amypitar je napisao/la:@pitic
Valjda nećemo naštimati sa Vardarom kao 67
Mi smo sa Vardarom štimali 85 godine u Skoplju.I jednim i drugim je odgovarao x.Nama za titulu,njima za kup UEFA. I završilo je 2-2.
Toga se dobro sjecam ,jer sam se tresao uz radio prijemnik,koji je u to vrijeme krčao kao lud.
Ne znam da je i 67 stimana/dogovorena sa istim klubom.Ovo mi je nova informacija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- prdimahovina
- Kontakt:
ahmetović je daleko od kloca,.....vjerujem da bi nam on bio pojačanje kraj ovakve ekipe koju trenutno imaš
" srce na teren i pamet u glavu "
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Našoj ekipi je svaki igrač koji je više od 30% utakmica odigrao u ekipama koje su opstale u PL pojačanje, ne računajući golmana.prdimahovina je napisao/la:ahmetović je daleko od kloca,.....vjerujem da bi nam on bio pojačanje kraj ovakve ekipe koju trenutno imaš
Pretanki smo pravo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- prdimahovina
- Kontakt:
ako se već bazira igra preko krila ovakav tip napadača je neophodan,zna primiti , zadržati i proslijediti loptu..............
Kakav ahmet daleko mu kuca od nase bila
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- prdimahovina
- Kontakt:
što?Rule_hz je napisao/la:Kakav ahmet daleko mu kuca od nase bila
Tanak igrač.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jesmo grohnuli al kad vidim kakva imena prizeljkuju dodje mi da se ranim.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sljedece sezone dupla kruna, ubrzo ce euforija 
jarane Nijaz najavljuje borbu za titulu a mi haman ispali....jesmo mentalitet da bog sačuva....FrancescoTotti je napisao/la:Jesmo grohnuli al kad vidim kakva imena prizeljkuju dodje mi da se ranim.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Baš me zanima kakav će potez ili paket poteza vrle uprave i samog kluba pokrenuti euforiju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Čekamo Sjednicu i talambasanje o stadionu. kuknjava
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

- prdimahovina
- Kontakt:
mišljenja sam da bi nam tip igrača ala ahmetović bio pojačanje a to hoće li se neki ranjavati zbog mog mišljenja nije moj problem 
Potpis 2-3 isluzene 'zvijezde' i euforija pocinjeBesic je napisao/la:Baš me zanima kakav će potez ili paket poteza vrle uprave i samog kluba pokrenuti euforiju.
Sace oni da dovedu neke 2,3 zvjerke makar kredit dizali da ostanu na pozicijama
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Jesmo grohnuli al kad vidim kakva imena prizeljkuju dodje mi da se ranim.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.