Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Evander
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 11:41

hurem je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Dubrovnik, kad je to Arda igrao u Sevilli ?
To su svi odmah primjetili ali nisu apostrofirali iz razloga sto je poenta ista a u pitanju je sistem klubova (Sevilla, Atletico) koji funkcionise godinama...spomenuo je Sevillu, jos bolja situacija je s Atleticom, ljudi godinama prodaju najbolje igrace i umjesto nekom logikom da su slabiji oni bivaju sve jaci...krenuvsi od Toresa maltene, preko Aguera, Diega Coste, Arde i tako u nedogled...s dr.strane ako u sastavu Rome nema Pjanica ili Radje sve pada u vodu.
To je samo dokaz koliko spanske ekipe dobro rade.
Opste poznato je da najbolji i najskolovaniji vezni igraci dolaze upravo iz te lige, zato je jako tesko u opste upasti u neku ekipu tamo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 maj 2016, 11:48

tarabuka je napisao/la:Evander rakitic je bolji i od turana i od pjanica.turan je kao ofanzivni vezni u atleticu zabijao 1,2 gola po sezoni,i sto je najzanimljivije atletico je sa saulom niguezom jos jaci nego sa ardom.sto se pjanica tice,on ima iza sebe fenomelnau sezonu,ali ta sezona nije ni priblizno toliko spektakularna kao raketina u sevilji.14 gola,15 asistencija,5 komada je zabio realu i barci,osvojio ligu evropa i bio MVP tog natjecanja.pjanic je dobar ali ni blizu rakiticu
Rakitić je igrao na poziciji desetke za razliku od Pjanića koji je klasični centralni vezni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 maj 2016, 13:10

Tracy3McGrady je napisao/la:Dubrovnik, kad je to Arda igrao u Sevilli ?
Samo sam odgovorio na spominjanja doticnih igraca I nisam apostrofirao I Atletico. Ista stvar se odnosi I na taj klub poslije Ardinog odlaska u Barcelonu. Moja poanta je bila potpuno drugacija I bojim se da je nisi shvatio kada spocitavas lapsus koji je u svemu tome manje bitan. To nista ne mjenja u sustini onog sto sam napisao. Svi nabrojani igraci su otisli pa ipak ATLETICO igra finale LP a Sevila osvoji EL. Roma bez Pjanica ima velike probleme da pobjedi I zadnjeplasirane momcadi u Serie A.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 24 maj 2016, 13:18

Raonffa nije istina.raketa je samo prvu sezonu u sevilji odradio na 10ki,vec na pocetku 2. sezone je prebacen na Cm.jer mi moze netko od vas preporuciti,neku utakmicu,u kojoj je pjanic dominirao protiv neke jace ekipe,tipa juventusa,barcelone,reala,bayerna,intera,napolija.od kad pratim pjanica,a to je vec 5 godina,ne mogu se sjetit ni jedne utakmice u kojoj bi on dominirao protiv jacih ekipa.raketa je znao sam pobjedjivati reala(3 gola na 1 utakmici),barcelonu(2 gola+asist),sjecam se modricevih partija u dresu dinama protiv arsenala,ajaxa u ligi prvaka,igrao za puno slabiju ekipu,ali opet bio daleko najbolji na terenu,prije koji mjesec dana brozovic sa 2 gola i asist sam rijesio juventus.

calculator

Post Postao/la calculator » 24 maj 2016, 13:25

tarabuka je napisao/la:Raonffa nije istina.raketa je samo prvu sezonu u sevilji odradio na 10ki,vec na pocetku 2. sezone je prebacen na Cm.jer mi moze netko od vas preporuciti,neku utakmicu,u kojoj je pjanic dominirao protiv neke jace ekipe,tipa juventusa,barcelone,reala,bayerna,intera,napolija.od kad pratim pjanica,a to je vec 5 godina,ne mogu se sjetit ni jedne utakmice u kojoj bi on dominirao protiv jacih ekipa.raketa je znao sam pobjedjivati reala(3 gola na 1 utakmici),barcelonu(2 gola+asist),sjecam se modricevih partija u dresu dinama protiv arsenala,ajaxa u ligi prvaka,igrao za puno slabiju ekipu,ali opet bio daleko najbolji na terenu,prije koji mjesec dana brozovic sa 2 gola i asist sam rijesio juventus.
Ma đeš tako protiv Bošnje. :urnebes:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 maj 2016, 14:39

tarabuka je napisao/la:jer mi moze netko od vas preporuciti,neku utakmicu,u kojoj je pjanic dominirao protiv neke jace ekipe,tipa juventusa,barcelone,reala,bayerna,intera,napolija.od kad pratim pjanica,a to je vec 5 godina,ne mogu se sjetit ni jedne utakmice u kojoj bi on dominirao protiv jacih ekipa
ovdje je dao dva protiv napolija nakon sto su se totti i gervinho povrijedili pa je miralem preuzeo odgovornost i slobodnjakom i penalom rijesio tekmu u rominu korist.

[youtube][/youtube]

ovdje je dao jedan ali vrijedan, takodje za domacu pobjedu od 1:0.

[youtube][/youtube]

protiv intera je dao dva za pobjedu 4:2. sjecam se dobro ove utakmice jer je prije nje bila prica kako miralem lose igra velike utakmice i da osim milana nije zabio nijednom drugom velikanu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

protiv juventusa je dao slobodnjak na pocetku sezone i najavio dobre igre odmah na startu. isto sto sam napisao za inter gore iznad vazi i za juventus.

[youtube][/youtube]

milan, fiorentinu, nazio i ostale nisi nabrojao pa necu ni kopati video snimke. dakle, to je samo sto se tice golova, a generalno je pruzao jako dobre predstave i redovno bivao ponajbolje ocjenjeni pojedinac ekipe. no, kako je vecinom golove davao iz slobodnjaka i to desnom nogom pretpostavljam da se to ne racuna jer pjanicu ako oduzmes slobodnjak, penal, pas igru, desnu nogu i sta vec on je nikakav igrac? :D

sto se tice lige prvaka roma je zahvaljujuci ponajvise bivsem treneru bila vreca za napucavanje i u takvoj situaciji ni daleko bolji igraci od pjanica se ne bi isticali. protiv reala u osmini finala je na olimpicu odigrao dobro i roma je u toj utakmici zasluzila daleko vise nego je dobila, ali je zahvaljujuci dzeki i salahu promasila ikakve sanse za prolaz dalje dok je njegovo poluvrijeme u madridu jedno od najlosijih u rominom dresu i tu nema nikakve dileme. kasnije se ispostavilo da je igrao pod povredom, ali da je bio los - jeste.

to je onako na prvu sto mi pada na pamet.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2016, 15:33

Evil Genius II je napisao/la:kasnije se ispostavilo da je igrao pod povredom

ovo nisi smio napisati, sad si gotov :rol:

ne vrijedi ti to ovdje pisati, ovo je kao borba za vjetrenjacama... za desetak dana ce se opet sjatiti na temu i ajmo jovo nanovo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 maj 2016, 17:26

rope11 je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:kasnije se ispostavilo da je igrao pod povredom

ovo nisi smio napisati, sad si gotov :rol:

ne vrijedi ti to ovdje pisati, ovo je kao borba za vjetrenjacama... za desetak dana ce se opet sjatiti na temu i ajmo jovo nanovo.
dodao sam da mu je to najgora utakmica i evo dodacu i da je sa razlogom zamijenjen vec na poluvremenu. to sto su mu opet 'izmislili' povredu to nije do mene. jbg, covjek ima jaci lobi od bakira :D

a znam i ja da je ovo borba sa vjetrenjacama, ali bilo mi je usput ostaviti par snimaka pa neka @tarabuka odgleda kada mu bude dosadno. mozda covjeku popravim dan.

calculator

Post Postao/la calculator » 24 maj 2016, 17:58

Poslije onakvih "maestralnih" igara u baražu sa Ircima,Panjiću u privatnom životu želim sve najbolje,a na fudbalskom terenu najgore. :guz:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 maj 2016, 18:26

calculator je napisao/la:Poslije onakvih "maestralnih" igara u baražu sa Ircima,Panjiću u privatnom životu želim sve najbolje,a na fudbalskom terenu najgore. :guz:
Pogledaj video samo s njegovim potezima na mecu u Dublinu pa ces vidjeti da je zapravo odigrao jednu jako dobru utakmicu pogotovo imajuci u vidu raspolozenost ostalih saigraca u tom susretu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 maj 2016, 18:54

samo Barca, cisto da nakon godinu dana dobije nogu i da se forumska svita uvjeri u to da nije taj kalibar
iako, budimo realni, alibi bi se vec pronasao

Miralem Pjanic, vrhunski igrac, samo u Bosni i Hercegovini :kafa:

Djedo10
Kontakt:

Post Postao/la Djedo10 » 24 maj 2016, 20:41

Mordic i Pjanic su tu negdje. Dog Raketic je ispod tog nivoa! Pjanic bi Raketu izbacio iz privih 11 odmah nakon 2 tekme.

Samo je se pjana sjebao sto je rekao da je Realov navijac.. Tu je odmah sjebao taj transfer....

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 21:49

Djedo10 je napisao/la:Mordic i Pjanic su tu negdje. Dog Raketic je ispod tog nivoa! Pjanic bi Raketu izbacio iz privih 11 odmah nakon 2 tekme.

Samo je se pjana sjebao sto je rekao da je Realov navijac.. Tu je odmah sjebao taj transfer....
Hoce li mi iko reci, sta bi Pjanic igrao u Barceloni?

Mozda bi izbacio Iniestu iz ekipe?

Ili bi mozda izvodio prekide pored Messia?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 maj 2016, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 24 maj 2016, 21:52

I Modrić je fan barcelone. Ne izvlačite se na te fazone.
Unico amore sei!
❤️🖤

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 22:01

AjsKjub je napisao/la:I Modrić je fan barcelone. Ne izvlačite se na te fazone.
Ozil, Isco, Zidan, Rodriges....
Svi prije nego su dosli u Real, simpatisali su Barcelonu.
Sa druge strane, Iniesta, David Villa bili su simpatizeri Reala.

Trenutno, samo jedan igrac moze biti pojacanje za Barcelonu. To je Verati. Odnosno, bio bi i Modric, ali to je nerealno.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 25 maj 2016, 01:57

Jedino Madrid i Minhen dolaze u obzir, eventualno Juve (ako zadrže kostur ekipe). U suprotnom mu je bolje ostati u Rimu.
Unico amore sei!
❤️🖤

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 25 maj 2016, 02:34

AjsKjub je napisao/la:Jedino Madrid i Minhen dolaze u obzir, eventualno Juve (ako zadrže kostur ekipe). U suprotnom mu je bolje ostati u Rimu.
Pa najgori transfer bi bio u Real.On ako ode tamo zavrsit ce kao Kaka,ili trenutno kao James
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 25 maj 2016, 02:40

Pa sto bi zavrsio? Nije valjda ono 'Real unistava igrace' ? :D
James je tu gdje jeste iskljucivo svojom krivicom. Kao i sto Kaki niko kriv nije sto je bio fail.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 25 maj 2016, 02:57

Bihac96 je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:Jedino Madrid i Minhen dolaze u obzir, eventualno Juve (ako zadrže kostur ekipe). U suprotnom mu je bolje ostati u Rimu.
Pa najgori transfer bi bio u Real.On ako ode tamo zavrsit ce kao Kaka,ili trenutno kao James
Navedeni igrači su sami sebe zasrali, iako je James pomalo bio žrtva promjene sistema igre i formacije jer je doveden da igra poziciju ofanzivnog veznog i povremeno krilo. Dok u 4-3-3 formaciji koju je RM nametnuo igra previše povučeno a ofanzivnije nema šta tražit jer imaju 2 ključna igrača na istim. I ne sjećam se da su Real ili Barca ikad uništili nekog igrača, inače bi taj (koji se "nije snašao") prešao u neki drugi top klub ala Pedro, Sanchez, Higuain, Ozil...
Unico amore sei!
❤️🖤

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 25 maj 2016, 03:19

AjsKjub je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:
Pedro, Sanchez, Higuain, Ozil...
Kako to mislis top klubovi?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: worchester i 17 gostiju.