Za violinu se ne može reći da je čovjek a ostalo se može diskutovati. Ako je i posudio povoljnije je od svih banaka.samoplavi je napisao/la:Kakva reakcija. Covjek dosao s dokumentima na kojima se jasno vidi lihvarenje. Treba reagovati na to. Objasniti kakve se kamate uzimaju na pozajmicu. Nije Zeljo nicija prcija.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Slozio bih se s tim da je normalno da u Zelju donosis, a ne iznosis iz njega ako si vec celni covjek kluba.briga je napisao/la:Za violinu se ne može reći da je čovjek a ostalo se može diskutovati. Ako je i posudio povoljnije je od svih banaka.samoplavi je napisao/la:Kakva reakcija. Covjek dosao s dokumentima na kojima se jasno vidi lihvarenje. Treba reagovati na to. Objasniti kakve se kamate uzimaju na pozajmicu. Nije Zeljo nicija prcija.
- amazon
- Kontakt:
E cuj povoljnije od svih banaka. Sta sve necemo procitati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kad praviš ozbiljnu emisiju pozoveš sve učesnike kojih se tiče emisija.
Kad praviš naručenu (plaćenu) emisiju pozoveš samo jednu stranu. Sve je jasno.
Ja mislio neka ozbiljna emisija, a ono Violina k***u svira!
Što se tiče trenera, Vukomanović je ispao iz trke, sutra bi se trebalo znati ime novog trenera.
Što se tiče trenera, Vukomanović je ispao iz trke, sutra bi se trebalo znati ime novog trenera.
- amazon
- Kontakt:
Covjece pogledaj emisiju pa pricaj. Bio je Siljak.Blueboy1 je napisao/la:Kad praviš ozbiljnu emisiju pozoveš sve učesnike kojih se tiče emisija.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Mozemo diskutovati o ozbiljnosti emisije, ali mnogo bitnije je diskutovati o 7 posto. Ili je rjesenje zabiti glavu u pijesak i govoriti Violina vaki, Violina naki. Da li je u istoriji naseg kluba neko od celnika pozajmio pare i onda uzeo kamatu?Blueboy1 je napisao/la:Kad praviš ozbiljnu emisiju pozoveš sve učesnike kojih se tiče emisija.
-
- Kontakt:
btw- ove bljuvotine od violine, samo bih dodao da po pozitivnim zakonskim propisima, posudjivanje novca izmedju dva subjekta, podlijeze zakonskim kamatama, recimo u mome konkretnom slucaju firma majka je posudila novac firmi kcerki po zakonskim kamatama od 8%.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kod nas znaci mimo zakona?fedeltafrotta je napisao/la:btw- ove bljuvotine od violine, samo bih dodao da po pozitivnim zakonskim propisima, posudjivanje novca izmedju dva subjekta, podlijeze zakonskim kamatama, recimo u mome konkretnom slucaju firma majka je posudila novac firmi kcerki po zakonskim kamatama od 8%.
7% je poprilicno dobra kamatna stopa, neka klub pokusa pozajmiti i veci iznos ako zaskripi narednu sezonu. Bice novca nakon narednog ljeta 

Poenta priloga je zašto navijači ne traže smjenu uprave. Od koga dolazi svima je jasno,sjeme im se zatrlo
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Sramotna emisija nepismenih novinara.
@samoplavi da ti pojasnim ugovor koji je dostupan na televiziji a datira iz 2010 ili 11 godine kad Miske uopste nije bio u klubu... Da znas kako svi klubovi funkcionisu kod nas znao bi da ako zaskripi gdje da se pare posude i to je sasvim normalno... To smo radili za vrijeme Amarovog mandata 2009-2010 godine. Dizao se kredit u banci i vracao se od Evrope... Ali eto tu si da pljunes na upravu, a nema sanse da bi provjerio kad je taj ugovor ili bilo sta o njemu.... I za ovaj se ugovor zna i nije tajna nikakva... Ali izgleda da pratis Zelju zadnje tri godine samo...
Ali izgleda da ne znas ko je doticni violina cim nisi momku odgovorio i cime se sve sluzi da bi napakostio klubu jer ga je otjera bas taj Misimovic iz kluba... Uzivaj u reziranoj emisiji ali se nece odustajati od ovih ljudi i posla kojeg su pokrenuli i kojeg ce da pokrenu..
P.S. Iznos koji se spominje na onom ugovoru je 100.000KM kad pomnozis sa kamatom kojom je potpisan to su mizerne pare, jer se kamata ne racuna ko u banci pa da mu vracas na ovaj iznos koji sam napisao jos 60.000KM
Ali izgleda da ne znas ko je doticni violina cim nisi momku odgovorio i cime se sve sluzi da bi napakostio klubu jer ga je otjera bas taj Misimovic iz kluba... Uzivaj u reziranoj emisiji ali se nece odustajati od ovih ljudi i posla kojeg su pokrenuli i kojeg ce da pokrenu..
