FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet se razbacujemo duplim krunama.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne mogu nigdje naći članak o toj izjavi? Ko, gdje, šta?
ne mozes postenog nac nigdje . Ebo nek nadju nekog u ovoj zemlji gdje su kriminalci zvjezde . nek nadju nekog ko nece krast na bilo kojem polozaju . Mi smo tako programirani svi i ja nisam ni ocekivo da ovi iz saveza ne kradu nista manje od onih proslih. Pa bolan samo kolke pare daju ovi iz 1 lige federacije po sezoni i od saceza dobiju 10 lopti. Pregledas ove nase emisije glava te zaboli
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
zato cezar ne igra , da ga otjeraju , pa vrse pritisak na covjeka da sporazumno raskinu ugovor a frajer nece i pametan ...zagorski je napisao/la:''Dvojica Brazilaca Cesar Augusto i Emerson koji su zimus stigli u FK Sarajevo zarađuju ogromnu cifru za naše uslove.
Naime, prema pisanju Dnevnog avaz ovaj duo bivšeg prvaka naše zemlje mjesečno koštaju 22 hiljade KM, Cesar zarađuje 12.000, a Emerson dvije hiljade manje.
Deni Simeunović koji je također stigao u klub kada i Brazilci navodno zarađuje osam hiljada KM. ''
Ako je ovo tačno,dajemo mjesečno 30,000 za igrače koji faktički ne igraju i mičim nisu doprinjeli našoj igri...
U šta smo mi sve spiskali pare u ove dvije godine to je žalosno
To kolko je uprava kriva stoji al Jesic pa taj covjek je bio trener na ovim prostorima . Ono kad sve saberes situacija je bila jos uvjek tu i tamo ok , imali smo previse igraca al to bi sposoban covjek probro sta treba , pogledo ligu preko zime i doveo sa mu treba . OVAJ jESIC NAS JE NAJVISE UNISTIO , DOVEO NAM KAASTROFALNE IGRACE , igrao u formaciji 424 , to valjda jos samo u Mianmaru prolazi , Otjero kamaru igraca , previse i sto je najgore otjero par igraca koji su za 5 klasa bolji od ovih sto je doveo , drzao Benku na klupi . Ma covjek je sam za tri mjeseca nas srozo da nas nista nije moglo spasit vise i so je najgore skrsio ogromne pare . Uprava naravno u svakom klubu bi morala odg, jer su imali opcija ovdje boljih al moram reci ko je mogao šredpostavit da ce Jesic uradit ovoliki haos .HeraklitMracni je napisao/la:zato cezar ne igra , da ga otjeraju , pa vrse pritisak na covjeka da sporazumno raskinu ugovor a frajer nece i pametan ...zagorski je napisao/la:''Dvojica Brazilaca Cesar Augusto i Emerson koji su zimus stigli u FK Sarajevo zarađuju ogromnu cifru za naše uslove.
Naime, prema pisanju Dnevnog avaz ovaj duo bivšeg prvaka naše zemlje mjesečno koštaju 22 hiljade KM, Cesar zarađuje 12.000, a Emerson dvije hiljade manje.
Deni Simeunović koji je također stigao u klub kada i Brazilci navodno zarađuje osam hiljada KM. ''
Ako je ovo tačno,dajemo mjesečno 30,000 za igrače koji faktički ne igraju i mičim nisu doprinjeli našoj igri...
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 25 maj 2016, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
pa on gola nema jos je le za Sarajevo . Jebote toliki Brazilci po svjetu nema lige u kojoj ih nema , kad zavrsis ko Brazilac u Mianmaru pa majku mu makar su mogli to skontat , jok oni culi ddao on 100 golova a tamo prosjek kilaze 60 kg. Od onog Lecha i one igre nikakve mi je odma bilo nako ova sezona ce bit mucna al nisam mogao ni zamislit ovoHeraklitMracni je napisao/la:zato cezar ne igra , da ga otjeraju , pa vrse pritisak na covjeka da sporazumno raskinu ugovor a frajer nece i pametan ...zagorski je napisao/la:''Dvojica Brazilaca Cesar Augusto i Emerson koji su zimus stigli u FK Sarajevo zarađuju ogromnu cifru za naše uslove.
Avaz inace pise istinu kao i za Fudu veliko biznismena.

Pare našeg kluba nisu pokrane na način da je neko gurnuo ruku u sef i uzeo koliko je mogao zgrabiti ili da je došao u banku i uzeo sa računa koliko hoće.zagorski je napisao/la:''Dvojica Brazilaca Cesar Augusto i Emerson koji su zimus stigli u FK Sarajevo zarađuju ogromnu cifru za naše uslove.
Ovaj klub je pokran kroz ugovore igrača i kroz otpremnine za otkaze, a valjda saznamo jednog dana koliko je ko dobijao para na ruke samo da potpiše ugovor i tu je otišla masna lova, a to se i dan danas krije. Mnogi se ugrađivali prvenstveno Ješić kao menađerski trener i menađeri koji su još blizu kluba putem svojih igrača. Neki igrači nisu uzimali cifru koja je pisala na papiru nego samo određeni dio to se je odavno mahalalo među rajom.
Zar vam nije čudno da danas novokomponovani menađer Ibraković završava da trener u FKS bude menađerski trener
Ovaj klub ima veliku potrebu da ima poštenog čovjeka koji će dovoditi igrače i koji će stati uvijek uz interes kluba, a ne uz interes menađera, njihovih igrača i ostalih kretena.
