Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 maj 2016, 18:16

First offer for Janmaat submitted to Newcastle
Planning double swoop on Pjanic and Lukaku
eh
Don't believe the hype.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 maj 2016, 20:33

Mascherano representative Gustavo Mascardi AUGUST 2015 "Javier would like to end his European career by winning with an Italian club"
:hmmmmm:
Barcelona right back Dani Alves (33) will join Italian club Juventus in the coming weeks. Barcelona right back Dani Alves (33) will join Juventus on a three-year deal. Announcement next week. Dani Alves (33) has been holding talks with Juventus for weeks. The deal was finalized after Copa final. He will leave for free. [ser sport]
Sta je ovo u :nene:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 25 maj 2016, 20:51

Vidim Dani Alves ... :hmmmmm:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 25 maj 2016, 21:16

Za Alvesa Di Marzio i Agresti nis...
Dakle trolanje medija.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2016, 21:39

Demantovala Barca.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 maj 2016, 21:45

L'Avvocato je napisao/la:Demantovala Barca.
Nije klub ništa demantovao, nego Mundo Deportivo, koji danas sve živo demantuje pozivajući se na neimenovane izvore u klubu. :mrgreen: Eh sad, neko će definitivno izgubiti kredibilitet, ovaj novinar koji objavi i za Mascherana i za Alvesa ili Mundo. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 maj 2016, 21:54

Boris Jovanovic
Gotovo je za Danija Alveša, jedan naš zaposleni je u poseti Barsinom TV kanalu, oni kažu da su im iz kluba rekli da je to dogovoreno. Dolazi kao besplatan igrač.
Pazi Borisa sa ekskluzivom. :mrgreen:

Realno, nakon prošle godine i Draxlera ja se samo zavalim u stolicu i pratim sa osmijehom sve ovo. Znam da će nas Beppe pojačati, a kad i kako je manje bitno. :kafa:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 maj 2016, 21:56

Ako Alves dodje onda Cuadrado se vraca u Chelsea
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 maj 2016, 22:07

Vidim izgleda da nase dvije legende alves i mascerano mogli bi u juve, to bi bilo sjajno,vama bi ova dvojica sigurno odlicno legli iako su u godinama, barci su potrebne promjene i podmladjivanje, na zadovoljstvo svih strana ovo bi bilo

Barci je dobro sto ova dvojica zbog godina tesko da mogu drzati nivo potreban,maskerano na stoperu sve teze ide,u juveu bi igrao zadnjeg veznog gdje jos sigurno moze pokazivati kakav je doktor, alves opet sve se teze vraca nazad na bekovske poslove,juve opet igra s trojicom nazad gdje bi alves imao vecu slobodu prema naprijed i tu je on najubojitiji

Bas ima logike da predju kod vas,juve bi dobio odlicna pojacanja do dzaba, jest da je to zbog godina na samo godinu- dvije, al i to je odlicno,juve ganja ligu prvaka i ova dvojica sigurno imaju znanje,muda i jos snage da vas povuku mozda i do titule,ako se dese ovi transferi, nek je sretno i bericetno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2016, 22:33

slika

:urnebes: :tokralju:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 maj 2016, 23:01

Dani i Maskerano su svjetske klase jeb em ti. Kakav bi to početak Merkata bio, oj.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 maj 2016, 23:05

33 i 32 godine ? Velika imena svjetskog fudbala ali koliko će se isplatiti to niko ne može znati. Naravno Serie A je takva liga, i ne bi bilo prvi put da neki "djedica" je izdominira samo tako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 maj 2016, 23:09

Romagnoli13 je napisao/la:33 i 32 godine ? Velika imena svjetskog fudbala ali koliko će se isplatiti to niko ne može znati. Naravno Serie A je takva liga, i ne bi bilo prvi put da neki "djedica" je izdominira samo tako.
Sredina kakva je naša, tu nema problema. Barzalji, Evra, Pirlo, Tevez ;)

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 25 maj 2016, 23:13

Evra se u 34. isplatio... pa vala mogu i ova dvojica koja su mladja... doduse ja sam naravno za mladje opcije ali u ovoj situaciji kad su marcha i khedira vani masche je odlican zamjenski igrac... a i transfer bombu normalno ocekujem u veznom redu... doduse jednog igraca... mada sam se nadao dvojici ali sta da se radi...
A dani alves i licht na desnoj strani... trenutno niko na svijetu ne bi imao ovako mocan duo... ali opet za 2 godine ce se remont morati raditi na ovoj strani kao sto je uradjeno na lijevoj sa a sandrom... to rješenje je trebao biti isla ali je on totalno flopirao...

Uglavnom nista protiv ovih transfera s obzirom da su ovo igraci sa mentalitetom šampiona ali pod uvjetom da dođe i mladji veznjak...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 maj 2016, 23:34

Peace je napisao/la:Evra se u 34. isplatio... pa vala mogu i ova dvojica koja su mladja... doduse ja sam naravno za mladje opcije ali u ovoj situaciji kad su marcha i khedira vani masche je odlican zamjenski igrac... a i transfer bombu normalno ocekujem u veznom redu... doduse jednog igraca... mada sam se nadao dvojici ali sta da se radi...
A dani alves i licht na desnoj strani... trenutno niko na svijetu ne bi imao ovako mocan duo... ali opet za 2 godine ce se remont morati raditi na ovoj strani kao sto je uradjeno na lijevoj sa a sandrom... to rješenje je trebao biti isla ali je on totalno flopirao...