P.S. Iznos koji se spominje na onom ugovoru je 100.000KM kad pomnozis sa kamatom kojom je potpisan to su mizerne pare, jer se kamata ne racuna ko u banci pa da mu vracas na ovaj iznos koji sam napisao jos 60.000KM
- amazon
- Kontakt:
Jao statistike ovom Smajicu. http://www.transfermarkt.de/admir-smaji ... ainer/1323
25% pobjeda, 50% poraza
Jadna nama majka izgleda. Ko li bira ove strucnjake Bog im pomogao.
25% pobjeda, 50% poraza

Nemoj mi spinovati i lagati. Ugovor datira iz 2015. godine i jasno na njemu stoji da je posudjeno 157.000 uz kamatu sedam posto. Ne mogu sebi da dodjem. Poceli ste me ubjedjivati da serem, da nije sve onako kako mislim da jeste. Ali nakon ovog je meni sve jasno. Vama ostavljam da i dalje klimate i slijepo vjerujete svemu sto se kaze. Celni covjek kluba posudjuje pare i jos kamatu uzima. To nije zabiljezeno nigdje pa čak i Dzeka ne kamatari svoj Centar. Kako bi dao od sebe 100.000.Alleenn je napisao/la:@samoplavi da ti pojasnim ugovor koji je dostupan na televiziji a datira iz 2010 ili 11 godine kad Miske uopste nije bio u klubu... Da znas kako svi klubovi funkcionisu kod nas znao bi da ako zaskripi gdje da se pare posude i to je sasvim normalno... To smo radili za vrijeme Amarovog mandata 2009-2010 godine. Dizao se kredit u banci i vracao se od Evrope... Ali eto tu si da pljunes na upravu, a nema sanse da bi provjerio kad je taj ugovor ili bilo sta o njemu.... I za ovaj se ugovor zna i nije tajna nikakva... Ali izgleda da pratis Zelju zadnje tri godine samo...
-
- Kontakt:
Pa nije bilo potrebno pogledati preko 3 minute priloga a da se shvati da je "montirani-plaćeni" prilog, pa to ko ne vidi, treba nazad u jaslice!Alleenn je napisao/la:@samoplavi da ti pojasnim ugovor koji je dostupan na televiziji a datira iz 2010 ili 11 godine kad Miske uopste nije bio u klubu... Da znas kako svi klubovi funkcionisu kod nas znao bi da ako zaskripi gdje da se pare posude i to je sasvim normalno... To smo radili za vrijeme Amarovog mandata 2009-2010 godine. Dizao se kredit u banci i vracao se od Evrope... Ali eto tu si da pljunes na upravu, a nema sanse da bi provjerio kad je taj ugovor ili bilo sta o njemu.... I za ovaj se ugovor zna i nije tajna nikakva... Ali izgleda da pratis Zelju zadnje tri godine samo...
|***Against Modern Football***|
-
- Kontakt:
Ma smiješan prilog kompletan, pogotovo dio o nama. I pazi tendencioznog kraja, ispadaju naši klubovi u prvim kolima u Evropi, pa ti reci nije montirano sve, ili bar ogroman dio.
- amazon
- Kontakt:
Emisija je dno dna, ali da pored papira u kojem sve pise vi i dalje pokusavate nesto opravdati, pa vi obraza nemate. Vi ste kao navijaci Zeljeznicara. Fuj
Sta te ima brinuti, posudio celni covjek kluba klubu na cijem je celu novce i uzeo mu kamatu. Djeca nam se smiju. Sutra ocekujem kakvu lijepu objavi na zvanicnoj da se malo narodne mase smire.TikTak je napisao/la:Davno su ovi izgubili kompas, pa njima je novce na sudu i Dodik uzimao. Dno dna realno, samo me ovaj dio brine, eno na prepucavanjima se pojavio i screen ugovora sa postotkom od sedam posto.zaboljegzelju je napisao/la:Ma smiješan prilog kompletan, pogotovo dio o nama. I pazi tendencioznog kraja, ispadaju naši klubovi u prvim kolima u Evropi, pa ti reci nije montirano sve, ili bar ogroman dio.
-
- Kontakt:
Može li me uputiti neko, šta to znači konkretno?
Kakva posudba nije uobičajena? Kamata nije odgovarajuća?
Šta je ustvari neregularno?
- amazon
- Kontakt:
Jel Mismovic bio na hadzu?zaboljegzelju je napisao/la:Može li me uputiti neko, šta to znači konkretno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.