FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 24 maj 2016, 18:09

bordoakapitar je napisao/la:Jane znam o kakvom budzetu ovdje ljudi mastaju? Pa ako je suditi po dosadasnjem radu uprave a to je jedino relevantno, mi nemamo para ni za sta. Ako je u prosloj sezoni isti probijen a dovedeni onakvi promasaji od igraca, sta onda icekivati sa jos manje para, odnosno neprobijenim budzetom. Poenta je da ovdje PARA NEMA, NESTAJU....CAROLIJA !

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sigurno je da ćemo imati manji budžet nego što je to bio 2015 godine (oko 7 miliona km)

Sada koliko će biti budžet za narednu sezonu moramo pitati Dinu :mrgreen: Što bi rekla naša vrla uprava poslovna tajna, znati će samo oni. A, mi ćemo se ovde lupati ciframa.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 maj 2016, 18:26

Čitajući zadnjih par stranica na pdf-u Slanih, nevedena tema me podsjeća neodoljivo na našu temu nekada, sve isto. Puhanje, daj ovog daj onog, hvale na račun uprave, još malo početi će koristiti naš termin pišaj po sirotinji. A, spuštanje će zbog toga biti duplo bolnije.
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 18:26

Zip je napisao/la:@lukavac buraz, aj malo smiri se bgti.. Ev konstantno iz dana u dan samo vazis, vazis... De ba odvadi malo.. Znamo da smo u qurcu, ajmo pricati kako da se izvucemo iz govana?
Kako ce nam biti bolje ako ne razmisljamo u tom pravcu?
Pa pricaj, ko ti brani. Ostavi se covjeka i prozivanja.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 maj 2016, 18:38

Ne daju nam nikakve signale za optimizam, normalno da treba da budemo nezadovoljni trenutnim stanjem. Citaju ovo oni sve, nek znaju stav i mišljenje navijača. Izvinjavam se svima kojim smeta mišljenje razočaranog navijača, budala je svako ko je zadovoljan trenutnim stanjem. Valjda bude bolje.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 maj 2016, 18:39

pitic je napisao/la:Čitajući zadnjih par stranica na pdf-u Slanih, nevedena tema me podsjeća neodoljivo na našu temu nekada, sve isto. Puhanje, daj ovog daj onog, hvale na račun uprave, još malo početi će koristiti naš termin pišaj po sirotinji. A, spuštanje će zbog toga biti duplo bolnije.
Samo sto smo mi dva zaredom trofeja osvojili a oni nisu nista,ali da ce biti bolno prizemljenje to hoce sigurno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 24 maj 2016, 18:47

Nemojte nas s njima porediti. Jazuk je. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 maj 2016, 18:57

Ajd onda nastavite crnjaciti, ko vas yebe...
Sarajevo ce opet biti najbolji!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2016, 18:57

Zip je napisao/la:Ajd onda nastavite crnjaciti, ko vas yebe...
Najbolje hahahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 24 maj 2016, 19:06

High je napisao/la:Egleniše se da će sav novac od Rustemovićevog transfera otići u pojačanja.
Navodno murinjo rekao da nece potpisat za m.united dok ne dovedu rustu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2016, 19:11

De nam prenesi malo tog optimisticnog raspolozenja :)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 19:18

Nije crnjacenje nego realno sagledavanje stvari.
Na zalost, situacija je takva da je sve crnjak.
Kako pricati o pozitivnim stvari, ako ih niko niti ne nazire?

Mozemo se lagati i pricati kako cemo prodati Duljevica za dva milona eura, kako cemo za te pare dovesti super pojacanja. Mozemo pricati kako imamo strucnog trenera koji ce to sve uklopiti.
Ali svi znaju da je to laz.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 maj 2016, 19:21

pitic je napisao/la:
Dobro je onaj @admin rekao jednom.

