Jeste, Misimovic se pita za sve.avenija je napisao/la:Ako su dokumenti vjerodostojni i ako je istina da uzima kamatu od kluba i da je to stavio na papir onda se zapitam sta jos uzima a ne prijavljuje kao ovo ? Jel to taj lik sto im dovodi pojacanja ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel ima snimak emisije da se pogleda ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
da to je taj lik i uzima im mnogo vise od 7%. kad sam im to govorio napali su me, sad kad im i on to otvoreno kaze opet me napadaju.. pola para od ovih igraca ide upravo misketu, i jos im covjek uzima kamatuavenija je napisao/la:Ako su dokumenti vjerodostojni i ako je istina da uzima kamatu od kluba i da je to stavio na papir onda se zapitam sta jos uzima a ne prijavljuje kao ovo ? Jel to taj lik sto im dovodi pojacanja ?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sablja dušu otvorio,ne može ni tribine čistiti na sugavici
Jad i cemer, jos se jedni drugima smijemo u svoj ovoj tuzi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebate napraviti jedan klub kako treba, FK Vase Miskina Torpedo npr.tamburica je napisao/la:Jad i cemer, jos se jedni drugima smijemo u svoj ovoj tuzi.

Vi ste svakako level iznad, osvajaci lige sampiona.
Ne mora čistiti nek prodaje košpice,ah zaboravi u dolini ćupova nema grickanjatamburica je napisao/la:Jad i cemer, jos se jedni drugima smijemo u svoj ovoj tuzi.

ova emisija mreza je najgluplja od svih u veoma jakoj konkurenciji na nasim tv kanalima pa oni samo kritikuju sta im padne na pamet oblate nekog ili nesto i to je to. koji su ovo amateri od novinara. znaju sve o namjestanju a ne znaju da nam se najjaca liga zove bht premijer liga a ne prva liga, za ovakve bi ja jos jedan goli otok. ovo je cist primjer senzacionalistickog novinarstva znaju da je narod nezadovoljan svime u ovoj drzavi i logicno da im se svidja kad novinari nekog blate a ovi to koriste
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kakva je sad ovo filozofija ?
Podrska Mulalicu u svakom slucaju

Podrska Mulalicu u svakom slucaju

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Izdrži sablja,biro te zove!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta se desilo za zmajem tada? samo se ugasio ili je fuzioniran sa slobodom?tuzlak1987 je napisao/la:Trebate napraviti jedan klub kako treba, FK Vase Miskina Torpedo npr.tamburica je napisao/la:Jad i cemer, jos se jedni drugima smijemo u svoj ovoj tuzi.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ugasen, kao sto ceka sudbina i ostale hibridne politicke klubove.jovanmaksimovic je napisao/la:sta se desilo za zmajem tada? samo se ugasio ili je fuzioniran sa slobodom?
🔴⚫️
Ugasio se vjerovatno jer je imao prefiks "bošnjački" a bošnjaci se u znatnoj mjeri na ovim našim prostorima stide svog nacionalnog identiteta. Ista ili slična stvar sa Đerzelezom. Kompleksi niže vrijednosti.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 maj 2016, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:Ugasio se vjerovatno jer je imao prefiks "bošnjački" a bošnjaci se u znatnoj mjeri na ovim našim prostorima stide svog nacionalnog indentiteta. Ista ili slična stvar sa Đerzelezom. Kompleksi niže vrijednosti.

Bio hibridni ko' i taj Gracicev, bez navijaca....partija osnovala, raja nije podrzala.......Mancini je napisao/la:Ugasio se vjerovatno jer je imao prefiks "bošnjački" a bošnjaci se u znatnoj mjeri na ovim našim prostorima stide svog nacionalnog indentiteta. Ista ili slična stvar sa Đerzelezom. Kompleksi niže vrijednosti.
🔴⚫️
Ne lupaj gluposti.Mancini je napisao/la:Ugasio se vjerovatno jer je imao prefiks "bošnjački" a bošnjaci se u znatnoj mjeri na ovim našim prostorima stide svog nacionalnog indentiteta. Ista ili slična stvar sa Đerzelezom. Kompleksi niže vrijednosti.
Jer ne znas.
Zar Sloboda nije bosanski klub,zar nije probosanski orjentisana zar na Tusnju se nisu ljiljani viorili,zar u finalu kupa nije odjekivalo iz 8000 grla jedna si jedina.

Sta je za tebe "bosnjacki".
Ugasio se jer na duze staze nije imao perspektivu.
Jer kada su pojedinci izgubili interes i korist nije imao ni ko da ga vodi ni da igra.
Ista sudbina bila je namjenjena Slobodi skoro.
I to nema veze sa prefiksom nacionalnom.
Razlika je sto za Slobodu/Celik ima ko da se bori i navija,za Zmaj Djerzelez ili Olimpic nema ko.
Zato je na utakmicama Celika bilo 10 000 ljudi a na dzerzelezu 5 ljudi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Bolje i bošnjački nego komunistički. Kako je lijepo bilo dok ih je partija "hranila". I živ bio kakve veze ima gospodin Nijaz Gracić sa Zmajom i Đerzelezom?Skver je napisao/la:Bio hibridni ko' i taj Gracicev, bez navijaca....partija osnovala, raja nije podrzala.......Mancini je napisao/la:Ugasio se vjerovatno jer je imao prefiks "bošnjački" a bošnjaci se u znatnoj mjeri na ovim našim prostorima stide svog nacionalnog indentiteta. Ista ili slična stvar sa Đerzelezom. Kompleksi niže vrijednosti.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- sliskovicblaz
- Kontakt: