FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 25 maj 2016, 00:22

Evander je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Od koga ocekujes da Dini da otkaz?
Pa nije niko lud ovdje. A ako ti se ne svidja pljuvanje imas na drugoj fekvenciji kolegu koktela i njegove pa pokusaj tamo.
Hocu kad tvoj forum bude. Ja sam popljuvao Dinu 2 il 3 puta jel treba to svaki dan 200 puta da radim jel to svrha ovog foruma? Jel treba da svaki dan isto ponavljam i da pricam kako i sta je lose uradio? Samo jos da ti kazem da postoje mnoge stvari koje su toliko preuvelicane da to nije normalno ne mislim na jjega nego inace,i onda to postane istina kao npr za kamp il nas dug
Pa ti svaki dan ponavljas da neko drugi svaki dan nesto ponavlja.
Dosadan si covjece i provaljen.
Malo si kao za upravu, malo protiv, ali je i vise nego jasna tvoja namjera.

Evo da ti jos jednom kaze, PROTIV UPRAVE CEMO PRICATI OVDJE, NA ULLICI, U KAFANU, NA TRIBINAMA. SVE DOK NE ODU!
Provaljen si odavno da si placenik ja za razliku od tebe imam.svoj stav,zna se ko i sta je radio u svoju korist i protiv kluba i takvi trebaju otic,mene bi bilo stid reci da volim Sarajevo i sl a svaki dan pljuvat,gledat tekme na streamu,ovdje se nekad strumf i dusman kao ti znao u startu prepoznat. Ti od svih ljudi u upravi pravis nekakve zlocince a zaboravljas klub unazad 10 godina i broj trofeja itd kad te covjek slusa reko bi kataklizma nekakva,tragedija jer smo svake godine titule uzimali,ja mislim kad ode uprava da ces i ti nestat odavde zato molimo se za sto brzi odlazak

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 maj 2016, 00:23

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/166972/24052016

Od 29 minute pa nadalje... Ima jedan fin maturant, traži se lijepa,inteligentna pratilja...Ponude do 10. Juna,pa ćemo poslije vidjeti
Sabrine mi moje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 maj 2016, 00:28

FrancescoTotti je napisao/la:Donedavno pricas kako te ja i ovakvi poput mene tjeraju da ne pises ovdje a sad u inat meni hoces da pises :lol:

A upravo ti isto i pricas svaki dan, pricas nesto a i sam to radis, kontradiktoran si druze. Otkako si napravio acc pricas jedno te istu pricu kako nisu svi losi, te trazis nesto pozitivno od svega sto su uradili. Isto Kusturica jbt.
Ja cu njih pljuvati sve dok ne odu! A sljedece sezone cu imat sigurno jos vise materijala!
Normalno da trazim nisam debil,znam da su po svemu najuspjesnija uprava od poslije rata ubjedljivo po svemu,po svim parametrima,od kampa,do dugova,titula itd itd ja za razliku od ogranicenih znam cjeniti to,do juce ste vecina pisali da imm se spomenik treba dici. Za ovu godinu i svoj neuspjeh nek idu i treba da idu,al ovdje se prestavljaju kao ljudi koji su nas odveli u bankrot,propast itd. Isto tako svaki njihov glup potez od neizlaska u evropu,do blamaze od Slobode,Zelje cu kritikovat i trazit ostavke

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 maj 2016, 00:49

@zagor, hocemo li ti i ja postavlljati slike sa euro i domacih gostovanja.
Ko izgubi vise nikad ne pise na ovom forumu?

Ti si placenik koji je kao namazan, a u stvari si i vise nego ofiran.

Malo pricas protiv uprave, da bi kao stekao imunitet i pravo da ih hinjski podrzis i branis.
To mozda moze proci kod osnovaca koji citaju. Ko ima bar tri razreda srednje skole provalio te.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 maj 2016, 00:50

zagor1987 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la: Vlasnik PP je i vlasnik Holideja znaci jedan covjek
holidey novi će imat i novog vlasnika, ovaj zatvorenik nema više veze s nama, samo update stranice i dresova da se uradi :D
nego jeste gledali federalnu :lol: :urnebes:
Bio violina,i konstatacija voditeljice,u Sarajevu navijaci protiv uprave,a Zeljo u dugovima i dugo bez trofeja a sad i evrope pa navijaci podrzavaju upravu kao nije nesto uredu emisija placena kao i sve
Ozbiljno? A jel neko slagao nesto? Nije im Miske puko kamatu od 7%??? Ne trosi im on iste te pare na igrace koje on hoce??? savez je isto cist garant :)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 maj 2016, 00:52

Evander je napisao/la:@zagor, hocemo li ti i ja postavlljati slike sa euro i domacih gostovanja.