Uglavnom nista protiv ovih transfera s obzirom da su ovo igraci sa mentalitetom šampiona ali pod uvjetom da dođe i mladji veznjak...
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 25 maj 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 maj 2016, 23:37

Peace je napisao/la:Evra se u 34. isplatio... pa vala mogu i ova dvojica koja su mladja... doduse ja sam naravno za mladje opcije ali u ovoj situaciji kad su marcha i khedira vani masche je odlican zamjenski igrac... a i transfer bombu normalno ocekujem u veznom redu... doduse jednog igraca... mada sam se nadao dvojici ali sta da se radi...

Mascerano je za kediru doktor uvijek bio i ostao, bolji je def vezi i od markizija za klasu,rijec je top topova zadnjem veznom koji u barci silom prilika igra stopera, a juventusova igra mu savrseno godi i sigurno da ako dodje vidjet cete koja je klasa i ratnik, zadnji vezni kakvog niste imali od vremena edgara davidsa, dvije sezone moze izvuci sigurno na top nivou

Alves opet druga prica,on je dosta neozbiljniji od maskera,al kad hoce igrati i ima motiv,to je superklasa,sjetite se kako je odigro protiv vas proslogodisnje finale lige prvaka,on je sad igrac otprilike samo za velike utakmice, a to vama i treba, s obzirom na formaciju juveta mislim da bi alves sigurno mogao izdominirati dvije sezone,ta dva pojacanja su za evru i kediru maradone,nisu to igraci koji su vec u penziji,radi se o ljudima koji su standardni prvotimci barce s kojom su neki danosvojili duplu krunu,prosle sezone tripletu, i bili su vrlo bitni kotaci u svemu

Fala bogu bolje je dovesti svjetske klase da su mladi, al za to valja izvaliti sto miliona ili imati ludu srecu,ova dvojica ce vjerovatno biti dodzaba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 maj 2016, 23:46

Romariooo je napisao/la:

Mascerano je za kediru doktor uvijek bio i ostao, bolji je def vezi i od markizija za klasu,rijec je top topova zadnjem veznom koji u barci silom prilika igra stopera, a juventusova igra mu savrseno godi i sigurno da ako dodje vidjet cete koja je klasa i ratnik, zadnji vezni kakvog niste imali od vremena edgara davidsa, dvije sezone moze izvuci sigurno na top nivou

Alves opet druga prica,on je dosta neozbiljniji od maskera,al kad hoce igrati i ima motiv,to je superklasa,sjetite se kako je odigro protiv vas proslogodisnje finale lige prvaka,on je sad igrac otprilike samo za velike utakmice, a to vama i treba, s obzirom na formaciju juveta mislim da bi alves sigurno mogao izdominirati dvije sezone,ta dva pojacanja su za evru i kediru maradone,nisu to igraci koji su vec u penziji,radi se o ljudima koji su standardni prvotimci barce s kojom su neki danosvojili duplu krunu,prosle sezone tripletu, i bili su vrlo bitni kotaci u svemu

Fala bogu bolje je dovesti svjetske klase da su mladi, al za to valja izvaliti sto miliona ili imati ludu srecu,ova dvojica ce vjerovatno biti dodzaba
A imali smo Vidala ali hajde, nije o tome sada priča :mrgreen:

Za Maskerana se spominje cijena od 20 miliona a Dani je besplatan. Obojica su svjetske klase i tu nema diskusije. Fali motiv a Juventus im to može pružiti. Kako god, odlični igrači.

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 26 maj 2016, 00:03

Ako ce i dolaziti to treba biti uz sto manje trosenje, Alves dzaba, a Macherano za 5-6 miliona plafon, sve drugo je apsurd za godine koje imaju.

Nisam odusevljen, pojacali bi nas jednu godinu i opet bismo morali mijenjati 5 igraca kada ispusu potpuno, a poklopit ce se da bismo istovremeno morali zamijeniti Buffona, Evru, Barzaglia, Macherana, Alvesa, Lichtsteinera.

Mogu doci, ali sam za mladje igrace, vidi se da se zeli silno ta LP, ali bolje je tragati za njom s igracima koji imaju buducnost.

Mascherano mi je ipak draza opcija, moze dati jos 2 sezone u ovoj ligi, a za beka bih ganjao nekog mladjeg.
Ipak vjerujem da ce biti obratno i da Argentinac ostaje jer Barca kuburi s odbranom svakako i nije momenat da on ode.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 26 maj 2016, 00:26

Pavan kaže Alves potpisuje na tri godine, znači do 36. godine, bit će novi Maicon. :mrgreen:
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 maj 2016, 00:49

Iz Barce valja i vodonosa a ne ova dvojica :) Odlucio si da napadas LP onda ti obojica trebaju, celo zavrsi ovo :) opssss, ovdje opet ima Pesimista :crazy: :damn:
Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.