Lupa lik bezveze moj high a pojma nemaHigh je napisao/la:Tad je Mostar bio grad zaljubljen u pozorište. Kako to neobrazovani Frantica nije znao?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Da te ispravimCocaine je napisao/la: Dobri moj Franto malo mi zapara oci ta j tvoj post i bez obzira sto su NPT i NPM osnovani iste 1949 godine ovdje se puno prije kultura upraznjavala.
U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa vidis valjda da je momak Batman.Cocaine je napisao/la:Lupa lik bezveze moj high a pojma nemaHigh je napisao/la:Tad je Mostar bio grad zaljubljen u pozorište. Kako to neobrazovani Frantica nije znao?
P.S. Sablja ni sa cim nije zasluzio da ga omalovazavate kao covjeka, a ni kao trenera.....Licno bi ga volio vidjeti kao clana strucnog staba Slobode. Njegov tim mozda nije igrao lijepo za oko ali je covjek imao rezultate. Zalosno je je smijati se tudjoj muci.
Ne znam brato gledao sam vam na stranici pozorista i godina osnivanja 1949 isto kao mostarskog. Daj dokazHeller je napisao/la:Da te ispravimCocaine je napisao/la: Dobri moj Franto malo mi zapara oci ta j tvoj post i bez obzira sto su NPT i NPM osnovani iste 1949 godine ovdje se puno prije kultura upraznjavala.
U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište.
"U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište. Narodno pozorište Tuzla u kontinuitetu radi od marta 1949. godine. 1960-ih su pod krovom ove kuće djelovali pionirsko pozorište, baletna škola i sinfonijski orkestar. Časopis "Pozorište", kao jedinstvena teatarska revija u BiH, pokrenut je 1953. godine."
Prvo bh pjevacko drustvo je takodjer nastalo u Tuzli. Jel ti treba dokaz za to?
Malo si polupao loncice. Ne sporim mostarsku pozorisnu scenu. Samo sam napisao da je prvo bh pozoriste osnovano u Tuzli i da danas Mostar nema funcionalno pozoriste/kazaliste. Koja je od ove dvije konstatacije netacna?
Malo si polupao loncice. Ne sporim mostarsku pozorisnu scenu. Samo sam napisao da je prvo bh pozoriste osnovano u Tuzli i da danas Mostar nema funcionalno pozoriste/kazaliste. Koja je od ove dvije konstatacije netacna?
Opet se pozorisna kultura ovdje prije upraznjavala i te 1898 l. Za pozoriste ne kontam sta pricas. Svake godine se odrzava "Mostarska liska" i pozoriste funkcionise. Ono boli me racku ali zapara mi oci da pises nebuloze
Batman90 je napisao/la:"U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište. Narodno pozorište Tuzla u kontinuitetu radi od marta 1949. godine. 1960-ih su pod krovom ove kuće djelovali pionirsko pozorište, baletna škola i sinfonijski orkestar. Časopis "Pozorište", kao jedinstvena teatarska revija u BiH, pokrenut je 1953. godine."
Cocaine je napisao/la:Opet se pozorisna kultura ovdje prije upraznjavala i te 1898 l. Za pozoriste ne kontam sta pricas. Svake godine se odrzava "Mostarska liska" i pozoriste funkcionise. Ono boli me racku ali zapara mi oci da pises nebulozeBatman90 je napisao/la:"U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište. Narodno pozorište Tuzla u kontinuitetu radi od marta 1949. godine. 1960-ih su pod krovom ove kuće djelovali pionirsko pozorište, baletna škola i sinfonijski orkestar. Časopis "Pozorište", kao jedinstvena teatarska revija u BiH, pokrenut je 1953. godine."
Sad ces dobiti dokaz. Jel imate predstave svake sedmice ili barem mjeseca?
Halo franto boli me qurac brato odrzavaju li se predstave. To je stanje finansijskog kolapsa svih kulturnih institucija u drzavi a ne nedostatka kulture. Samo sam ti se javio sa dokazom da se pozorisna kultura prije upraznjavala u Mostaru nego Tuzli eto oko 10-20 godina
Cocaine je napisao/la: Ne znam brato gledao sam vam na stranici pozorista i godina osnivanja 1949 isto kao mostarskog. Daj dokaz

hahahahhahahaha to kad kazes klub je osnovan 1945 ali se fudbal igrao dosta prije te godine oko zgrada i na pasnjacimaCocaine je napisao/la:Opet se pozorisna kultura ovdje prije upraznjavala i te 1898 l. Za pozoriste ne kontam sta pricas. Svake godine se odrzava "Mostarska liska" i pozoriste funkcionise. Ono boli me racku ali zapara mi oci da pises nebulozeBatman90 je napisao/la:"U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište. Narodno pozorište Tuzla u kontinuitetu radi od marta 1949. godine. 1960-ih su pod krovom ove kuće djelovali pionirsko pozorište, baletna škola i sinfonijski orkestar. Časopis "Pozorište", kao jedinstvena teatarska revija u BiH, pokrenut je 1953. godine."
