PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2016, 14:11

FrancescoTotti je napisao/la:o yebo vas otac pozorisni, banujte ih sa teme :urnebes:
Neka ih malo, dok se tema lufta oni imaju dozvolu da švrljaju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Batman90
Kontakt:

Post Postao/la Batman90 » 25 maj 2016, 14:11

High je napisao/la:Jučer je dokazano da su Tuzlaci pokrenuli Behar i Gajret. :rol:

E moj High. U svakom post-u se odajes da nisi iz Bosne :lol: Jer samo Srbijanac ili Crnogorac, koji osjeca da mu je Bosna matica, moze forsirati jednu etniju. Kao sto vidis to kod nas, barem u Tuzli, nije tako :shh:

Sa druge strane, ove informacije nisi nikako mogao imati, jer su tvoji izvori jednoetnicni :crazy:, kod nas ipak multietnicni ;)

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 14:13

Batman90 je napisao/la:
High je napisao/la:Jučer je dokazano da su Tuzlaci pokrenuli Behar i Gajret. :rol:

E moj High. U svakom post-u se odajes da nisi iz Bosne :lol: Jer samo Srbijanac ili Crnogorac, koji osjeca da mu je Bosna matica, moze forsirati jednu etniju. Kao sto vidis to kod nas, barem u Tuzli, nije tako :shh:

Sa druge strane, ove informacije nisi nikako mogao imati, jer su tvoji izvori jednoetnicni :crazy:, kod nas ipak multietnicni ;)
Ne znam koliko ti puta moram napisati da sam s Kosova. :problem: Nastavi glupetati - čuj Mostar nema pozorištnih predstava. :rol: Kazazov skot. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 maj 2016, 14:13

High je napisao/la:
Batman90 je napisao/la:
Sad ces dobiti dokaz. Jel imate predstave svake sedmice ili barem mjeseca?
Nastavljaš glupetati. Evo kupit ćemo ti kartu da sutra odeš u Mostar i pogledaš predstavu Voz. Nekidan je bila i ona Dvije maše medu plaše, tako da mi je žao jer si se trebao javije izblamirati da ti platimo kartu i upoznamo te sa pozorištem.
@high ja sam tacno zatecen njegovim nepoznavanjem kulture i kulturnih desavanja u nasoj drzavi :D

Batman90
Kontakt:

Post Postao/la Batman90 » 25 maj 2016, 14:14

4040deuce je napisao/la: Da,imaju predstave svaki tjedan..
Drug, imam prijatelje iz Mostara i pricali smo cesto na tu temu. Osim ako se neki prevrat u skorije vrijeme nije desio. Daj dokaz

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 maj 2016, 14:16

Franto you are cramping my style
tripice je napisao/la: Kanite se nogometa i svi preselite na daske koje zivot znace
Kani se tastature i uhvati macole, vidiš da ne znaš ni citirat a kamoli šta drugo.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 25 maj 2016, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 14:16

Cocaine je napisao/la:
High je napisao/la:
Batman90 je napisao/la:
Sad ces dobiti dokaz. Jel imate predstave svake sedmice ili barem mjeseca?
Nastavljaš glupetati. Evo kupit ćemo ti kartu da sutra odeš u Mostar i pogledaš predstavu Voz. Nekidan je bila i ona Dvije maše medu plaše, tako da mi je žao jer si se trebao javije izblamirati da ti platimo kartu i upoznamo te sa pozorištem.
@high ja sam tacno zatecen njegovim nepoznavanjem kulture i kulturnih desavanja u nasoj drzavi :D
Sjetimo se one njihove kultne, nastale u kakofoniji tobožnjeg repera Frenkija koji je, eto, nedavno najavio besplatno kreveljenje ako osvoje titulu koju nikad neće imati :lol: Ta poštapalica, koju često kače nama Sarajlijama je: Vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile, a ne znaju pozorišne aktivnosti u Mostaru. Kakva hipokrizija. :urnebes:
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 maj 2016, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 25 maj 2016, 14:17

Batman90 je napisao/la:
Drug, imam prijatelje iz Mostara i pricali smo cesto na tu temu. Osim ako se neki prevrat u skorije vrijeme nije desio. Daj dokaz
Jeste li razmjenili i salvete :urnebes: :urnebes:

Batman90
Kontakt:

Post Postao/la Batman90 » 25 maj 2016, 14:18

High je napisao/la: Ne znam koliko ti puta moram napisati da sam s Kosova. :problem: Nastavi glupetati - čuj Mostar nema pozorištnih predstava. :rol: Kazazov skot. :lol:
Pa rekoh, Srbijanac :lol:

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 14:19

Batman90 je napisao/la:
Vokativ imenice Drug glasi Druže. Ti si govornik kojeg jezika? :urnebes: I ti takav nađeš talambasati ko je odakle. :lol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 maj 2016, 14:21

High je napisao/la: Sjetimo se one njihove kultne, nastale u kakofoniji tobožnjeg repera Frenkija koji je, eto, nedavno najavio besplatno kreveljenje ako osvoje titulu koju nikad neće imati :lol: Ta poštapalica, koju često kače nama Sarajlijama je: Vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile, a ne znaju pozorišne aktivnosti u Mostaru. Kakva hipokrizija. :urnebes:
Jel ti ovo majke ti uporedi ove dvije stvari? Znaš li ti pozorišne aktivnosti u Banjaluci, Tuzli? Zenici? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: lupetaš bezveze, ja se ne uključujem u priču o mostarskim pozorištima:

A) Boli me ****
B) Zašto bi znao nešto o mostarskim pozorištima :urnebes: :urnebes: :urnebes:
C) Opet me boli **** za mostarskim pozorištima
D) Franto je moron
Nullius in verba

Batman90
Kontakt:

Post Postao/la Batman90 » 25 maj 2016, 14:22

High je napisao/la:
Vokativ imenice Drug glasi Druže. Ti si govornik kojeg jezika? :urnebes: I ti takav nađeš talambasati ko je odakle. :lol:
Nisi cuo za jezik s ulice :?: :cool: A da, vi samo tamo ucite knjizevni jezik da se ne bi provaljivali po Bosni. Onda vam je cudno kad neko nesto kaze s odstupanjem od pravila :mrgreen: :lol:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 25 maj 2016, 14:23

Batman90 je napisao/la:
Sta ja tebi imam to dokazivat,https://www.facebook.com/hrvatsko.narod ... te.mostar/ evo ti stranice,redovno se odrzavaju predstave,cak neke i ne objave ovdje na stranici jer su za djecu ili su neke ponovljene zbog velikog interesa. Taj tvoj drug ocito nije upucen u stanje u svom vlastitom gradu :wave:

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 14:23

Heller je napisao/la:
High je napisao/la: Sjetimo se one njihove kultne, nastale u kakofoniji tobožnjeg repera Frenkija koji je, eto, nedavno najavio besplatno kreveljenje ako osvoje titulu koju nikad neće imati :lol: Ta poštapalica, koju često kače nama Sarajlijama je: Vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile, a ne znaju pozorišne aktivnosti u Mostaru. Kakva hipokrizija. :urnebes:
Jel ti ovo majke ti uporedi ove dvije stvari? Znaš li ti pozorišne aktivnosti u Banjaluci, Tuzli? Zenici? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: lupetaš bezveze, ja se ne uključujem u priču o mostarskim pozorištima:

A) Boli me ****
B) Zašto bi znao nešto o mostarskim pozorištima :urnebes: :urnebes: :urnebes:
C) Opet me boli **** za mostarskim pozorištima
D) Franto je moron
Valjda znam koliko-toliko, što znači da sam upoznat sa situacijom da li rade ili ne, kao i aerodrom u Mostaru, etc.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 25 maj 2016, 14:24

Batmane, kada pricas o Tuzli,multietnicnosti i slicno molim te govori samo u svoje ime.
Tuzla jeste multietnicna i tolerantna "mrznja i razlike"nisu izrazene kao drugdje postujemo komsije i oni nas,niko nikoga ne provocira nacionalno i "svejedno"nam je ko je koje vjere, ali momak Tuzla kao grad je vecinski muslimanski grad,u kojem su bosnjaci vecina i stranacko opredjeljenje nemoj da mjesas sa strukturom nacionalnom u gradu,a ni kantonu.
Od pola miliona ljudi u kantonu priblizno 85 posto su Bosnjaci tako i u samom gradu Tuzla.
Zato te molim GOVORI I PISI SAMO U SVOJE IME.
Jer u moje nemozes.
Ako sam ponosan na svoj grad i njegovu toleranciju kulturu i sve ostalo to ne znaci da me ti mozes trpati u komunisticki kos.
Ja sam bosnjak,vjera mi je Islam, od pradjedova cak i u vrijeme komunizma svi u mojoj fameliji praktikuju vjeru i cak ni komunizam to nije promjenio zato govori u svoje ime.
Bog,Bosna,Bosnjaci.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

High

Post Postao/la High » 25 maj 2016, 14:26

Batman90 je napisao/la:
High je napisao/la:
Nisi cuo za jezik s ulice :?: :cool: A da, vi samo tamo ucite knjizevni jezik da se ne bi provaljivali po Bosni. Onda vam je cudno kad neko nesto kaze s odstupanjem od pravila :mrgreen: :lol:
Nisi ti s ulice, već negdje oko kanalizacije i vonja. Glupetaš naokolo i onda podviješ rep kad te svako ovdje iskandžija.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 maj 2016, 14:27

Agamemnon je napisao/la:Batmane, kada pricas o Tuzli,multietnicnosti i slicno molim te govori samo u svoje ime.
Tuzla jeste multietnicna i tolerantna "mrznja i razlike"nisu izrazene kao drugdje postujemo komsije i oni nas,niko nikoga ne provocira nacionalno i "svejedno"nam je ko je koje vjere, ali momak Tuzla kao grad je vecinski muslimanski grad,u kojem su bosnjaci vecina i stranacko opredjeljenje nemoj da mjesas sa strukturom nacionalnom u gradu,a ni kantonu.
Od pola miliona ljudi u kantonu priblizno 85 posto su Bosnjaci tako i u samom gradu Tuzla.
Jer u moje nemozes.
Ako sam ponosan na svoj grad i njegovu toleranciju kulturu i sve ostalo to ne znaci da me ti mozes trpati u komunisticki kos.
Ja sam bosnjak,vjera mi je Islam, od pradjedova cak i u vrijeme komunizma svi u mojoj fameliji praktikuju vjeru i cak ni komunizam to nije promjenio zato govori u svoje ime.
Bog,Bosna,Bosnjaci.
:bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 25 maj 2016, 14:27

Agamemnon je napisao/la:Batmane, kada pricas o Tuzli,multietnicnosti i slicno molim te govori samo u svoje ime.
Jer u moje nemozes.
Bog,Bosna,Bosnjaci.
Dobar post :thumbup:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2016, 14:29

Jer u moje nemozes.
Bog,Bosna,Bosnjaci.
Auuuu kako ga kucni prag satra :bow: :rol:
Aferim Solinas!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 maj 2016, 14:29

sumnjam Krleža da je u Tuzli 85% Bošnjaka, u mom popisnom okrugu ih je bilo oko 65%, i to su studenti sa strane i izbjeglice pretegli, ako izbaciš oko 45%, mada ja sam čaršija a ne Solina :mrgreen:
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.