SRETAN BROJ - 1725
Jesic i Ibrakovic su nas yebali ko rijetko ko sto je! Sumnjam da je i danas uklonjen ovaj drugi tumor iz kluba!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
zanimljivo je da se vecina sad kao divi slobodi ,a Husref trener mi ga otjerali ,zvizdali mu poslije kuksija ,pljuvali ga standardno . oni idu na titulu dovode karica imaju krpica i slicne igrace koji nama da su dosli mi bi ih ispljuvali , gledam ove kadete -juniore nizu ujehe kad dodju u prvu ekipu ne mogu nista noge im se svezu ZASTO
zato sto znaju nakon dva loša pasa ide psovka s tribine i vecini je se tesko nositi s tim nisu svi said i benko da mogu preci preko toga .
Nisu samo nas hebali, hebali su ovu upravu više nego nas u tome je bit. Ovu upravu niko više ne može oprati radi ove dvojice toga su i svi novinari svijesni tako da su svi digli ruke od ove uprave i vidjeli ste odmah u jučerašnjem prilogu na FTV-u kako novinarka govori Dini šta je sa vamajoker90 je napisao/la:Jesic i Ibrakovic su nas yebali ko rijetko ko sto je! Sumnjam da je i danas uklonjen ovaj drugi tumor iz kluba!
SRETAN BROJ - 1725
Benjo Isoviću kada si znao onako hvaliti upravu na sva usta kada se proslavljala zadnja titula daj se i sada oglasi i reci svoje mišljenje o ovim ljudima. Samo nemoj se kriti iza Bordo prijatelja nego reci svoje mišljenje.
SRETAN BROJ - 1725
SiouxLukavac je napisao/la:Ne mogu nigdje naći članak o toj izjavi? Ko, gdje, šta?
obrisano sa S.C.S.portaFudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako si išao na utakmice u doba Krpića onda ćeš se sjetiti da taj Krpić rinaku bio kod nas. Znao je samo dobro glavom loptu udariti i ništa više. Karića ako se sjećaš u FKS na tribini se ljudi smijali i cirkuzali i govorili jel moguće da ovaj igra u FKS spor, traljav, ništa jednostavno brukao se svojim igrama na terenu. Husrefa je pokopao Kukesi i penal. Istina je, nema većeg pritiska nego u FKS, ali ko neće i ko se ne nauči nositi sa tim treba to reći ja ne mogu u FKS radi toga i toga i OK sve. Kada su igrači poput Torlaka, Damira Hadžića, Belog, Dupovca i ostalih naučili da se nose sa pritiskom neka nauče i ostali.bordobijeli je napisao/la:zanimljivo je da se vecina sad kao divi slobodi ,a Husref trener mi ga otjerali ,zvizdali mu poslije kuksija ,pljuvali ga standardno . oni idu na titulu dovode karica imaju krpica i slicne igrace koji nama da su dosli mi bi ih ispljuvali , gledam ove kadete -juniore nizu ujehe kad dodju u prvu ekipu ne mogu nista noge im se svezu ZASTOzato sto znaju nakon dva loša pasa ide psovka s tribine i vecini je se tesko nositi s tim nisu svi said i benko da mogu preci preko toga .
SRETAN BROJ - 1725
Ja bih ga isamarao za ovakve izjave.DenchiNL je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Ne mogu nigdje naći članak o toj izjavi? Ko, gdje, šta?obrisano sa S.C.S.porta
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
a sta moze reci sto ne znamo , svi znamo da je sportski dio za ovu sezonu totalno podbacio od dovodjenja trenera ,sportkoi direktora do igraca krajnji rezultat je ovo cetvrto mjesto ,sto se tice samog kluba nije toliko dramaticno nemamo dugova, dobru perspektivu u mladjim kategorijama pa solidnu bazu i u seniorskoj ekipi koju treba pojacati s 3-4 klasna igraca . tako da nije bas sve crno ,jest ova sezona bila katastrofa al sta da se radi ,treba gledati naprijed .pitic je napisao/la:Benjo Isoviću kada si znao onako hvaliti upravu na sva usta kada se proslavljala zadnja titula daj se i sada oglasi i reci svoje mišljenje o ovim ljudima. Samo nemoj se kriti iza Bordo prijatelja nego reci svoje mišljenje.
kapitenski, zrelo, odmjereno....joker90 je napisao/la:
Ja bih ga isamarao za ovakve izjave.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
", &!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kaže sinoć Avdo Huseinović na TV-u sjećam se da sam u mladosti išao na treninge Sarajeva na pomoćni stadion da gledam Papeta koji je tada bio zvijezda u Jugoslaviji tada je bila veća posjeta na treningu Sarajeva nego danas na pojednim utakmicama 
SRETAN BROJ - 1725
raja zaboravlja da tad igrači nisu mogli ići kad su htjeli nego tek od 28-e god. si mogao transfere pravit, jel diglo kvalitet lige jeste ali zato niko od njih nije uzeo repa niti postao globalno poznat što su mogli biti puno više kakvih smo talentovanih igrača imali....pitic je napisao/la:Kaže sinoć Avdo Huseinović na TV-u sjećam se da sam u mladosti išao na treninge Sarajeva na pomoćni stadion da gledam Papeta koji je tada bio zvijezda u Jugoslaviji tada je bila veća posjeta na treningu Sarajeva nego danas na utakmicama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače