Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

jopaa7
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la jopaa7 » 25 maj 2016, 16:17

Bourgue - Murray 2:1 u setovima. Da bar hoce izgubit

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 25 maj 2016, 16:39

Objašnjava Andy još jednom, definitivno drugi favorit turnira

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 maj 2016, 16:48

Ma šta drugi favorit, prvi. U najboljoj formi došao na RG. :mrgreen:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 maj 2016, 17:58

jopaa7 je napisao/la:Bourgue - Murray 2:1 u setovima. Da bar hoce izgubit
shminka je napisao/la:Objašnjava Andy još jednom, definitivno drugi favorit turnira
Claus je napisao/la:Ma šta drugi favorit, prvi. U najboljoj formi došao na RG. :mrgreen:
:guz:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 maj 2016, 17:58

shminka je napisao/la:Objašnjava Andy još jednom, definitivno drugi favorit turnira
Ko je rekao ovdje da je Andy drugi favorit turnira? Mozda sam propustio fkt, ne moze biti ispred Rafe drugi favorit turnira al nikako, i po bookmakerima ide Novak, Rafa, Andy pa Stan..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 25 maj 2016, 18:53

ja sam gledao do 4. seta prva dva-tri gema... ja stvarno ne znam kako je ovo murray izvukao svaka čast :O

treći set, bukvalno mu ništa nije polazilo za rukom, a ovaj francuz da drškom odigra dropshot pala bi perfektno u polje...

francuza je ovo jednom, ali baš jednom u životu prosralo i opet nije uspio dobiti...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 25 maj 2016, 18:53

Prvi favorit ove polovice, Wawrinku bi dobio za za tačno sat i po

Pa ne do Bog da je ovaj lik Damira negdje namučio, solili bi tamo pamet kako je to sramota, brukanje države i šta sve ne...a Damir je igrao sa njim već i ovako se dotični proveo

slika

S njim Andy igra 5 setova, ne znam koliko vremenski, al Wawrinku bi dobio za 90 minuta

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 maj 2016, 18:57

shminka je napisao/la:Prvi favorit ove polovice, Wawrinku bi dobio za za tačno sat i po

Pa ne do Bog da je ovaj lik Damira negdje namučio, solili bi tamo pamet kako je to sramota, brukanje države i šta sve ne...a Damir je igrao sa njim već i ovako se dotični proveo

S njim Andy igra 5 setova, ne znam koliko vremenski, al Wawrinku bi dobio za 90 minuta
Naravno da bi Wawrinku dobio, i dobice ga u polufinalu, zivi bili pa vidjeli.
Ovo danas je patnja bila jer je covjek odigrao mec zivota, bukvalno je sve pogadjao a Murray je igrao preko qrca 3 seta, a nije mu prvi puta da se pati protiv ovih luzera i onda do kraja odigra fantastican turnir.

Pojedinci ovdje kuju Wawrinku kao da je u najmanju ruku Nadal iz primea na ovoj sljaci, covjek je prosle godine odigrao ono finale kakvo vise nece ponoviti ni u snovima, ove godine ako dodje u finale uopste ja cu mu prvi cestitati i pojesti ova sva **** koja sam o njemu napisao, ali do tad mu ne vjerujem ni sekunde.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 25 maj 2016, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 25 maj 2016, 18:59

O da, znači ovaj lik može odigrati meč života, ali zato Rosol ne može i ne može onaj Zhang, Zheng, Zgung, kako se već zove

dobro, zapamtio sam današnju lekciju :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 maj 2016, 19:06

Kao da prvi put gledate Wawrinku, njemu uopšte nije važno kako igra prošle turnire ili neki meč na turniru. Ide od meča do meča, od turnra do turnira, gdje bude nadahnut tu će i pobjedit. Vjerovatnoća da će Stan uzeti titulu ili izgubit u ranoj fazi turnira je jednaka, 50%-50%. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 maj 2016, 19:23

Bitno je da Murray ne gubi meceve protiv losijih i kad imaju mec zivota, dok se za Wawrinku to ne moze reci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 25 maj 2016, 19:25

Smiješna priča oko Wawrinke fkt, prvo je bilo neće nikad ponoviti igru sa Australian Opena 2013, gdje ga je od pobjede dijelila samo jedna sudijska odluka, pa onda prosralo ga na AO 14, neće nikad više, pa onda prosralo ga i na RG 2015 neće nikad više, pa prosralo ga 5 mečeva tijesnih sa Novakom na Slemovima, neće nikad više, prosrale ga sve završnice slemova, neće nikad više, neće ni ovdje, a ako ga i prosere da dodje do polufinala, napušta turnir u polufinalu za sat i 30 minuta protiv Murraya koji u istom ovom vremenskom periodu ili tačnije od Wimbledona 2013. godine na slemovima nije napravio ništa ni blizu dobro kao Wawrinka...ništa

i opet je on favorit da dodje do finala, opet je on favorit za titulu, opet on prije Novaka može dobiti, a nije 3 godine Novaku uzeo više od 2 seta na slemu, a Stan je to u istom periodu uradio 5 puta...ali ne...Andy može, a Stan ne može

tako je, samo vrti istu priču, nikada ne napravi update, Andy drugi favorit za sve do kraja karijere

Edalicious
Kontakt:

Post Postao/la Edalicious » 25 maj 2016, 19:26

Unofficialpage je napisao/la:Kao da prvi put gledate Wawrinku, njemu uopšte nije važno kako igra prošle turnire ili neki meč na turniru. Ide od meča do meča, od turnra do turnira, gdje bude nadahnut tu će i pobjedit. Vjerovatnoća da će Stan uzeti titulu ili izgubit u ranoj fazi turnira je jednaka, 50%-50%. :D

