Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Naravno da ce igrati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
divan je primjer uradio mladjim igracima
Mislim da poslje odbrane koju je ovdje dobio selektor niko ziv ne smije pisnuti na nihadafilip13 je napisao/la:divan je primjer uradio mladjim igracima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la: Mislim da poslje odbrane koju je ovdje dobio selektor niko ziv ne smije pisnuti na nihada
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- bosnacazin
- Kontakt:
+ Nikola Gajic iz Sparsa, relativno mlad 24.god, a najbolji ove sezone u SparsimaTracy3McGrady je napisao/la:Majke mi, ja bi volio vidjeti našu repku u sastavu Djedovic, Atic, Musa, Teletovic, Nurkic i rezerve da budu Amer, Gordic, Karahodzic, Sulejmanovic, Stipanovic, Kikanovic i još Camparu pa kad se nebi ni kvalifikovali.
nerminh74 je napisao/la:Mislim da poslje odbrane koju je ovdje dobio selektor niko ziv ne smije pisnuti na nihadafilip13 je napisao/la:divan je primjer uradio mladjim igracima
ja upravo maloprije pisnuo,jer selektora nisam ni od čega branio
Tracy3McGrady je napisao/la:Majke mi, ja bi volio vidjeti našu repku u sastavu Djedovic, Atic, Musa, Teletovic, Nurkic i rezerve da budu Amer, Gordic, Karahodzic, Sulejmanovic, Stipanovic, Kikanovic i još Camparu pa kad se nebi ni kvalifikovali.
ko bi ovdje bio play, od startera,i je li nam treba amerikanac koji ce biti rezerva?
Ali i po tebi je dobrodosaofilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Mislim da poslje odbrane koju je ovdje dobio selektor niko ziv ne smije pisnuti na nihadafilip13 je napisao/la:divan je primjer uradio mladjim igracima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ali i po tebi je dobrodosao[/quote]nerminh74 je napisao/la:filip13 je napisao/la:Mislim da poslje odbrane koju je ovdje dobio selektor niko ziv ne smije pisnuti na nihadanerminh74 je napisao/la:divan je primjer uradio mladjim igracima
po meni je bolje on nego bajić,manje dobar izbor nego lukajić
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa eto mogao bi Atic na klupu a amer u pocetnu, dok bi Nihad na dvojku preselio. Iako u nekim kombinacijama bi i NIhad mogao predvoditi napad, a Musa bi mu pomagao, jer to savrseno radi.filip13 je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Majke mi, ja bi volio vidjeti našu repku u sastavu Djedovic, Atic, Musa, Teletovic, Nurkic i rezerve da budu Amer, Gordic, Karahodzic, Sulejmanovic, Stipanovic, Kikanovic i još Camparu pa kad se nebi ni kvalifikovali.
ko bi ovdje bio play, od startera,i je li nam treba amerikanac koji ce biti rezerva?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
đedović trenutno nije nas reprezentativac jer nema nase drzavljanstvo
BM izgubio
Nihad 16p,3sk,3as
Reufik 8p,2sk,3ast
Nihad 16p,3sk,3as
Reufik 8p,2sk,3ast
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Mislis BMKBassha je napisao/la:BM izgubio
Nihad 16p,3sk,3as
Reufik 8p,2sk,3ast
Je li sulejmanovic u medjuvremenu dobio nase kosarkasko drzavljanstvo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da, napokon smo i to docekali. Ima pravo nastupa za nas.Sapce je napisao/la:Je li sulejmanovic u medjuvremenu dobio nase kosarkasko drzavljanstvo?
Nova ekipa uzurbano radi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A karahodzic?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
tek slijedece sezoneSapce je napisao/la:A karahodzic?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Vrabac u zadnjih par utakmica odlican za Partizan. Veceras najefikasniji 19 pts i 7 skokova za 22. minute na parketu. Sut za dva 8/8, trojka 1/2.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja ga pratim cijelu karijeru (kao i veliku vecinu nasih igraca), pogotovo ovu sezonu i stvarno samo lud i neobjektivan ne moze a da ne primijeti napredak (dolaskom Dzikica) i jos vecu mogucnost napretka. Ogranicen sutem, ali sve ostale segmente igre ima sasvim solidne (s naglaskom na igru u odbrani), prebrz za svoju visinu i nerijetko cuva snazne playeve (uglavnom Amere), i opet kazem s velikom mogucnoscu poboljsanja njegove igre. Ja sam gotovo svaku utakmicu Partizana u ABA ligi pogledao (pa i zbog onih 5 min na parketu), iskljucivo zbog njega, prativsi napredak iz utakmice u utakmicu. Nikada nisam bio od onih, niti vidim razlog da se Adin ismijava, covjek ocigledno voli da trenira i bit ce aBd jos bolji, imajuci u vidu da je 94. godiste. Ne vidim razlog da se ne racuna na njega bar tih 10 min u reprezentaciji, pogotovo uzimajuci u obzir kakvi sve igraci su igrali i igraju.AnkleBreaker je napisao/la:Vrabac u zadnjih par utakmica odlican za Partizan. Veceras najefikasniji 19 pts i 7 skokova za 22. minute na parketu. Sut za dva 8/8, trojka 1/2.
Nikad jaču ekipu nećemo imati. Uživanje će biti gledati utakmice BiH. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.