PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Evo komšije podnijele žalbu; pitaju zašto im niko nije najavio da je ovo Turnir kandžijanja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ni ja, ni vi.Heller je napisao/la:Eto ti nas predstavljas.Batman90 je napisao/la:Ni vas dvojica, hvala Allahu/Bogu, nas ne predstavljatewobly92 je napisao/la:Franto solinaš ti je rekao ono što sam i ja jednom. De molim te opet, popusti malo. Ti nas, hvala Allahu, ne predstavljaš.
- MocMahale444
Lazes, oni su ti od Boga dati.Batman90 je napisao/la:Ni vas dvojica, hvala Allahu/Bogu, nas ne predstavljatewobly92 je napisao/la:Franto solinaš ti je rekao ono što sam i ja jednom. De molim te opet, popusti malo. Ti nas, hvala Allahu, ne predstavljaš.
Ti si gmizavac šarene boje, zasto psujes ljudima?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo ss je objavio, da li je moguce ovo, ja kontam levatite meAdo76 je napisao/la:Yebo te ovo prijateljstvo![]()
djeci valja stravu saljevati
@Morteme brate,nije zajebancija,da si ti ziv i zdrav![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sine, brate Željina djeca, ocam svegami, filozofija, nije geografija 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Sine, brate Željina djeca, ocam svegami, filozofija, nije geografija
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MocMahale444
Abuzenzetom te politi treba maćiHeller je napisao/la:Sine, brate Željina djeca, ocam svegami, filozofija, nije geografija
Jel ti to filozofija?MocMahale444 je napisao/la:Abuzenzetom te politi treba maćiHeller je napisao/la:Sine, brate Željina djeca, ocam svegami, filozofija, nije geografija
Nullius in verba
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne brinite kone, osvetit cemo vas mi, samo da nam cigani dodju u polufinalu 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mi smo makar gol dali
Jučer u znaku 7, danas 8...
Jučer u znaku 7, danas 8...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MocMahale444
Abuzenze je sveta voda, reci hvala ili nemoj.Heller je napisao/la:Jel ti to filozofija?MocMahale444 je napisao/la:Abuzenzetom te politi treba maćiHeller je napisao/la:Sine, brate Željina djeca, ocam svegami, filozofija, nije geografija
A šta je sa škutorskom djecom, zaokupljeni proljetnim radovima?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uvijek sam bio na strani Zelje i zelio im dobro ali nakon ovog rezultata od 8:0 puna podrska Nedzadu Koldzi koji je na vrijeme shvatio da treba ulagati u dvoranske sportove..
I uprava Zelje bi da diskredituje takvog covjeka
I uprava Zelje bi da diskredituje takvog covjeka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni se ne vole druziticadillac je napisao/la:A šta je sa škutorskom djecom, zaokupljeni proljetnim radovima?
mi nemamo prijatelja na ovim turnirima prijateljstvacadillac je napisao/la:A šta je sa škutorskom djecom, zaokupljeni proljetnim radovima?
jesi vidio rasprave, kakvi su to drogirantiCocaine je napisao/la:@krmak brato javi se u pp. Preko veze sam nam nabavio dvije karte za vece talijanskih kancona pa da ispratimo i tu manifestaciju. Sta bola zna franto seljak. Ma ja bola![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Rigoletto je napisao/la:mi nemamo prijatelja na ovim turnirima prijateljstva
Jos im nije istekla kazna od 1945.....cadillac je napisao/la:A šta je sa škutorskom djecom, zaokupljeni proljetnim radovima?
Ne daju im roditelji dok ostali na turniru ne donesu potvrde da su kršteni sa potpisom Vinka Puljića.
Što se tiče kancona nemoj krmak nosit macole, nemoj gurat prstu u uho, i obuci cipele nemoj sandale na čarape.Rigoletto je napisao/la:jesi vidio rasprave, kakvi su to drogirantiCocaine je napisao/la:@krmak brato javi se u pp. Preko veze sam nam nabavio dvije karte za vece talijanskih kancona pa da ispratimo i tu manifestaciju. Sta bola zna franto seljak. Ma ja bola![]()
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 25 maj 2016, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
ma jok nego nam se ne igra na ovim gubavim turnirima gdje sloboda igra, bjeri **** toSkver je napisao/la:Jos im nije istekla kazna od 1945.....cadillac je napisao/la:A šta je sa škutorskom djecom, zaokupljeni proljetnim radovima?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Tuzli ima jedna cura iz Livna sto studira, nece da prica sa osobama koje nisu katolici 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.