Pa i sam Wawrinka je rekao da tempira igru prema turniru,tj da najbolje igra u zavrsnici. Kako koje kolo prolazi sve je bolji i bolji. :)

btw, gledam sad ovog Martin-a protiv Pouille-a i mogu da kazem da strasno lijepo decko igra. :clap:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 maj 2016, 19:36

Edalicious je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Kao da prvi put gledate Wawrinku, njemu uopšte nije važno kako igra prošle turnire ili neki meč na turniru. Ide od meča do meča, od turnra do turnira, gdje bude nadahnut tu će i pobjedit. Vjerovatnoća da će Stan uzeti titulu ili izgubit u ranoj fazi turnira je jednaka, 50%-50%. :D

Pa i sam Wawrinka je rekao da tempira igru prema turniru,tj da najbolje igra u zavrsnici. Kako koje kolo prolazi sve je bolji i bolji. :)

btw, gledam sad ovog Martin-a protiv Pouille-a i mogu da kazem da strasno lijepo decko igra. :clap:
Dođe li do 1/4 finala, on ovo osvaja. Jedini on može Novaka dobit, ovi ostali teško, možda još Rafa, samo zato što je RG ali Andy nema šanse. Andy nije uopšte prijetnja Novaku. I prošle godine prije RGa gubio sve živo, ali na RG gotovo sviju pomete, Simona, Federera, Tsongu, Novaka. :D

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 25 maj 2016, 19:40

Ma može ga Rafa dobiti Novaka, ima sjajne reference, uzeo 0 setova protiv Novaka u zadnje 2 godine, ali ovdje će u jednom danu uzeti tri...lagano

ali zato Stan nema APSOLUTNO nikakve šanse

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 maj 2016, 19:43

shminka je napisao/la:Smiješna priča oko Wawrinke fkt, prvo je bilo neće nikad ponoviti igru sa Australian Opena 2013, gdje ga je od pobjede dijelila samo jedna sudijska odluka, pa onda prosralo ga na AO 14, neće nikad više, pa onda prosralo ga i na RG 2015 neće nikad više, pa prosralo ga 5 mečeva tijesnih sa Novakom na Slemovima, neće nikad više, prosrale ga sve završnice slemova, neće nikad više, neće ni ovdje, a ako ga i prosere da dodje do polufinala, napušta turnir u polufinalu za sat i 30 minuta protiv Murraya koji u istom ovom vremenskom periodu ili tačnije od Wimbledona 2013. godine na slemovima nije napravio ništa ni blizu dobro kao Wawrinka...ništa

i opet je on favorit da dodje do finala, opet je on favorit za titulu, opet on prije Novaka može dobiti, a nije 3 godine Novaku uzeo više od 2 seta na slemu, a Stan je to u istom periodu uradio 5 puta...ali ne...Andy može, a Stan ne može

tako je, samo vrti istu priču, nikada ne napravi update, Andy drugi favorit za sve do kraja karijere
Ne mogu da vjerujem da na ovom forumu vlada misljenje da Wawrinka eto kad mu se digne qrac moze odigrati u nekom bogovskom modu i pomesti sve igrace, koji tu sluze samo kao pijuni, polako sa tim procjenama nije tenis igrica, covjek trenutno igra u prosjecnoj formi sa kojom nece moci pobjediti Andya a o finalu ne treba ni pricati.

prosle godine je Stan djelovao fantasticno na RG,presluso Simona, pomeo Federera u 1/4 finalu, dobio odlicnog Joa u 4 seta, i onda krunisao svoju igru nad Novakom,tako da se moglo naslutiti da bi mogao nesto veliko uraditi, ove godine ne lici uopste da moze takvo nesto uraditi, jer igra za sad u najmanju ruku prosjecno i nedovoljno za finala, i ja smatram da se ne moze u ovih par dana transformisati u nekom supermena ala prosle godine i opet uci u finale i pomrsiti racune ko god bude u finalu sa njim.

ako si uvjeren toliko u njega, bujrum po avatar ako dodje do polufinala izmedju njega i Andya

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 maj 2016, 19:45

shminka je napisao/la:Ma može ga Rafa dobiti Novaka, ima sjajne reference, uzeo 0 setova protiv Novaka u zadnje 2 godine, ali ovdje će u jednom danu uzeti tri...lagano

ali zato Stan nema APSOLUTNO nikakve šanse
Isto mislim, ali eto neću ga otpisivat samo zato jetr je to Rafa, veliki šampion i što je RG.

Koja borba između Simona i Pelle :clap:

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 25 maj 2016, 19:48

nevjerovatno je da neko fkt može misliti da je sve ovo što Stan radi slučajnost...nevjerovatno...ali ne pomaže ni kad staviš sve što je uradio na jedan post

čuj ja mislim da Stan može da igra najbolje što može kad mu se nadigne, pa nemam šta da mislim čovjeće, on to radi, samo ti to ne vidiš

može, naravno, možemo igrati ko dalje dogura...a možemo i samo za polufinale ako se sretnu, kako ti je draže, meni je svejedno sasvim

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 25 maj 2016, 19:52

Martin upao kao LL u turnir i evo ga u 3. kolu. Ove sezone lucky looserima je sudjeno da ostvare dobar rezultat.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 maj 2016, 20:05

Nigdje ja nisam rekao da je ovo slucajnost, to si ti rekao sad. Ja sam rekao da trenutno sto sam odgledao Wawrinku na RG mi ne djeluje da moze ponoviti proslu godinu, i da ce ispasti najkasnije od Andya u polufinalu, i to je moja teza

ako dodje do polufinala izmedju Stana i Andya, onda cemo

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.