klub prodise, da i Azmira rasteretimo jbg.
I imal' kakvog habera od novog sponzora, hocemo li gledati u narednoj sezoni nove dresove sa novim sponzorom?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da je Bobic rekao da ce ostati u Velezu, ne zeli ih sad napustiti. I ja bih volio njega gledati u nasem timu, Eric i Azir da se bore za kup utakmice, ali kako god pogledas jedan od tih mladica ce izvisiti. Jer mi je par momaka reklo kako je Eric pravo talentovan, a sjetimo se da ni Piric nije dosao u Slobodu kao neki vele-golman niti je branio neke jake utakmice, malo nesto trenirao u Belgiji i to je to.NKMramor je napisao/la: Ma nemam blage, saznat' ćemo sutra sve, ko su ta inostrana pojačanja, ko će iz naše lige dobit' šansu da nosi dres Slobode... Predsjednik partybreaker.
Bobić![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
boomerang5
- Kontakt:
Ma to mi lici na trampu izmedju nas i Genta. Oni nama na posudbu zolotica i nigerijca i nesto para, a mi njima piriju.
"Bio sam u automobilu, na putu za Mostar od saigrača sam dobio informaciju da više nisam potreban Slobodi"SlobodaTuzla1919 je napisao/la:I ja sam pricao sa njim, rekao je da je razocaran, ali ako je to Husic izjavio da je to tokaze da sam mu ja to prvi i javio
Jedan grad, jedna ljubav!
I ja isto to mislim...boomerang5 je napisao/la:Ma to mi lici na trampu izmedju nas i Genta. Oni nama na posudbu zolotica i nigerijca i nesto para, a mi njima piriju.
Avdukic
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj Olayinku i odmah printaj tamo dresove sa njegovim omiljenim brojem 99 
Šta ovo Husara sere po FB da je Olayinku zapravo njegov igrač. Tj da je pod patronatom njeegove AK agencije

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Otkrio si meGifron je napisao/la:"Bio sam u automobilu, na putu za Mostar od saigrača sam dobio informaciju da više nisam potreban Slobodi"SlobodaTuzla1919 je napisao/la:I ja sam pricao sa njim, rekao je da je razocaran, ali ako je to Husic izjavio da je to tokaze da sam mu ja to prvi i javio
![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije, pod jednom Turskom agencijom jos iz vremena kada je igrao u Sjevernom Kipru..Mortus je napisao/la:Šta ovo Husara sere po FB da je Olayinku zapravo njegov igrač. Tj da je pod patronatom njeegove AK agencije![]()
kod njega na FB kaže novo iz kuhinje AK sport agencije i slika ove dvojice uz objavljenu vijest sa portala ovog našeg kolege TZ SPORTtuzlak1987 je napisao/la:Nije, pod jednom Turskom agencijom jos iz vremena kada je igrao u Sjevernom Kipru..Mortus je napisao/la:Šta ovo Husara sere po FB da je Olayinku zapravo njegov igrač. Tj da je pod patronatom njeegove AK agencije![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav on i crnac, on samo ove domace ganja
Mozda su umjesani u posao sa Piricem, vidjeti cemo pa se hvali.
Mozda su umjesani u posao sa Piricem, vidjeti cemo pa se hvali.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Husara, najveci degen kojeg znam.
Kakav Husara jbt trpa se covjek nemozes ga se rijesiti ko pijavica je.
Boze sacuvaj.
Boze sacuvaj.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ma da je još Pirića gdje unovčit i da se kutarišemo Husare i njemu sličnih.
Iskreno se nadam, da nećemo dovoditi igrače koje on zastupa, po cijenu i da su najbolji u ligi, jer lik je ogavan i samo nanosi štetu klubu u kojem njegovi igraju, a najbolji dokaz je propali transfer Pirije prošlo ljeto..
msm da su i Memišević i Hodžić iz Radnika koje mnogi ovdje priželjkuju pod njegovom agencijom. Ovaj drugi je neki dan potpisao za Husaru
Iskreno se nadam, da nećemo dovoditi igrače koje on zastupa, po cijenu i da su najbolji u ligi, jer lik je ogavan i samo nanosi štetu klubu u kojem njegovi igraju, a najbolji dokaz je propali transfer Pirije prošlo ljeto..
msm da su i Memišević i Hodžić iz Radnika koje mnogi ovdje priželjkuju pod njegovom agencijom. Ovaj drugi je neki dan potpisao za Husaru
Stručnim riječnikom da ti pojasnim. Jest, al' na q.Mortus je napisao/la:Šta ovo Husara sere po FB da je Olayinku zapravo njegov igrač. Tj da je pod patronatom njeegove AK agencije![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.