Nema velike razlike između vas, samo kod jednih ne smiješ biti zadovoljan dok kod drugih ne smiješ biti nezadovoljan. Upravu je, kada se gleda sa pozicije neutralca ili navijača nekog od drugih klubova.
Ne slazem se za ovaj dio.
Anamo oni su uvijek znali praviti neku laznu pozitivu iako su oni svi dobro znali da su u kurzcu. Pa kod njih i dan danas clanovi uprave bez problema pisu po forumu, prodavaju im maglu o stadionu a oni ostali bez evrope, i dalje su bez glavnog sponzora, ulaze u cetvrtu sezonu bez pehara, nema vise djece za prodati, nemaju trenera a igraci im i dalje dolaze preko instascouta, strucnjak je Miske jel, grade tribinu bez dozvole, uskoro ostaju i bez para od transfera Bajica i Amira pa su zato danas pozvali sve igrace na sastanak, i to naravno uz njihovog psihologa da pricaju o snizenju plata :roll: Al' dzaba sve ove cinjenice, kod njih je i dalje sve med i mlijeko i nemas pravo na drugo misljenje jbt.

Ovo sto se trenutno nama desava je nesto sasvim drugo. Svako normalan koji voli ovaj klub ce biti protiv trenutne Uprave. 98% ljudi je protiv Hurtica, a oni njemu hladno pruzili sansu! Haadalj i dalje sponzor! Bez plana smo! Skupstina tek 10.juna! Stanje je alarmantno i kako da budem zadovoljan?! Pa iz dana u dan oko kluba sve gore i gore, jos nam je samo trebao onaj Fuad da nas kupi. Majkla ne smatram kao trola, momak ima pravo pisati sta zeli, ali @koktel je druga prica. Drago mi je sto su ovdje Evander, Joker, PitarBordo, SiouxLukavac i ostala realna raja! Je.bo laznu pozitivu!
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 24 maj 2016, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 24 maj 2016, 19:23

Majkl je napisao/la: Zavrsio je sa Plzenom,sad koliko je tacno da ce kod naa ne znam.
Treba i njega i Avdiju dovesti :mrgreen:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 maj 2016, 19:29

nema se o chemu pisati realno pa se stavovi bespotrebno ponavljaju po 1000 puta,posebno ovi defetistichki[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2016, 19:30

Strumfovi da ispadnu iz lige nece nikad od nas vise pljuvat. Rekao sam svoje misljenje jednom al treba li kao Evander da od 1002 posta svaki bude isti i pljuvanje konstantno,il je dovoljno to da uradim 2-3 puta? Nemi definitivno treba da povuku rucnu, to sto se pise da nema jedne pozitivne stvari lazu sami sebe i ne misle dobro klubu uopste

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 maj 2016, 19:34

zagor1987 je napisao/la:Strumfovi da ispadnu iz lige nece nikad od nas vise pljuvat. Rekao sam svoje misljenje jednom al treba li kao Evander da od 1002 posta svaki bude isti i pljuvanje konstantno,il je dovoljno to da uradim 2-3 puta? Nemi definitivno treba da povuku rucnu, to sto se pise da nema jedne pozitivne stvari lazu sami sebe i ne misle dobro klubu uopste
Svaki post Evandera je bio realan, to sto se tebi ne svidja je druga stvar. Ja ne znam odakle pojedincima optimizam i pozitiva?

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 maj 2016, 19:37

ma ja,mislim ok,fkt je losha situacija,sezona nikad gora stvarno,postoje naznake ovim izborom hurte da che se tako i nastaviti ali po milion puta napisati uprava napolje i psovati mrtve fkt ne kontam,ne kontam svrhu al' eto,kao sada che uprava prochitati nashe komentare i dati ostavku,valjda je to kont[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 maj 2016, 19:38

nukleusmember je napisao/la:ma ja,mislim ok,fkt je losha situacija,sezona nikad gora stvarno,postoje naznake ovim izborom hurte da che se tako i nastaviti,ali po milion puta napisati uprava napolje i psovati mrtve fkt ne kontam,ne kontam svrhu al' eto,kao sada che uprava prochitati nashe komentare i dati ostavku,valjda je to kont[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 maj 2016, 19:46

Blago ubogima klub im ne izlazi u europu , ne nazire se nikakav napredak , a njima do mora ravno ... blago ubogima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 maj 2016, 19:48

KUP, KUP, KUP JE NAŠ! :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, SilaMoc1946 i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []