Možel' neko ukratko i laički pojasnit nama koji nismo u toku, hvala divni ste.
Clanskom ga dzelo...iz Londona il iz Brisela...Nek sam izabere... Mada bi ona iz Perta najviše bolilashzna je napisao/la:Ma jašta, najveći na Balkanu.![]()
![]()
![]()
Je l bila kakva šetnja kroz grad pa da se pohvalite?
Samo da otkopcam šlicPantelija je napisao/la:sviju mi pa 7% kamate :O
mogu li i ja ?
Haman filozofi s grbavice digli kredit od ovog sad njihovog vlasnika sa 7% kamatewobly92 je napisao/la:Šta se to izdešavalo?![]()
![]()
Možel' neko ukratko i laički pojasnit nama koji nismo u toku, hvala divni ste.
Vi veci od nas ?dzelllo je napisao/la:I kao takvi opet smo veci od vas.Da ste u nasoj situaciji,ne bi vas bilo 50 zajedno s policijomshzna je napisao/la:dzelllo je napisao/la:.
![]()
Ja ne znam kakve setnje spominjes,ja slobodno setam u svom gradu,cjelovitom,jedinstvenom,potpuno suprotno od toga sto ste vi SDA-ovci zajedno kovali karte i drzavu bez nas.shzna je napisao/la:Ma jašta, najveći na Balkanu.![]()
![]()
![]()
Je l bila kakva šetnja kroz grad pa da se pohvalite?
Vec smo tu, ne beri brige.tuzlak1987 je napisao/la:Sace se ulogovati Bajramovic i Mak Doric da malo umire
Au, kakav udarac. Izgleda vi pitari bili u pravu cijelo vrijeme za Misimovića.FrancescoTotti je napisao/la:Haman filozofi s grbavice digli kredit od ovog sad njihovog vlasnika sa 7% kamatewobly92 je napisao/la:Šta se to izdešavalo?![]()
![]()
Možel' neko ukratko i laički pojasnit nama koji nismo u toku, hvala divni ste.![]()
Fol doniraj za grbavicu a haman se doniralo Misimovicu
Thetraphak1921 je napisao/la:Cekamo raspad Zelje ovog ljeta. Najavise to raznorazni insajderi sa komsijskog i tuzlanskog pdfa jos zimus, u slucaju da ne izborimo Europu.
Pa sta je ovo kamen ti j e b e mdzelllo je napisao/la:
![]()
![]()
staragarda je napisao/la:Pa sta je ovo kamen ti j e b e mdzelllo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
... Ovo neka čobanska verzija Mamica
![]()
.. Dze lanac
![]()
davno sam im to pisao, a oni me napali..i ovo 7 nije tacno, to je samo na papiru a u stvarnosti je to puno viseFrancescoTotti je napisao/la:Haman filozofi s grbavice digli kredit od ovog sad njihovog vlasnika sa 7% kamatewobly92 je napisao/la:Šta se to izdešavalo?![]()
![]()
Možel' neko ukratko i laički pojasnit nama koji nismo u toku, hvala divni ste.![]()
Fol doniraj za grbavicu a haman se doniralo Misimovicu
Ostao u taksiju, hajde smajli vozi I sutistaragarda je napisao/la:Pa sta je ovo kamen ti j e b e mdzelllo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
... Ovo neka čobanska verzija Mamica
![]()
.. Dze lanac
![]()
dzelllo je napisao/la:I kao takvi opet smo veci od vas.Da ste u nasoj situaciji,ne bi vas bilo 50 zajedno s policijomshzna je napisao/la:dzelllo je napisao/la:.![]()
arelinho je napisao/la:
Vi veci od nas ?![]()
![]()
ka.rine obicne koje se nikad nece vise vratiti u premijer ligu
Dobro se okupaj kad nam budes izlazio iz pakasaarelinho je napisao/la:ROĐENI SRETAN ROĐENDAN I DA IH JOš BRUKU DOŽIVITE !!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Maestro^^, mnon46, relativizam, rishovski, Vanja8, VolimoSarajevo i 42 gosta.