PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Muha je legendaran. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Muha, ako ne srolas bejzbolku, nula si.
Acika ko me je banovao bez pitanja i skinuo mi tajnog moderatora ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
photoshop je bio Aco, nego previjemo ranjenika nekad nemoj mi ban bolan.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
šabanesku već si dvaput odlazio. ne vraćaj se boga tistaragarda je napisao/la:Pa bolje su od Mamica lično uzeli na kamatu.... Hahahhaha...Sta bi bila hipoteka.. Lokomotiva, garant
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
ne moze ban za ovo, ipak to nije obicna trava, nego organska
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Al ga tebi slozise na izbjeglickom forumu,po kratkom postupkuRinuka je napisao/la:ne moze ban za ovo, ipak to nije obicna trava, nego organska
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
zivot dao za MisketaAdo76 je napisao/la:Al ga tebi slozise na izbjeglickom forumu,po kratkom postupkuRinuka je napisao/la:ne moze ban za ovo, ipak to nije obicna trava, nego organska![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ma sve za 7%Rinuka je napisao/la:zivot dao za MisketaAdo76 je napisao/la:Al ga tebi slozise na izbjeglickom forumu,po kratkom postupkuRinuka je napisao/la:ne moze ban za ovo, ipak to nije obicna trava, nego organska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Orangutane, kantu Jupola u šake i pravac brdo crtat sahovnice... Mrak jeRigoletto je napisao/la:šabanesku već si dvaput odlazio. ne vraćaj se boga tistaragarda je napisao/la:Pa bolje su od Mamica lično uzeli na kamatu.... Hahahhaha...Sta bi bila hipoteka.. Lokomotiva, garant
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sa svima se ovdje mozes zajebavat osim s tobom. Ti si olicenje idiotizma, onaj pravi ortodoksni imbecil. trebo te stari utopit kad si prvi put progovorio.staragarda je napisao/la:Orangutane, kantu Jupola u šake i pravac brdo crtat sahovnice... Mrak jeRigoletto je napisao/la:šabanesku već si dvaput odlazio. ne vraćaj se boga tistaragarda je napisao/la:Pa bolje su od Mamica lično uzeli na kamatu.... Hahahhaha...Sta bi bila hipoteka.. Lokomotiva, garant
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Vjerovatno zato što je to dobra stvar i nema argumenata za sprdanje, eto ti pokušavaš na dva foruma, na jednom si dobio ban, a ovdje te niko ne šljivi ni 1%, u stvari ni 7%.Rinuka je napisao/la:![]()
![]()
a jesi li primjetio da na onom forumu niko ne smije ni pomenuti misketa ili kamatu..
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo o zarezima i Nerminki pricaRinuka je napisao/la:![]()
![]()
a jesi li primjetio da na onom forumu niko ne smije ni pomenuti misketa ili kamatu..
![]()
![]()
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pa sta ces spominjati, posudio svoj novac zakonski, zakonski ga i naplatio. Pozajmljivalo se od Amara, pozajmilo se od Senada..Rinuka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 25 maj 2016, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
mozda su navijaci ugradjeni 2% ?Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno zato što je to dobra stvar i nema argumenata za sprdanje, eto ti pokušavaš na dva foruma, na jednom si dobio ban, a ovdje te niko ne šljivi ni 1%, u stvari ni 7%.Rinuka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Tebi je normalno da vam predsjednik mlati kamatu 7 posto?Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno zato što je to dobra stvar i nema argumenata za sprdanje, eto ti pokušavaš na dva foruma, na jednom si dobio ban, a ovdje te niko ne šljivi ni 1%, u stvari ni 7%.Rinuka je napisao/la:![]()
![]()
a jesi li primjetio da na onom forumu niko ne smije ni pomenuti misketa ili kamatu.. [emoji38] [emoji38]
Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno zato što je to dobra stvar i nema argumenata za sprdanje, eto ti pokušavaš na dva foruma, na jednom si dobio ban, a ovdje te niko ne šljivi ni 1%, u stvari ni 7%.Rinuka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.