FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 24 maj 2016, 21:00

Postavit cu ako bude. Sarajevo zaradilo 8 miliona, Zeljo vise od 5 miliona, a uspjeha nema. Pitaju Siljka sta je s parama, a on kaze da nisu tacne informacije, a onda oni nabrajaju pare koje su se zaradile. Samo je cirkus od svega violina gostuje :D kakav debil :D :urnebes:
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 24 maj 2016, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 24 maj 2016, 21:00

TikTak je napisao/la:Ima li se gdje pogledati?
Imas sutra u 14:20 reprizu ako neko ne izbaci na net.. A nista sto se nije ocekivalo... Pljuvanje sportskog drustva prema trenutnoj upravi i iznosenje lazi jer ne mogu drugacije izgleda da dodju do komada zemlje koji nije njihov a prodali ga vec...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 maj 2016, 21:02

Nista spektakularno. Rat sa SD se nastavlja, a Violina glavni glumac. Papiri s kamata i pozajmici Misimovica su odavno u opticaju i sad su izasli u javnost.

zdanzbula
Kontakt:

Post Postao/la zdanzbula » 24 maj 2016, 21:07

amazon je napisao/la:Gledajte a FTV o stimanju u ligi. Siljak, Selimovic. Dobra emisija. Gdje su pare.
7% :rol:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 24 maj 2016, 21:10

samoplavi je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:Ja opet kazem kad vi tako dobro poznajete materiju zvanu fudbal ili nogomet bujrum dodji u klub i smjeni rukovodstvo ali ponesi i svoje pare pa onda pravi klub po svom nahodjenju sa svojim pajdasim, ali prije toga se uclani u klub da bi mogao to sprovesti sa svojim drugovima i nalogodavcima... Barem kod nas to moze legalno a ne ko kod pitara prodali se za sicu i sad im jedan covjek odlucuje o sudbini kluba
A ko je donio svoje pare u klub? O cemu ti pricas? Niko svoje marke od celnika nije donio i ne siri dezinformacije. Svoje pare u klub smo donijeli ja, ti i ostali navijaci.
Jesi li pogledao prilog na federalnoj? Je li ti sad malo jasnije o cemu ti govorim. Niko svoje pare ne daje. Iz naseg kluba se samo pare iznose i sad ce me ovdje ubjedjivati da su papiri lazirani. Pozajmio Miske pare i uzeo kamatu sedam posto. Ima li obraza taj covjek? Mi odvajamo od usta za stolice, a on kamatu uzima.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 maj 2016, 21:11

uprava napolje :D :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 maj 2016, 21:13

Jbg-a ima papir o pozajmici i kamati. Nema tu sta sad pametovati. Ja sam uvijek za to neka uzima, ali neka nama da ono sto zelimo. Dobar i kvalitetan tim.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 maj 2016, 21:19

najjace mi je kako su ovi dezurni kriticari svi upratili ovu emisiju na federalnoj :kafa: , reko bi covjek gleda citava bosna tu emisiju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 maj 2016, 21:21

Ne smijemo gledati ni televiziju vise hahahaa.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 maj 2016, 21:22

amazon je napisao/la:Ne smijemo gledati ni televiziju vise hahahaa.
:facepalm:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 maj 2016, 21:23

jesul dosle upute da se pohvali sadrzaj emisije ? :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 maj 2016, 21:25

irfo je napisao/la:
Aha, zaradio cvaju. :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 maj 2016, 21:26

amazon je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Aha, zaradio cvaju. :kafa:
mogul i ja kako sa vama, piso bih i ja protiv uprave za te pare bgm, kome se treba javit kako sta, mogu i sa vise profila :kafa:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 24 maj 2016, 21:27

irfo je napisao/la:najjace mi je kako su ovi dezurni kriticari svi upratili ovu emisiju na federalnoj :kafa: , reko bi covjek gleda citava bosna tu emisiju
Draga braco gasite televizore :). Zanimljivo je da branioci lika i djela Kim Jong-una nisu vidjeli onih 7 posto ;). Zatamnila federalna u momentu kad se pokazivao ugovor o posudjenim parama.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 maj 2016, 21:28

Ocekujem da nasi odgovore na sluzbenoj posto ovakvi prilozi ruse ugled kluba.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 maj 2016, 21:29

samoplavi je napisao/la:
irfo je napisao/la:najjace mi je kako su ovi dezurni kriticari svi upratili ovu emisiju na federalnoj :kafa: , reko bi covjek gleda citava bosna tu emisiju
Draga braco gasite televizore :). Zanimljivo je da branioci lika i djela Kim Jong-una nisu vidjeli onih 7 posto ;). Zatamnila federalna u momentu kad se pokazivao ugovor o posudjenim parama.
evo iskreno da te pitam posto vidim da vjerujes sta govori violina, jesil ti upoznat sa likom i djelom doticnog?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 maj 2016, 21:30

irfo je napisao/la: mogul i ja kako sa vama, piso bih i ja protiv uprave za te pare bgm, kome se treba javit kako sta, mogu i sa vise profila :kafa:
Nikad ja nisam pisao po upravi. Samo sto se tice sportskog dijela ne rade kako treba.To ne kazem ja, nego stalne promjene. Rekoh gore, neka uzimaju pare kad mogu ali ja hocu da se borimo za trofeje. A sta ce oni raditi njihova stvar. O violini kretenu nemam rijec. Pogledaj emisiju, nisam je ja pravio.Nemoj biti bas toliki poltron.Normalno pisemo, ako nemas argumenata ne rise.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 24 maj 2016, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 24 maj 2016, 21:31

Violini ne vjerujem kao ni Misketu u sta ste se mogli uvjeriti. Vjerujem svojim ocima za razliku od mnogih.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 24 maj 2016, 21:41

Kakva reakcija. Covjek dosao s dokumentima na kojima se jasno vidi lihvarenje. Treba reagovati na to. Objasniti kakve se kamate uzimaju na pozajmicu. Nije Zeljo nicija prcija.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.