BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Sad put Ceske po 125 bodova sa challengera u Prostejovu, ali znajuci njega tu ce lagano zijaniti u prvom kolu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Kada se zaključuje lista za OI ?
edit: našao sam 6.6, a ovaj turnir u Češkoj završava 4.6, možda i nije sve izgubljeno ?
edit: našao sam 6.6, a ovaj turnir u Češkoj završava 4.6, možda i nije sve izgubljeno ?
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 24 maj 2016, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na kraju RGa.BelminM23 je napisao/la:Kada se zaključuje lista za OI ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šteta, još jedan težak poraz u izjednačenom meču 
Ma ugurace ga na OI na neku sadaku.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Jel ima sad sanse za OI?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Teško će šta i u Prostojevu napravit. Ima tu dosta igrača koji ga mogu izbacit, Marcel, Vesely, Kachanov, Stepanek... Morat će dobro zapeti. Doći će na naplatu izgubljeni mečevi protiv Schawrtzmana, Chardyja, Goffina. Teško sad može OI osigurat, kroz sami rezultat ali valjda dobije WC.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel i dalje mislis da je potreban los dan Damira Sousi?shminka je napisao/la:Šteta, još jedan težak poraz u izjednačenom meču
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mec nije bio izjednacen.
Ma pobjedio ga covjek rutinski, Damir osim prvog seta ni u jednom trenutku nije imao kontrolu meca u svojim rukama, drugi set vratio se nakon 5 0 i popusio u TB i od tog trenutka potpuna dominacija portugalca i rutinsko privodjenje meca kraju. Bolji je covjek igrac i to je to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kao sto sam i napisao ranije.Izgubio bi svaki set da se igra do sutra.
Bolje da odglumi povredu i preda cim zavrsi prvi set.
Momak ima strasnih problema u glavi nakon tog prvog seta. Dobijen mec gubi i nije mu to prvi put.
Bolje da odglumi povredu i preda cim zavrsi prvi set.
Momak ima strasnih problema u glavi nakon tog prvog seta. Dobijen mec gubi i nije mu to prvi put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Pretjerujete malo sa tom glavom danas, odigrao je sasvim dobro za svoje mogucnosti, covjek je jednostavno bolji i tjt.
Da, dobio ga je, Damir je uradio sve u njegovoj moći da ne dobije meč, stao u potpunosti u drugom, propustio šanse u TBu i sredinom trećeg seta, promašio jedan kritičan smash kojim je mogao set prelomiti u svoju koristbodi123 je napisao/la:Jel i dalje mislis da je potreban los dan Damira Sousi?shminka je napisao/la:Šteta, još jedan težak poraz u izjednačenom meču
u najmanju ruku, izjednačen meč
Damir je bolji igrač, ali nedovoljno da bi ovakve mečeve dobijao lagano...nažalost
VGS je napisao/la:Pretjerujete malo sa tom glavom danas, odigrao je sasvim dobro za svoje mogucnosti, covjek je jednostavno bolji i tjt.
Tako je majstore, dobro i @bodi kaze, ne znam kako i drugi ovdje ne mogu primjetiti banalnu cinjenicu da je Sousa bolji teniser (iskusniji ako nista).
Damir je bio samo jedna onako osrednja prepreka na njegovom putu do nekog jacega kome ce Sousa biti isto tako manja ili veca prepreka.
Bas kontra kako ove neznalice govore, Damir je igrao onoliko koliko mu je Sousa dopustio, a to je bilo ravno jednom i po setu kvalitetne igre a poslije toga
Damir je imao svoje sanse, ali da bi prosao tenisere iz top 30-40 njemu je potrebna vrhunska forma i (ili) los dan istih. To ko ne primjeti razbijace glavu dzaba ocekujuci nesto od njega sto se nikada docekati nece. Damirov vrh je top 60. Zdra´o! I to vrh vrhova!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 24 maj 2016, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne još, ali bit' će. Fali ovdje rutine, koja će doći valjda sljedeće godine.
Ove godine samo jedan meč izgubio od levata, prošle sedmice u Nici. Mogao je imati još dosta pobjeda nad TOP 50 ili blizu TOP 50 igrača. Šteta, ali idemo dalje.
Ove godine samo jedan meč izgubio od levata, prošle sedmice u Nici. Mogao je imati još dosta pobjeda nad TOP 50 ili blizu TOP 50 igrača. Šteta, ali idemo dalje.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Tomo trenutno igra, vodi 4-1.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma dobar meč i za Damira, nije bilo nekih drama padova,osim nesta malo vise početkom drugog seta... Valjda ce na turniru sljedeće sedmice moći uzeti dovoljno bodova za OI.
Sabrine mi moje!
Konačno pobjeda Tome
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
-
oldtown1990
- Kontakt:
I to rutinskaAnelMid je napisao/la:Konačno pobjeda Tome
Nije valjda opet izgubio nesretnik

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.