FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro bi došao Perica Ivetić za konkurenciju na lijevom beku, a i Almir bi mogao igrati krilo, ali, ali.. nije to prioritet sigurno ljudima u klubu.
Smatraju da je ekipa OK, sa 2-3 nova igrača pred početak sezone i da je to odlično..
Smatraju da je ekipa OK, sa 2-3 nova igrača pred početak sezone i da je to odlično..
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Glupost. Decko ima najmanje 30 milja maraka platu.
Ermin Zec bez kluba #samokazem
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
pa ima i Delac pa je igrao za nasHonorar je napisao/la:
Glupost. Decko ima najmanje 30 milja maraka platu.
Pyro is not a crime !
- f0rest1946
- Kontakt:
Koji ce nam ovaj qrc zabio 12 golova u 5 godina a napadac, bolje obradovica dovest iz radnika..
Mozda se zna talitif0rest1946 je napisao/la:Koji ce nam ovaj qrc zabio 12 golova u 5 godina a napadac, bolje obradovica dovest iz radnika..
- PitarBordo
- Kontakt:
Možda se vode obrnutom psihologijom, doveli onog dao 100 golova u dvije godine, nije uspio po golu kako treba opaliti na treningu, pa sad kontaju ako dovedu nekog ko nije dao ni 5 u zadnje dvije godine, da će biti obrnuto....f0rest1946 je napisao/la:Koji ce nam ovaj qrc zabio 12 golova u 5 godina a napadac, bolje obradovica dovest iz radnika..
Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kod nas je sve logično hahahahahPitarBordo je napisao/la:Možda se vode obrnutom psihologijom, doveli onog dao 100 golova u dvije godine, nije uspio po golu kako treba opaliti na treningu, pa sad kontaju ako dovedu nekog ko nije dao ni 5 u zadnje dvije godine, da će biti obrnuto....f0rest1946 je napisao/la:Koji ce nam ovaj qrc zabio 12 golova u 5 godina a napadac, bolje obradovica dovest iz radnika..
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ili se mogu utaliti?
Obradović je već otišao u Kazahstan, u Shakhter Karagandy.f0rest1946 je napisao/la: Koji ce nam ovaj qrc zabio 12 golova u 5 godina a napadac, bolje obradovica dovest iz radnika..
Izvinjavam se na upadu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Obradovic je otisao u Kazahstan.f0rest1946 je napisao/la:Koji ce nam ovaj qrc zabio 12 golova u 5 godina a napadac, bolje obradovica dovest iz radnika..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
kazu brazlici zajedno imaju 15milja eura.. Cezar 9 milja, a Emerson 6, vjerovatno oni vide od tog samo za rezije hahaahaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nevjerovatno je kad skontas kakvog igraca u BiH mozes imat za 15milja mjesecno a sta mi imamo za te pare .....zlo87 je napisao/la:kazu brazlici zajedno imaju 15milja eura.. Cezar 9 milja, a Emerson 6, vjerovatno oni vide od tog samo za rezije hahaahaa
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cuo sam nesto slicno, sve se nadam da nije istina. Za te pare smo mogli imati jos jednog igraca nivoa Benkare, koji bi individualnim kvalitetom gurao ekipu naprijed kao sto Leon radi.zlo87 je napisao/la:kazu brazlici zajedno imaju 15milja eura.. Cezar 9 milja, a Emerson 6, vjerovatno oni vide od tog samo za rezije hahaahaa
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma bit ce to sve super.
Konacno smo prodisali
Konacno smo prodisali
pa mislis da bi oni iz Brazila isli u Mijanmar igrati za 2 milje eura/dolara,nebitno ? - ne bi garant, a posto je tamo bio neki tajkun gazda kluba vjerujem da smo im mi morali ponuditi i vece plate da ovamo dodju tako da su mi ove cifre realne, nego mi dovedemo dosta prosjecnih igraca pa raja misli nemamo mi bas toliko love da dajemo plate ko Benki a realnost je da imamo, samo se te pare raspodjele na kvazi fudbalere, umjesto da dovedes trojicu igraca sa 20 000 KM platom al da se zato vidi da su klase, jok bolje je dovesti deset amaterajoker90 je napisao/la:Cuo sam nesto slicno, sve se nadam da nije istina. Za te pare smo mogli imati jos jednog igraca nivoa Benkare, koji bi individualnim kvalitetom gurao ekipu naprijed kao sto Leon radi.zlo87 je napisao/la:kazu brazlici zajedno imaju 15milja eura.. Cezar 9 milja, a Emerson 6, vjerovatno oni vide od tog samo za rezije hahaahaa
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Rečeno u Junu prošle godine. Na kraju dobili Brazilskog debeljucu, Brazilskog uhljeba, Slovenskog antitalenta, Bulićevog Denija, Džekinog Harbu i solidnog Pavlovića.PitarBordo je napisao/la:Ma samo da vratimo dugove poreskoj... Onda će pojačanja doći...
UPRAVO I DINO, HVALA VAM.
SRETAN BROJ - 1725
-
bordobijeli
- Kontakt:
nije bas tako ,ne branim nikog ali s njima su probali izvuci ono sto su ubrljali u pocetku sezone s ikande,stepanov,alispahic,hebibovic i kad smo imali preko 30 fudbalera koji su svi imali dobre plate . naravno da je uprava kriva oni su dopustili da im Ibrakovic i Jesic dovode igracepitic je napisao/la:Rečeno u Junu prošle godine. Na kraju dobili Brazilskog debeljucu, Brazilskog uhljeba, Slovenskog antitalenta, Bulićevog Denija, Džekinog Harbu i solidnog Pavlovića.PitarBordo je napisao/la:Ma samo da vratimo dugove poreskoj... Onda će pojačanja doći...
UPRAVO I DINO, HVALA VAM.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.