Malo pricas protiv uprave, da bi kao stekao imunitet i pravo da ih hinjski podrzis i branis.
To mozda moze proci kod osnovaca koji citaju. Ko ima bar tri razreda srednje skole provalio te.
:bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 maj 2016, 01:07

Šta bi tek kod nas bilo da se otkrije da nas primjer čelnik kluba kamatari :? I onako su raja nabrijana, ma eksplozija šireg radijusa. Ali, vidite šta je mentalitet i filozofija života papir postoji jasno sve piše 7% kamate, ali ne opet ih ima dosta što brane glavnog menađera za dovođenje igrača Misimovića. Hvala bogu što imamo svoj mentalitet i nismo na onoj strani da se pored svog vida pravimo slijepi.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 maj 2016, 01:12

pitic je napisao/la:Šta bi tek kod nas bilo da se otkrije da nas primjer čelnik kluba kamatari :? I onako su raja nabrijana, ma eksplozija šireg radijusa. Ali, vidite šta je mentalitet i filozofija života papir postoji jasno sve piše 7% kamate, ali ne opet ih ima dosta što brane glavnog menađera za dovođenje igrača Misimovića. Hvala bogu što imamo svoj mentalitet i nismo na onoj strani da se pored svog vida pravimo slijepi.
Sta je to tacno bilo u emisiji na FTV-u?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 maj 2016, 01:25

Sabinho je napisao/la:
pitic je napisao/la:Šta bi tek kod nas bilo da se otkrije da nas primjer čelnik kluba kamatari :? I onako su raja nabrijana, ma eksplozija šireg radijusa. Ali, vidite šta je mentalitet i filozofija života papir postoji jasno sve piše 7% kamate, ali ne opet ih ima dosta što brane glavnog menađera za dovođenje igrača Misimovića. Hvala bogu što imamo svoj mentalitet i nismo na onoj strani da se pored svog vida pravimo slijepi.
Sta je to tacno bilo u emisiji na FTV-u?
Imaš link iznad. Pokazaše neki papir da je Mismović Želji posudio pare na kamatu od 7% filozofije života. Onaj im Mustafić priča kako im uprava udara kamatu klubu.

Dino, ništa u tom smislu znam šta navijači traže vidjeti ćemo sve poslije 10 juna. a vjerujem da nećemo ništa vidjeti poslije 10 juna. da će još maglovitije biti.

Onaj stari Makedonski prevarant reće da smo naštimali tekmu sa Vardarom 2 - 2, 67 godine kada smo klepili titulu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 maj 2016, 01:58

To kad covjek pokusa rec ovdje odma idi ga sipu Dini i.slicne gluposti,mi pretjerujemo u svemu bili prvi il zadnji nijanse su samo u pitanju,ja se ne sjecam nekog da je nama ugodio il da nam je dobar kakvi navijaci jos gora uprava to nas opisuje

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 maj 2016, 02:04

Evander je napisao/la:@zagor, hocemo li ti i ja postavlljati slike sa euro i domacih gostovanja.

Moze da vidimo euro tekme recu ti da sam.i u Swe pratio Sarajevo sve tekme al nije to tema. Ako ti je lakse ja sam placenik grdne mi pare daju da pisem ovdje,uostalom razlika izmedju tebe i Dine je minimalna samo sto ti nisi na nikakvoj poziciji. Da apsolviramo ja lijepo upakujem,jer sam placenik a tebi i tvojim drugarima se to ne svidja al koga to zanima? Ova uprava sta god ti pricao,pljuvao je najuspjesnija uprava ikad,a tvoje pljuvanje i to konstantno govori da si mali placenicki novinar i jos strumf,dokle dodje forum.da.strumf pitarima oci otvara haha. Cuj da steknem imunitet,jel to ako ne steknem.imunitet ti bi me banovao il sta? Podrska za Dinokia apsolutna do smrti

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 maj 2016, 02:23

zagor1987 je napisao/la:
To kad covjek pokusa rec ovdje odma idi ga sipu Dini i.slicne gluposti,mi pretjerujemo u svemu bili prvi il zadnji nijanse su samo u pitanju,ja se ne sjecam nekog da je nama ugodio il da nam je dobar kakvi navijaci jos gora uprava to nas opisuje
Pretjerivanje nije ako nema evrope i trofeja.
Pretjerivanje nije ako nemamo puno kvalitetniih igrača
Pretjerivanje nije što nećemo imati budžet kao prošle godine
Pretjerivanje nije što nemamo igre
Pretjerivanje nije što nema raje na Koševu
Pretjerivanje nije što plaćamo skupe karte, a da ne vidimo ništa
Pretjerivanje nije što Tan šalje još jednog čovjeka da bi stabilizovao klub od pojedinaca iz uprave
Pretjerivanje nije skandiranje navijača na Koševu
Pretjerivanje nije da igrači i navijači napuštaju Koševo pognutih glava svijesni dešavanja u i oko kluba
Pretjerivanje nije što više neće biti novog ili djelimično obnovljenog stadiona
Pretjerivanje nije kada se kaže da dosta obaćanja direktora i predsjednika nisu ispunjena
Pretjerivanje nije što se sumnjivo ponašamo na travnjaku protiv Olimpica
Pretjerivanje nije kada se spomene ko nam sve sjedi u loži
Pretjerivanje nije što glavni trener nema licence
Pretjerivanje nije što se rezultatski više puta brukamo protiv kluba koji za 97 godina nije ništa osvojio
Pretjerivanje nije što se ukazuje na greške uprave
Pretjerivanje nije priznati da smo doživjeli kolaps u prošlo završenoj sezoni
Pretjerivanje nije što krivci moraju za ovo odgovarati ili snositi sankcije.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 maj 2016, 02:36

Dobro je ba zagor, idi citaj oslobodjenje, Kusta ti nudi dobro stivo :thumbup:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoDiv
Kontakt:

Post Postao/la BordoDiv » 25 maj 2016, 05:10

sarajevo zauvijek

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 maj 2016, 10:06

pitic je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Pretjerivanje nije ako nema evrope i trofeja.
Pretjerivanje nije ako nemamo puno kvalitetniih igrača
Pretjerivanje nije što nećemo imati budžet kao prošle godine
Pretjerivanje nije što nemamo igre
Pretjerivanje nije što nema raje na Koševu
Pretjerivanje nije što plaćamo skupe karte, a da ne vidimo ništa
Pretjerivanje nije što Tan šalje još jednog čovjeka da bi stabilizovao klub od pojedinaca iz uprave
Pretjerivanje nije skandiranje navijača na Koševu
Pretjerivanje nije da igrači i navijači napuštaju Koševo pognutih glava svijesni dešavanja u i oko kluba
Pretjerivanje nije što više neće biti novog ili djelimično obnovljenog stadiona
Pretjerivanje nije kada se kaže da dosta obaćanja direktora i predsjednika nisu ispunjena
Pretjerivanje nije što se sumnjivo ponašamo na travnjaku protiv Olimpica
Pretjerivanje nije kada se spomene ko nam sve sjedi u loži
Pretjerivanje nije što glavni trener nema licence
Pretjerivanje nije što se rezultatski više puta brukamo protiv kluba koji za 97 godina nije ništa osvojio
Pretjerivanje nije što se ukazuje na greške uprave
Pretjerivanje nije priznati da smo doživjeli kolaps u prošlo završenoj sezoni
Pretjerivanje nije što krivci moraju za ovo odgovarati ili snositi sankcije.
Sve je to tacno nema se tu sta dodat,al mi to radino na specifican nacin. Ove iz loze to je tesko otjerat volio bi i ja isto al hajd im zabrani i na koji nacin?

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 10:32

FrancescoTotti je napisao/la:Dobro je ba zagor, idi citaj oslobodjenje, Kusta ti nudi dobro stivo :thumbup:
Ima li šta za mene? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 maj 2016, 10:33

Preporod :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 maj 2016, 10:37

Ne znam stvarno šta je problem, ako se piše protiv osoba koje nam uništavaju Klub. Na ovom forumu su se svakakve gluposti pisale, pa zašto ne bi pisali i protiv Uprave. I to svaki dan. Onome kome se ne sviđa šta se piše na forumu, ne mora ni čitati forum. Kad ovdje neki mogu pljuvati Amera Bekića ili braniti Harisa Duljevića, zašto ne bi mogli pljuvati Dinu Selimovića ?
DINO ODLAZI !
SARAJEVO

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 maj 2016, 12:40

Joj nam kapitena lole, ide na duplu krunu frajer
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 maj 2016, 13:07

''Dvojica Brazilaca Cesar Augusto i Emerson koji su zimus stigli u FK Sarajevo zarađuju ogromnu cifru za naše uslove.
Naime, prema pisanju Dnevnog avaz ovaj duo bivšeg prvaka naše zemlje mjesečno koštaju 22 hiljade KM, Cesar zarađuje 12.000, a Emerson dvije hiljade manje.
Deni Simeunović koji je također stigao u klub kada i Brazilci navodno zarađuje osam hiljada KM. ''

Ako je ovo tačno,dajemo mjesečno 30,000 za igrače koji faktički ne igraju i mičim nisu doprinjeli našoj igri...
U šta smo mi sve spiskali pare u ove dvije godine to je žalosno :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []