sliskovicblaz je napisao/la:kakav ahmetovic treba mu 20 prilika da zabije
damir bi bio efikasniji da igra na ahmetovom mjestu...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sliskovicblaz je napisao/la:kakav ahmetovic treba mu 20 prilika da zabije
damir bi bio efikasniji da igra na ahmetovom mjestu...
Nikome se ne ponovilo.staragarda je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Na izgubljenu mladost , sjećanje ne blijedi ! 25.05.1995 - 25.05.2016![]()
Neće Mahir iz ČelikaBatman90 je napisao/la:Mahir Karic. Mislim da ne postoji bolje pojacanje u ligi
tacno tako ... i plus kup utakmice , Ahmetovic je sam rijesio utakmice protiv Radnika u BN , Slavije u Lukavici , Gorazde u Kupu srusio euro golom , Sarajevu dao gol u Kupu , sjetimo se ove dvije asistencije protiv sarajeva .... Slobodno mogu reci od kad je Ahmet sjeo na klupu Sloboda je prestala da igra , jer Ahmet i kad ne daje golove jako je nezgodan za cuvati i Sloboda je puno opasnija sa njim , a to su mi potvrdila dva EXTRA stopera koji igraju za druge klubove u PL , DODUSE JEDAN JE SAD VAN GRANICA BIH .fukara87 je napisao/la:Ahmetovic 9 golova i 9 asistencija, jedan od boljih igraca u nasem timu , o cemu ti blaze pricas bolan.
Bolji je Mehidic za klasu, bolje se gradi, ima bolji pregled igre.....RUDARSKA2 je napisao/la:tacno tako ... i plus kup utakmice , Ahmetovic je sam rijesio utakmice protiv Radnika u BN , Slavije u Lukavici , Gorazde u Kupu srusio euro golom , Sarajevu dao gol u Kupu , sjetimo se ove dvije asistencije protiv sarajeva .... Slobodno mogu reci od kad je Ahmet sjeo na klupu Sloboda je prestala da igra , jer Ahmet i kad ne daje golove jako je nezgodan za cuvati i Sloboda je puno opasnija sa njim , a to su mi potvrdila dva EXTRA stopera koji igraju za druge klubove u PL , DODUSE JEDAN JE SAD VAN GRANICA BIH .fukara87 je napisao/la:Ahmetovic 9 golova i 9 asistencija, jedan od boljih igraca u nasem timu , o cemu ti blaze pricas bolan.
U PL je skupio 10 golova i 9 asistencija , U Kupu je isto tako imao Solidan ucinak ....
Za mene uz Zebu najbolji nas fudbaler sezone ....
Sa cetvoricom njih.tuzlak1987 je napisao/la: Jos kada krene nesto sam i ne zna sta ce pa se sudari sa protivnickim fudbalerom
Igrac za 15 minutaSaltCityAttack je napisao/la:Hahaha Damjte odlaziniz svetinje cuj ga ..de kralju ba nije niko nista lose rekao za Damira ali nije za prvih 11 pomiri se sa tim..vidilo se igrao je i kad god je usao u igru bio je dobar, ali kad pocne utakmicu nije to to ..ne znam zasto ali kad god jenusao zaista je odigrao puno bolje nego kad pocne ...da covjek ne pomisli da ga zwlimo se kutarisat, ali Damir je u ekipi koja zeli titulu, kojance igrat evropu u rotaciji
On uvijek predribla onog prvog čuvara i umjesto da onda doda loptu ili ubaci ili nešto, on krene driblati drugog-trećeg i izgubi tako +90% lopti.zlajci je napisao/la:Sa cetvoricom njih.tuzlak1987 je napisao/la: Jos kada krene nesto sam i ne zna sta ce pa se sudari sa protivnickim fudbalerom![]()
Nije da nema potencijal, ali se iskreno nadam da nece ostati samo na tome.
Mislim da se to odnosi na Mulaomerovića.Aerials je napisao/la:dajgle mu sad potpisa, a ušao na temu i počeo braniti Damira.
Trebali su ga poslati na turnir prijateljstva da se druzi sa djecom i bar nauci nesto.....tuzlak1987 je napisao/la:Damir koliko god dobro uradi jednu stvar toliko onda lose uradi narednih 10...
Jos kada krene nesto sam i ne zna sta ce pa se sudari sa protivnickim fudbalerom
Uveliko teku pregovori sa Mahirom...5 mjeseci molim Boga da nam dodje...valjda se obistini,vidit cemo hocel bit staMortus je napisao/la:Mahir Karić, Aldin Đidić, Emir Jusić i Haris Hećo iz Čelika, predali zahtjeve za raskid ugovora zbog neispunjavanja ugovornih obaveza.
Eh sad koliko smo zainteresovani za ijednog od njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.