Sloboda Tuzla
Prvo bh pjevacko drustvo, koje je osnovano prije pozorista. Dokaz u spoiler-u. Obrazovani High. Mozda samo obrezani
Jel moramo dalje? Sramota me za vas
Jel moramo dalje? Sramota me za vas
Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 25 maj 2016, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Batman90 dugo sam ovo cekao, samo nastavi. Uzivam !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jučer je dokazano da su Tuzlaci pokrenuli Behar i Gajret. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da,imaju predstave svaki tjedan..Batman90 je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Opet se pozorisna kultura ovdje prije upraznjavala i te 1898 l. Za pozoriste ne kontam sta pricas. Svake godine se odrzava "Mostarska liska" i pozoriste funkcionise. Ono boli me racku ali zapara mi oci da pises nebulozeBatman90 je napisao/la:"U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište. Narodno pozorište Tuzla u kontinuitetu radi od marta 1949. godine. 1960-ih su pod krovom ove kuće djelovali pionirsko pozorište, baletna škola i sinfonijski orkestar. Časopis "Pozorište", kao jedinstvena teatarska revija u BiH, pokrenut je 1953. godine."
Tuzla ima pet pozorišta ako se ne varam:fukaratz je napisao/la:hahahahhahahaha to kad kazes klub je osnovan 1945 ali se fudbal igrao dosta prije te godine oko zgrada i na pasnjacimaCocaine je napisao/la:Opet se pozorisna kultura ovdje prije upraznjavala i te 1898 l. Za pozoriste ne kontam sta pricas. Svake godine se odrzava "Mostarska liska" i pozoriste funkcionise. Ono boli me racku ali zapara mi oci da pises nebulozeBatman90 je napisao/la:"U Tuzli je 17. aprila 1898. osnovano prvo bosanskohercegovačko pozorište. Narodno pozorište Tuzla u kontinuitetu radi od marta 1949. godine. 1960-ih su pod krovom ove kuće djelovali pionirsko pozorište, baletna škola i sinfonijski orkestar. Časopis "Pozorište", kao jedinstvena teatarska revija u BiH, pokrenut je 1953. godine."
Malo si polupao loncice. Ne sporim mostarsku pozorisnu scenu. Samo sam napisao da je prvo bh pozoriste osnovano u Tuzli i da danas Mostar nema funcionalno pozoriste/kazaliste. Koja je od ove dvije konstatacije netacna?ko da se u Tuzli nisu izvodile predstave prije 1898
i jos jedna stvar mi pored narodnog pozorista Tuzla imamo jos jedno u gradu (teatar kabare Tuzla)
Narodno Pozorište
Teatar Kabare
Pozorište Mladih Tuzla
Lutkarsko Pozorište Sale
Draft Teatar
Nullius in verba
Kanite se nogometa i svi preselite na daske koje zivot znaceHeller je napisao/la:Tuzla ima pet pozorišta ako se ne varam:fukaratz je napisao/la:hahahahhahahaha to kad kazes klub je osnovan 1945 ali se fudbal igrao dosta prije te godine oko zgrada i na pasnjacimaCocaine je napisao/la:Opet se pozorisna kultura ovdje prije upraznjavala i te 1898 l. Za pozoriste ne kontam sta pricas. Svake godine se odrzava "Mostarska liska" i pozoriste funkcionise. Ono boli me racku ali zapara mi oci da pises nebulozeko da se u Tuzli nisu izvodile predstave prije 1898
i jos jedna stvar mi pored narodnog pozorista Tuzla imamo jos jedno u gradu (teatar kabare Tuzla)
Narodno Pozorište
Teatar Kabare
Pozorište Mladih Tuzla
Lutkarsko Pozorište Sale
Draft Teatar
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
- FrancescoTotti
- Kontakt:
o yebo vas otac pozorisni, banujte ih sa teme 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nastavljaš glupetati. Evo kupit ćemo ti kartu da sutra odeš u Mostar i pogledaš predstavu Voz. Nekidan je bila i ona Dvije maše medu plaše, tako da mi je žao jer si se trebao javije izblamirati da ti platimo kartu i upoznamo te sa pozorištem.Batman90 je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ej jbg Heller syebao si furku ne treba sve odjednom nego ih dozirano qarati

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.